iPad 2 - торенти
iPad 2 - торенти
Здравей,
може би ми е тъп въпроса, но ме интересува дали има някакъв начин да свалям торенти директно на iPad 2 ако нямам Сидия?
виждам, че в замунда има торенти, които са си конвертирани за iPhone.
следващичт ми въпрос е дали за iPad-a трябва да свалям такива (конвертирани филми) или може и в обикновен avi формат
благодаря
може би ми е тъп въпроса, но ме интересува дали има някакъв начин да свалям торенти директно на iPad 2 ако нямам Сидия?
следващичт ми въпрос е дали за iPad-a трябва да свалям такива (конвертирани филми) или може и в обикновен avi формат
благодаря
Re: iPad 2 - торенти
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
За торенти - Downloads HDlineares написа:Здравей,
благодаря
За гледане на всякакви филмови файлове - AVPlayer
Или тези двете си ги купуваш като пич или след джейл /Cydia/ си ги теглиш free.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Благодаря darkheroz,
Сигурно ли е, че с Downloads HD ще мога да свалям торенти, погледнах в описанието и нишо такова не пише?
нямам проблеми да си платя програмата, но да не е напразно
благодаря
Сигурно ли е, че с Downloads HD ще мога да свалям торенти, погледнах в описанието и нишо такова не пише?
нямам проблеми да си платя програмата, но да не е напразно
благодаря
мисля че Downloads HD ставаше за теглене на торенти, нямам Айпад обаче да опитам. Има безплатна лайт версия, пробвай я първо. Безплатна е и iTransmission. Тя също върши работа.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Пробвах, нищо не става, трябва си jailbreak
все пак благодаря
все пак благодаря
Версия iOS ???lineares написа:Пробвах, нищо не става, трябва си jailbreak
все пак благодаря
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
5.0.1 (9A405)
само iOS 4.3.3, имаш ли запасен SHSH 4.3.3?lineares написа:5.0.1 (9A405)
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Съжалявам, но не мога да ти отговоря на този въпрос
Няма ли друг начин да си свалям безплатни филми с бг субтитри директно на таблета?
Няма ли друг начин да си свалям безплатни филми с бг субтитри директно на таблета?
Като ги свалиш на компа и след това да ги прехвърлиш на пада, какво ще ти стане?
А за плейване на видео има сумати програми в Стора...
OPLayer HD, BUZZ Плаъер HD и т.н.
А за плейване на видео има сумати програми в Стора...
OPLayer HD, BUZZ Плаъер HD и т.н.
-
Ами ако нямам лаптоп, а само ipad i iphone, тогава как се свалят филми директно на пада?
Някой теглил ли е торенти от http://rutracker.org/-нещо не искат да се теглят,иначе от всички български става и то доста бързо ,а от тоя се закучи.
Като сваля торента, как да го открия за да го гледам
Ами предполагам имаш iFile -отваряш го,после минаваш през Документи в Downloads и ще видиш изтегленият торент в папка.Влизаш в нея и ще намериш файла ,който си изтеглил.Чукайки върху него ще ти излезе прозорец с варианти за гледане на филма избираш го..например Oplayer HD-аз ползвам него, много е добър..Остава да отвориш OPlayer и да си намериш файла в папката inbox.Това е.

iFile отваряш го var/mobile/documents/downloadsgogo766 написа:Като сваля торента, как да го открия за да го гледам
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Трябва де платя за да работи? Защото така не действа
А сигурно ли е ,че си изтеглил торента..и не разбрах какво да плащаш ?Да точно така ,минаваш през var/mobile/dokuments/downloads и в него е изтеглената папка на торента.Аз влизам за по- бързо в Dokuments през главния панел -папката,която ще видиш при отваряне на IFile горе в ляво на екрана.
Свален е торента, после като го маркирам да тръгне с Оплеар в самия плеар не го откривам.
Говориш за маркиране на OPlayera през IFile ли?Ако е така може да повториш още няколко пъти това ,понякога доста бавно става.