Няма звук при 2-3 от 10 изходящи обаждания при 4S?
Няма звук при 2-3 от 10 изходящи обаждания при 4S?
Нека видим колко от вас имат този досаден глич- при мен 2-3 от 10 изходящи набирания (понякогя и по- рядко) са без звук в слушалката, докато не превключа на говорител и после пак на слушалка- само така се оправя.
Като чета из форумите и статиите- 3 от 10 айфона са така с този синдром..
Има ли при вас?
Като чета из форумите и статиите- 3 от 10 айфона са така с този синдром..
Има ли при вас?
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Re: Няма звук при 2-3 от 10 изходящи обаждания при 4S?
би трябвало да се оправи при 5.1
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
-
Здравейте аз също имам iphone 4s и явно тези проблеми не са само при мен ... с гаджето ми си взехме 4s бял и черен една и съща пратка бяха и при двата телефона ги има тези проблеми.Аз дори мислех да ги нося в глобул и да искам смяна това не е нормално!!
Здравей,
аз съм със същия проблем от какото съм го купил (вече почти месец), Пробвах изтриване на всичко, ъпдейт на фирмуера, ходих в сервиз на мтел 2 пъти. Резултат нулев. Втория път бая си поговорих с човека от сервиза който ми тестваше телефона и каза че това не е хардуерен а софтуерен проблем и да се надяваме с в 5.1 този бъг да го няма. Каза че може да ми го прати до София, но първо че много ще ме забавят и оставят без телефон, второ тамошния сервиз има голяма вероятност да не забележи проблема и да го върнат със заключението че нищо му няма. Аз мисля да изчакам 5.1 и ако тогава няма оправия ще се разправям лично в София да ми го сменят.
аз съм със същия проблем от какото съм го купил (вече почти месец), Пробвах изтриване на всичко, ъпдейт на фирмуера, ходих в сервиз на мтел 2 пъти. Резултат нулев. Втория път бая си поговорих с човека от сервиза който ми тестваше телефона и каза че това не е хардуерен а софтуерен проблем и да се надяваме с в 5.1 този бъг да го няма. Каза че може да ми го прати до София, но първо че много ще ме забавят и оставят без телефон, второ тамошния сервиз има голяма вероятност да не забележи проблема и да го върнат със заключението че нищо му няма. Аз мисля да изчакам 5.1 и ако тогава няма оправия ще се разправям лично в София да ми го сменят.
iPhone 4S 16gb iOS 5.1
Колега,
Не вярвай на никой от сервиза в М-Тел. Аз имах проблеми с моя 4S и ако нямах познат в М-Тел нищо нямаше да направят.
Имах прах под дисплея и те много трудно се навиха да го сменят с нов. И новият също имаше, смениха го след разговори с познатия ми. Сега и третият има, но ми писна да се занимавам. А и ми дадоха сам да си избера телефон, за да не го връщам пак, но с лепенка много трудно може да видиш дали има или не.
Просто на тия от М-Тел не вярвайте!!
Поне видях черните кутии с iPhone-и, които са за замяна
Не вярвай на никой от сервиза в М-Тел. Аз имах проблеми с моя 4S и ако нямах познат в М-Тел нищо нямаше да направят.
Имах прах под дисплея и те много трудно се навиха да го сменят с нов. И новият също имаше, смениха го след разговори с познатия ми. Сега и третият има, но ми писна да се занимавам. А и ми дадоха сам да си избера телефон, за да не го връщам пак, но с лепенка много трудно може да видиш дали има или не.
Просто на тия от М-Тел не вярвайте!!
Поне видях черните кутии с iPhone-и, които са за замяна

Заради такъв прах под дисплея минах от HTC Sensation на iPhone 4s- не ми казвай че и тук го има този проблем?
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 

При мен проблемът се оправи след като ъпдейтнах на iOS 5.1 beta 3. Засега доста хора си решиха тази беда по този начин, но при други си остана и след 5.1 бетата.
Аз мислех да го нося за смяна, но вече четвърти ден с бета 3 не ми е правил и грам проблеми със звука.
Аз мислех да го нося за смяна, но вече четвърти ден с бета 3 не ми е правил и грам проблеми със звука.
Регистрирах се като девелопер но не мога да си сложа бетата след инстала iTunes не ми дава да активирам телефона иска да аднa продукта - някъде в сайта. Има ли решение за това, четох някъде че всеки девелопер може да ти адне продукта и така ще мога да ползвам бетата. Ти имаш ли такава възможност?
Благодаря Предварително!
Благодаря Предварително!

Аз ползвах независима бета 3 , която не беше обвързана с девелопърски акаунт. Дръпнах я от темата в Apple Discussions- No Outgoing Audio (на 129 страница е). Аз не ресторнах , а дадох shift+update в iTunes- първият път ми изкара грешка 3394, едит-нах хост файла като изтрих последния ред в него, съдържащ apple.com и всичко мина гладко след това с ъпдейта, като ми запази цялото инфо на телефона.
Три iPhone 4S смених (гаранциони) и всичките имат прах.simba4 написа:Заради такъв прах под дисплея минах от HTC Sensation на iPhone 4s- не ми казвай че и тук го има този проблем?
Голямо разочарование са Apple този път с качествения си контрол...
При мен не се наблюдава прах с iPhone 4s 64 gb съм. Дано не остана разочарован и аз! За сега всичко е ок!mirage написа:Голямо разочарование са Apple този път с качествения си контрол...

Сложих я! Благодаря за инфото, трябвало да ъпдейтна не да ресторнаmirage написа:Аз ползвах независима бета 3 , която не беше обвързана с девелопърски акаунт. Дръпнах я от темата в Apple Discussions- No Outgoing Audio (на 129 страница е). Аз не ресторнах , а дадох shift+update в iTunes- първият път ми изкара грешка 3394, едит-нах хост файла като изтрих последния ред в него, съдържащ apple.com и всичко мина гладко след това с ъпдейта, като ми запази цялото инфо на телефона.

Не, просто като излезе официалната версия- даваш рестор в iTunes и ще ти качи до последната актуална (5.1)
Благодарение на колегата mirage, след ъпдейт на 5.1 бета всичко се нормализира. Направил съм 30+ изходящи обаждания до момента и нито един бъг! (пу пу да го урочасам 
След ъпдейта се появи една много полезна оция за мен - Enable 3G ON/OFF
Относно прах: aз още като го купих имаше "заводско" една прашинка под екрана. Но ми беше много мерак телефона и не ми се занимаваше да ходя да ми го сменят

След ъпдейта се появи една много полезна оция за мен - Enable 3G ON/OFF

Относно прах: aз още като го купих имаше "заводско" една прашинка под екрана. Но ми беше много мерак телефона и не ми се занимаваше да ходя да ми го сменят
iPhone 4S 16gb iOS 5.1
Дано не се увеличи. Само изкам да попитам след 5.1 менюто call waiting активно ли ви е, защото мойто не е. Стои на OFF и не мога да го бугам но въпреки това имам чакащо повикване?
Последно промяна от simba4 на 19 Яну 2012, 20:02, променено общо 1 път.

И при мен не е активно. И аз също имам активен call waiting а пък там пише OFF
iPhone 4S 16gb iOS 5.1
Еми вероятно за 5.1 трябва set up as a new phone и после backup ot icloud. Но нека излезе официалната версия и тогава ще му мисля за това чакащо меню. Но ми е много интерсно, защо се получава така?

Изчисти си хубаво дисплея. Вземи един фенер или телефон с фенерче.simba4 написа:При мен не се наблюдава прах с iPhone 4s 64 gb съм. Дано не остана разочарован и аз! За сега всичко е ок!mirage написа:Голямо разочарование са Apple този път с качествения си контрол...
Влез в тоалетната на тъмно и почни да оглеждаш дисплея с помощта на фенера/фенерчето или друг вид силна светлина.
Направи го и виж дали наистина нямаш. С просто око не се забелязва.
Колкото S-ки съм гледал, всички имат.
Както се каза Apple намаляват контрола или просто ни пращат боклуците си.
Смяташ ли че не съм направил пододбно нещо, след като върнах HTC Sensation за такъв проблем. Там праха беше занчителен и си личеше, че е фабричен дефект.

S-ката, с която съм в момента има адски малки прашинки. Едвам ги видях.
Дай на мен и ще открия
Дай на мен и ще открия

Ще пробвам да ги открия, но дори и да видя подобни дано не се увелиават :Д

Ако не са залепени добре тъч-а, стъклото и диги ... при изпускане гледай какво става 

Аммм, вие добре ли сте, с тези прашинки, с фенер да ги търсиш в тъмното. При нормална експлоатация ще ги видите ли? Нормално е да не искат да ти ги подменят за такъв проблем. Леле, явно има хора дето цял ден се чудят какво да правят.
Не искам да засегна никой ама с тоя проблем направо ме напушихте яко на смях, направо убихте коня!
Не искам да засегна никой ама с тоя проблем направо ме напушихте яко на смях, направо убихте коня!
И аз се напушвам от смях като видя коментари като твоя, който лежи на нищо и криви убеждения.
Два пъти ми го смениха заради този прах, който не се вижда при нормална употреба, а го търся с фенер
Под претекст, че е нормално да изисквам смяна, защото телефонът не е евтин и имам право на претенции.
Това, че си заблуден и не си търсиш правата не ми го хвърляй в очите.
Два пъти ми го смениха заради този прах, който не се вижда при нормална употреба, а го търся с фенер

Под претекст, че е нормално да изисквам смяна, защото телефонът не е евтин и имам право на претенции.
Това, че си заблуден и не си търсиш правата не ми го хвърляй в очите.