LAT (Lost application topic)... или - изгубих си ...
Re: LAT (Lost application topic)... или - изгубих си ...
Търся си едно приложение дето мога да искарам Ипод-а ми на монитора и като играя някоя игра да я дава все едно че я играя на Ипад...
- computer_99
Приложение за теглене от YouTube но от Апп стора за 3.1.3 Благодаря...
iPhone [3G] [3.1.3]
Няма да намериш. Не за друго, а защото свалянето оттам нарушава правилата им за ползване.
- computer_99
Да благодаря,а от Сидиа, коя е по - добра
YourTube ?
MxTube ?
YourTube ?
MxTube ?
iPhone [3G] [3.1.3]
MxTube е перфектно,можеш да теглиш клиповете и да си избираш качеството им,най-хубавото,е че не трябва да чакаш никакви секунди,да въвеждаш кодове и подобни глупости...просто цъкаш download и теглиш. 

- computer_99
има ли програма която като си в някакво приложение като натиснеш примерно веднъж home да излезнеш с изключена програмата от мултитаскинг и примерно с два пъти натискане на home(или някаква друга комбинация) да излезнеш от приложението ама то да си стой включено в мултитаскинг режим. Дразня се че всеки път като спра да ползвам дадено приложение трябва да цъкам 2 пъти хоум после да си задържам пръстта и т.н.
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
Програма за измерване конските силин на колата
Здравейте, колеги.
Видях програма на Iphone която измери конските сили на колата (Според неиното ускорение за 400 метра). Ако някои знае коя е тази програма моля ви да ме насочите .
Благодаря , Ви , предварително на отзовалите се.
Видях програма на Iphone която измери конските сили на колата (Според неиното ускорение за 400 метра). Ако някои знае коя е тази програма моля ви да ме насочите .
Благодаря , Ви , предварително на отзовалите се.
здравейте търся едно приложение прави ти клавиатурата като на телефин със шайба от едно време имах го преди но го затрих и не знам как се казва сега 

Ето няколко: Retro Phone, iRotary, Retro Dialer. Имаше си цяла тема даже навремето: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =22&t=1175
- IphoneManiakk!
Приложение което регулира брайтнес драстично и да не е като бозата в сеттингс
Iphone 3GS Black 16 gb - Ios 5 Untethered - ФО
Смисъл?Аз си сменям брайтнеса от SBSettings..супер удобно е 

Въпрос: iPhone 3G като WebCamera?
iPhone 3G като WebCamera - бях гледал някъде такава програма, но беше платена... Вие да знаете нещо по въпроса ?
Трябва ми приложение с формулите по статистика дали съществува такова. Преди бях гледал такова за математиката.
Благодаря !
Благодаря !
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Търся програма
Здравейте,някой може ли да ми каже дали има програма подобна като на нокиа 8800 арте,при звънене на телефона ,апарата като се обърне и да дава заето?
Самоснимачка?
Има ли програма, с която да снимам 10 или 15 снимки наведнъж, т.е. самоснимачка ?
- keeponrollin
App за стрийм на телевизии?
Ами свалих си NovaTV от Аппстор, на 2 телефона я пробвахме, с интернет и към мтел и към глобул, в 3Г мрежа лагва нетърпимо и не става за гледане...качеството е доволно, но като на 2-3 секунди сприа по за 1 секунда, няма смисъл.
Та кажете някое приложение с което да се гледат известни телевизии(може български, може и чужди..тип natget, discovery,eurosport, hbo)...или пък приложения за конкретна телевизия, което да сте пробвали и да върви гладко
Може и без линк за сваляне, само име.
iphone 3G, 4.2.1
Та кажете някое приложение с което да се гледат известни телевизии(може български, може и чужди..тип natget, discovery,eurosport, hbo)...или пък приложения за конкретна телевизия, което да сте пробвали и да върви гладко

iphone 3G, 4.2.1
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Password
Здравейте имаше една програмка от сидия за слагане на парола папки и приложения за жалост си ъпнах айфона и и загубих името някой ако я знае да я каже ? Много хубаво в направена и не е iprotect!
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Re: Password
Не е това приложението някой друг да даде вариант и от locktopus ми крашва спрингбордаN1k0lA написа:Locktopus
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Re: Password
Ако си с iOS 5 ще ти работи само Applocker от Cydia. Струваше около долар май.Iphone4 написа:Не е това приложението някой друг да даде вариант и от locktopus ми крашва спрингбордаN1k0lA написа:Locktopus
App show stream
Здравейте,
търся си програма за шоу стрийминг, при андроидите изглежда така:
http://www.androidtapp.com/tv-shows-stream/
търся си програма за шоу стрийминг, при андроидите изглежда така:
http://www.androidtapp.com/tv-shows-stream/
iPhone 5 iOS 7.0.4 Jailbroken
Download на тонове
Здравейте,
до скоро бях с андроид и използвах приложения с които сърчваш дадена песен и си я даунлоудваш директно в телефона, от няколко дни търся такава и за iPhone, но не намирам. Някакви идеи?
до скоро бях с андроид и използвах приложения с които сърчваш дадена песен и си я даунлоудваш директно в телефона, от няколко дни търся такава и за iPhone, но не намирам. Някакви идеи?
iPhone 5 iOS 7.0.4 Jailbroken
-
Споделяне във фейсбук
Здравейте да ви попитам има ти подобна програма като на HTC заснеманата снимка да я качиш директно във фейсбук и др.
Мерси Предварително
Мерси Предварително

-
http://vbox7.com/play:9f748943 как се казва това приложение