kawabiker написа:Уцелил си модела на батерията, незнам дали на късмет или не , ама ако не го беше уцелил щеше да се зъбиш с грешки при рестор ! Иначе се чудя това как изобщо е работило !
Как е работил - не знам, ба ли го, ама започна да гасне за по малко от час последно време...
А за батерията - направил съм си домашното, разтърсих се преди да я зема.
gorgior написа:И за кфо се праиш на отворен са...? Пускаш глупава тема с интересен правопис. А си младо момче...?
Байко глей са, как ми е кеф така пишем, като не говорим Български по цел ден си ми е кеф да си говорим как щем...
А темата ако ти се глупава види, що я четеш, още по малко пък и да отговаряш...
И младо момче бех преди двайсе години... Как викат старите - "га бяяме млади"....

Плюс тфа не е като да съм ти написал ЛС на латиница/шльокавица, нали така

Е, френдс??
gorgior написа:По- интересно е че не е направил беля! такава батерия ми гърмя в ръцете. Не е майтап работа.
Ненам как не е изплякала, ама още си сети надута - а преди един час я извадих от телефона! Moже ли още да думне? Ако я боднем с една карфица?
iCeco написа:Добре че не си сменял ел ес дито :Д
Щех и него да го сменим баси ако трееше... На стария 3Г го сменявах, от оно пиенето мирно не седи...
Еле па като НЕ си пил сума време

Тогава бех чупил само диджитайзера, ама като го отлепах от екрана строших и елсидито - та и двете...
Те го е те:
victor11 написа:Хаха,
izzo, кефиш на макс.

Цяла възглавница си имал вътре.
Верно прилича на възглавница деба, не се бех сетил

Иам въпрос: що вече не се получават мейли като някой отговори в тема за която съм събскрайбнал за известия по имейл?