Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Въпроса ми, уважаеми колеги, е следния..
Знаете, че Глобул притежават сим карти 2в1, където могат да се комбинитат 2 сим карти в една карта и да се използват на едно устройство. тези сим карти работят на свяка операционна система, която съм пробвал освен на Епъл. Ако вкарам 2 мобилни номера в една такава карта и след това срежа картата за да я сложа в Айфон, дали ще се получи номера? някой пробвал ли е тази схема? дали ще са активни и двете карти и дали ще могат да се превключват без проблем? Стандартното меню на оператора присъства... но това за 2в1?
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Работи. Ползвам такава карта вече втора година с 3GS. Имам колега който е с 4-ка и при него се наложи мини сима да го срежем до микро сим, защото няма микро 2 в 1.
iTouch написа:Страхотно. Това е много добре. Значи няма да има проблеми като втора линия да сложа дейта картата ми за мобилен интернет
Да, но така докато сърфираш няма да получаваш обаждания. Другото което е, че когато смениш на другата карта за говорене, ако не спираш постоянно 3G & DATA ще те нацъка много яко с интернет. Както всички знаем, глобул отказва да спира мобилния интернет на дадена карта, а телефона ако не внимаваш си нацъква трафик яко.
Извинявайте предварително за мястото където пиша,но искам да помоля някой ако знае как да си активирам 2та линия,понеже докато говоря на едната не ми показва ,че на другата ме търсят...