Iphone в третата възраст

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
superman

Iphone в третата възраст

Мнение от superman »

Искам да попитам забелязали ли сте такова явление(отнася се предимно за 2g и 3g).Телефона колкото и пазен да е, да не е изтърван ,и винаги да е държан в кейс с протектор постепнно почват да правят проблеми.Я дисплея я wi fi .Или с други думи след втората ,третата година пълноценно използване телефонът се разваля въпреки ,че е пазен.
Какво мислите ? :)
Аватар
cvalio

Re: Iphone в третата възраст

Мнение от cvalio »

Не.

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Аватар
iCeco
Обратна връзка:

Мнение от iCeco »

Това е напълно нормално и не е само при iPhone, ами при всички продукти на всички производители. :)
Sei was du bist!
Аватар
Yavor

Мнение от Yavor »

Моя 2Г е почти на 4 години.
Фърм - най-новия - 3.1.3. :) - по нагоре не може :)
Състояние - задоволително - някоя друга драскотина на гърба, дисплей в перфектно състояние - винаги е бил с протектор.
Имам само едно леко жълтеникаво петно на дисплея от прегряване - след 40 мин раговор на плажа се получи... Шефа ми така и не ми влезе в положение че съм на почивка :) Точно там където в предавателя за GSM мрежата...
Иначе Wi-fi то си работи нормално, батерията си ме кара по 3 дни горе долу.
Аз съм пръв собственик на телефона - лично съм го джейлнал и ънлокнал са пръв път.
Ползвам го за работа - разговори, мейли, по малко сърфиране. Вярно - не е играно много много на него - аз съм вече дрътичък да играя, а на малкия не го давам да го пипа много-много.
Единствените проблеми са следните - почна по -тихо да ми звъни, независимо че му чистя дупчиците отдолу редовно, а и говорителчето взе да похърква като е по-силен рингтона. Другия проблем е че понякога леко ми забива като звънне някой - вдигам, а не вдига разговора и само вибрира.... Ама последния рестор му е на 24.07.2010г :)
От тогава - статистиката е следната:
От последното пълно зареждане:
разговори - 4 часа и 31 мин
очакване - 3 дена, 3 часа...
в момента батерия на 26%

Ползвам редовно Bettery Doctor - поне веднъж на месеца.
Nexus 4, 16gb, Android 4.2.2
iPhone 8gb, 3.1.3
iPad 2 64gb, 6.1.3
Asus F5L

http://www.fiat-bg.org/forum
Аватар
Reset

Мнение от Reset »

относително е колко ще издържи, но пазенето ти дава повече шанс винаги
Аватар
Radost

Мнение от Radost »

при мен нямя такива проблеми
cheeryray

Мнение от cheeryray »

Общо-взето всичко си е на късмет, както и при колите, и всяка друга техника B-) Иначе на плажа ако говориш много няма как да не пострада. Времето във Варна си е горещичко :)

Поздрави и най-добри пожелания.