Iphone 3g 16gb, когато е заключен не отчита входящи повикван

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Wolfcry

Iphone 3g 16gb, когато е заключен не отчита входящи повикван

Мнение от Wolfcry »

Така, нов съм тук и не разбирам много :) Взех айфон 3г втора ръка, уж всичко му работи. С 4,2,1 софтуер е и е jailkbrakeнат със cydia. Проблемът ми е, че когато е заключен не ми показва изобщо когато ми звъни някой или когато получавам смс. Отсреща който ми звъни му дава свободен сигнал, но при мен черен екран. Когато го отключа докато ми звънят, веднага ми показва, че ми звънят или че имам пропуснато повикване. Дано сте ме разбрали. Опитах се да го ресторна на 3.1.3 но ми вади някаква грешка. Качих отново 4ката, но проблемът си стои. Сега вече и cydia нямам даже. Някакви идеи дали е хардуерен проблем или ?
Wolfcry

Re: Iphone 3g 16gb, когато е заключен не отчина входящи повикван

Мнение от Wolfcry »

Когато ресторвам 3.1.3 или 3.1.2 ми дава Iphone could not be restored. An unknown error occured (1015).
victor11

Re: Iphone 3g 16gb, когато е заключен не отчита входящи повикван

Мнение от victor11 »

Ползвай iReb, за да го вкараш в DFU: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 17&t=23530
След това ресторни с къстъм за 3G от тази тема: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 81&start=0
Не връщай бекъп след рестора и виж дали ще се оправи.
Wolfcry

Мнение от Wolfcry »

не мога да го вкарам в дфу мод :(
Wolfcry

Мнение от Wolfcry »

направих всичко, 3.1.3 съм вече и пак ми дава същия проблем :( идеи ?
Аватар
uomoto

Re: Iphone 3g 16gb, когато е заключен не отчина входящи повикван

Мнение от uomoto »

Wolfcry написа:Когато ресторвам 3.1.3 или 3.1.2 ми дава Iphone could not be restored. An unknown error occured (1015).
След тази грешка го изкарай от Рекъвъри с ИРЕБ
http://www.youtube.com/watch?v=LUC1t11JDMA

И джейлни с редсноу 0.9.4. Капиш?
Wolfcry

Мнение от Wolfcry »

Аз се оправих с грешката, качих 3.1.3, но проблема ми остана. Просто тъпия телефон не може да излезе от sleep mode, не знам как да го обясня. Когато е заключен - нито звъни нито нищо.
victor11

Мнение от victor11 »

Нали не си връщал бекъп?
Wolfcry

Мнение от Wolfcry »

Не, регистрирах го като нов, не съм връщал бекъп. Може би проблемът не е софтуерен ?
Два пъти го върнах към 4.2.1, направих го и на 3.1.3, ресетвах сякви сетинги всичко и не става.
victor11

Мнение от victor11 »

Тогава е за сервиз.
Wolfcry

Мнение от Wolfcry »

Установих още нещо. Когато свири айпода на заключен телефон, нямам проблеми. Когато е включен към компа или зарядното и е заключен, пак нямам проблеми. Тоест когато нещо го държи буден всичко е ок. Следователно проблемът е нещо от рода на ако има някакъв sleepmode в кавички, телефонът не може да се събуди при звънене. Когато има нещо включено към него и го държи буден, проблем няма.
dudev121

Мнение от dudev121 »

А когато е "буден", камерата работи ли,можешли да правиш снимки?
Wolfcry

Мнение от Wolfcry »

Когато е буден всичко работи. Четох, че трябва някакъв файл да се подмени, нещо за power management беше. Ще го боря и ще пиша какво е станало.
Wolfcry

Мнение от Wolfcry »

Оправих го ! Страшно щастлив съм :) :) Целият проблем идваше от това, че телефонът не може да излезе от sleep mode. Това е проблем в power management. Свалих iExplorer, при инсталацията иска да имате инсталирани itunes, quicktime и netframework 4.0. Връзвате телефона за компа, пускате айексплорера. Оттам влизате в \System\Library\SystemConfiguration\PowerManagement.bundle

Там com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist се ренеймва на com.apple.SystemPowerProfileDefaults и PowerMangement се ренеймва на PowerMangement.plist. Рестарт на телефона и готово! :) :) :)
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Това от къде го видя? :))
dudev121

Мнение от dudev121 »

И аз така го оправих,но батерията почна да пада много бързо.И имах проблем с камерата-като натисна да снимам се рестартираше.Та го отворих,разкачих и отново закачих камерата, като внимателно почистих буксите. Ресторнах и сега всичко си работи нормално (дори и камерата) без преименуване на plist.Затова попитах за камерата.Успех на всички и весели празници!
todordent

Мнение от todordent »

Леле, мойто 2г е със същата симптоматика- звъни само като е на Ипод режим-даже си правих silent mp3 да го върти денонощно...Прерових нета 100 пъти и никво решение...2 месеца мъка и страдание, батерията сдаде багажа-все едно ми отрязаха ръцете :( сега ще пробвам дали ще сработи...
todordent

Мнение от todordent »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) работи и при мен!!!!!!! хиляди благодарности, човек!!!! сигурно съм ресторнал 20 пъти с надеждата да тръгне...оправих го за 5 минути по тоя начин <:-P
Публикувай отговор