Международна гаранция за Apple iPad

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
a_angeloff

Международна гаранция за Apple iPad

Мнение от a_angeloff »

Здравейте колеги,
имам оферта за Apple iPad 2 и човека ми казва, че е с международна гаранция, но съответно за нея няма никакъв документ. Някой знае ли как бих могъл да проверя реална ли е гаранцията?

Поздрави! :) :)
Аватар
darkheroz

Re: Международна гаранция за Apple iPad

Мнение от darkheroz »

вижте на мен какво ми дава

We're sorry, but an AppleCare agreement for this product is currently unavailable for purchase in your country.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
a_angeloff

Мнение от a_angeloff »

Благодаря колега! :) :) :)
fuji

Мнение от fuji »

На мен ми дава това.Айпада е купуван от Лондон. Аз си го взех тук във форума от едно момиче.До колкото разбирам има гаранция. Valid Purchase Date
A validated purchase date lets Apple quickly find your product and provide the help you need.
Iphone SE Ipad Mini
achkata

Мнение от achkata »

Имай предвид следното, ако се появи дефект и решиш да го носиш за ремонт в (единствения) оторизиран сервиз на Apple за България - Криейтив Център
Хората си искат гаранционната му карта която ти се попълва от търговеца който ти го продава. Без нея не знам дали биха ти го приели за гаранционно отстраняване на проблема.
iPhone 4S 16GB white 5.1 @Globul
iPad 2 3g 32GB black 5.0.1 @Mtel
fuji

Мнение от fuji »

Да чукам на дърво да не се налага. =)) Благодаря за съвета.Момичето ми го изпрати пълен комплект с кутия и касова бележка.
Iphone SE Ipad Mini
The Chancer

Мнение от The Chancer »

Гаранцията та Епъл е по континенти. Ако е купен от Европа нямаш грижи. Виж за щатски ще се налага да се оправяш по други начини. Принципно от Криейтив център не би трябвало да ти отказват ремонт (по-скоро подмяна) на айпад, закупен от Европа. Ако го направят те съветвам да пишеш директно на Епъл.
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

Така всеки продукт на Епъл има международна фабрична гаранция към всеки оторизиран сервиз на Епъл и тя важи от деня, в който продукта излиза от завода.

Всеки търговец предлага гаранция към свой собствен или партньорски сервиз, която важи от момента на закупуване на продукта

А Епъл Кеър е специална разширена гаранция, включваща по-специални събития, не само ремонти. Тя не важи в България.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
stakoz

Мнение от stakoz »

Apple care protection plan важи за България
Поправиха ми MacBook air в Криейтив център софия
Такова нещо като гаранц карта ням
Важи бележкста за покупката, може и електронна, защото ти я пращат от Апъл на имейл
Разбирам, че напоследък някъде искат и кутията/сер номер на Апъл кеър
PeterWitrigs

Мнение от PeterWitrigs »

stakoz написа:Apple care protection plan важи за България
Поправиха ми MacBook air в Криейтив център софия
Такова нещо като гаранц карта ням
Важи бележкста за покупката, може и електронна, защото ти я пращат от Апъл на имейл
Разбирам, че напоследък някъде искат и кутията/сер номер на Апъл кеър
cool ipad 2 cases
Jeraldinho

Мнение от Jeraldinho »

Здравейте пичове, понеже ми предстои да си поръчам Iphone 4s от САЩ и в Amazon.com and Ebay.com предлагат 1-2 години гаранция... това върши ли ми работа за България -към покупката имам опции за 1-2 year warranty това важи за refurbished телефоните, но се чудя, дали Криейтив ще приемат тая гаранция или какво по-точно ми трябва за да не се прецакам, понеже знам че супер много дефекти се откриват в тия телефони и ако нямам гаранция... Нужна ми е бележката от покупката на апарата или тая гаранция която трябва да заплатя? и другото ми питане е, дали ако jailbrakna Iphon-а тия от Криейтив ще ми помогнат при евентуална нужда от сервиз или с Джейлбрейка слагам край на гаранцията? Благодаря : ))
Публикувай отговор