По този начин ще е възможно гледането на видео и флаш банери от интернет (Safari) на вашия iphone.
1. Добавете iTransmogrify в полето за търсене към google
2. Следвайте стъпките от указанието по-долу (Ако картинката не се зарежда натиснете ТУК)

kiril52 написа:Нито по описания по-горе начин,нито след добавяне на bookmarklets и после play flash не се получава при мен....Не може да ми отваря нито flash-ове на сайт,нито да гледам видео примерно от vbox7.com - доста странно.....
А дано Бог те чул!biodesign написа:Много скоро (до около 3-4 дни когато ще имам VISA да закупя хостинга който ми трябва) http://vmobox.com отново ще работи и ще можете да гледате vbox7.com през iPhone
Просто си го изключи плъгина чрез Boss Prefs (ако я нямаш програмката просто се разтърси из секция "Програми за iPhone" на форума и съм сигурен, че ще намериш инфо как да я инсталнеш, допълнението което трябва да поставиш за да можеш да контролираш SafariDL плъгина).zirowe написа:Нещо обаче не ми се получава, май заради safari download plugin-a - предлага ми да сваля нещо което ако сваля е мн малко явно защотото даунлоада става за половин секунда. Може ли да се disable download plugina за да си гледам, ил ивсеки път ще трябва да го ънинсталвам и реинсталвам? Или проблема си е при мен с нещо...няма да ми е първия глупав пост
Ако не ти излиза едно кръгло бутонче play долу вдясно на картинката на клипчето, значи съм се издънил (sorry) и клипчето не се е конвертирало, а това което виждаш не е първи кадър на филмчето а просто тумбнейл на случаен фрейм от клипчето.zirowe написа:Нещо не мога да намеря как да го спра плъгина. Имам бос префс 1.73. Иначе го бях ънинсталнал и клипчето с мадамите на максим тръгна обаче не мога да подкарам никое друго. Излзиа ми първия кадър обаче после нищо. Оставих, го изчаках, както пише във сайта и няколко часа по-късно пак не ставаше..