Не мога да изтрия качен от мен рингтон.
Не мога да изтрия качен от мен рингтон.
Не мога да изтрия един качен от мен рингтон. Всичко друго мога да махна от телефона и после да го кача, но един рингтон не се изтрива, махнал съм го от Librari, изтрих го от компютъра, но си седи на телефона дори след sinc.
Re: Не мога да изтрия качен от мен рингтон.
ако ти е джейлнат!!! Рингтоновете се намират в
/private/var/stash/ringtones
там можеш да го изтриеш и той ще изчезне и от sounds v настройките.
/private/var/stash/ringtones
там можеш да го изтриеш и той ще изчезне и от sounds v настройките.
Не е джейлнат. Синхронизирах го с друг iTunes на друг компютър, всички се изтриха, но той не иска да се махне.
Колкото повече го мъча, толкова повече ми боде очите.
Не ми се ресторва за тая тъпотия, ама нещата отиват натам.
Колкото повече го мъча, толкова повече ми боде очите.
Не ми се ресторва за тая тъпотия, ама нещата отиват натам.
има ли шанс да е теглен рингтона от Сидия?
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
-
Ако е качен от Cydia ще трябва да го ресторваш.
iPhone 4 16 GB
Само аз ли виждам че потребителят е написал че няма джейл.
"Legio Patria Nostra"
Точно така - нямам джейл. Рингтона не е от Сидия, направих си го с iRinger и после съм го качил на телефона с iTunes (както и други тонове, които обаче се трият без проблем).
Проблемът е в iRinger - качва го обратно. В него търси, имаше някаква настройка.
Но други тонове направени с iRngrer нямат такъв проблем. А и аз го закачих на друг компютър, където няма iRinger, синхронизирах го там в чисто нов инсталиран за целта iTunes и пак не иска да изчезне от телефона. В iTunes показва, че го няма, но дефакто в телефона си стои. Това ме кара да си мисля, че нещо (например някаква настройка) в телефона го задържа.
Точно. Oт iRinger e и се изключва от неговите настройки. Ползвах го веднъж по времето на FW 1.1.4 и ме изправи пред същата дилема.
Ще ресторвам, то се видя. В тази връзка да попитам нещо - като направя рестор през iTunes автоматично ли ще ми качи 9A406 или аз трябва да направя нещо допълнително. Защото сега като ъпдейт не ми го предлага, изписва ми: your software is up to date (а аз съм с 9A405)
Да автоматично ще ти го качи а защо не изтриеш рингтона от телефона! Със 4S си?
Няма такава опция.
Да, с 4S съм.
Да, с 4S съм.
При мен се получи същия проблем, само че мелодиите са 2. Къде да я търся тази опция в Iringer ?
Blue Blood - Levski Forever
Така и не намерих отговор. С iRinger съм качвал и други тонове, но съм ги трил след това безпроблемно.
В крайна сметка се ядосах и го ресторнах.
В крайна сметка се ядосах и го ресторнах.
- izzo
- Обратна връзка:
джейл, терминал, /private/var/stash/ringtones, rm -rf рингтон
Аз се справих с моя проблем по следния начин- отворих ifunbox и в File Search Results търсих точна тази фраза ".m4r". Излязоха 2 файла с имена нещо от сорта на "UYGV" и "AQWR". Пуснах да ги чуя и о чудо- бяха точно тези, които не можех да ги изтрия. Изтрих ги веднага shift+del, синхронизирах и изчезнаха.
Blue Blood - Levski Forever