ЗА и ПРОТИВ iPhone 3G
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
ЗА и ПРОТИВ iPhone 3G
Гласувайте по съвест. Не кой какво чул. И се аргументирайте 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
- cristiano_sv
Re: ЗА и ПРОТИВ iPhone 3G
Еми аз го казах 10001 пъти...металния корпус изглежда внушително!!! Знам че има редица причини да е пластмаса...ама изглежда евтино!!!!
PS не помна някои тука беше златар? аиде верно направи по 1 корпус от злато за нашия модел че тези с 3Г ще се фукат ::)))
PS не помна някои тука беше златар? аиде верно направи по 1 корпус от злато за нашия модел че тези с 3Г ще се фукат ::)))
Glory Glory Man United!!!
-
какво целим с тази анкета
разбира се че ЗА, нали това чакахме няколко месеца, да пуснат нов iphone, а сега ЗА или ПРОТИВ. И какво ако всички за ПРОТИВ, ще спрем продажбите му в нормалния свят ли.

разбира се че ЗА, нали това чакахме няколко месеца, да пуснат нов iphone, а сега ЗА или ПРОТИВ. И какво ако всички за ПРОТИВ, ще спрем продажбите му в нормалния свят ли.
iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
MacBook Black user
- cristiano_sv
Хахахаха не мн ясно. Работата е там дали ни харесва или не. Говорим за дизаин и вс друго... Работата тръгна от една друга тема.... "Какво да правим с старите си iphone"....
Glory Glory Man United!!!
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Пластмасов корпус........... нищо друго не ме интересува, ако ще и сам да набира 

Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Аз никога не съм го чакал...SLAF написа:какво целим с тази анкета
![]()
Ех хора....тамън се бях зарибил за 3Г....а сега....i'll have to think about it!
iphone 3g 8GB - 2.2
Против!!!
Поради няколко причини, по-точно функционалности, които няма да предлага и този iPhone
1. Функционалност да работи като модем! (да можеш да си го свържеш към лаптопа и да си работиш)
2. Bluetooth-а пак няма да е съвменстим с 3rd party устройства (други телефони, лаптопи и т.н.)
Две толкова елементарни според мен неща.
Поради няколко причини, по-точно функционалности, които няма да предлага и този iPhone
1. Функционалност да работи като модем! (да можеш да си го свържеш към лаптопа и да си работиш)
2. Bluetooth-а пак няма да е съвменстим с 3rd party устройства (други телефони, лаптопи и т.н.)
Две толкова елементарни според мен неща.
iPhone /first gen/ 8GB - updated to firmware 3.0
-
- Обратна връзка:
Аз също не мога да разбера какъв е смисълът на тази анкета...Какво означава "за" и "против" в случая?
Смешно е постоянно да изтъквате и повтаряте едва ли не, че за нищо на света не бихте сменили металните(вашите) iphone-и с 3G такива.Доста наивно според мен.
Mисля, че по-разумно е да изчакаме излизането на 3G тогава да вадим такива генерални заключения.
Смешно е постоянно да изтъквате и повтаряте едва ли не, че за нищо на света не бихте сменили металните(вашите) iphone-и с 3G такива.Доста наивно според мен.
Mисля, че по-разумно е да изчакаме излизането на 3G тогава да вадим такива генерални заключения.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Аз генералното заключение съм го направил. И съм решил за себе си. Питам хората аджаба одобряват ли - за или не одобряват - против новият телефон. Просто мнение преди излизането. На теб ако ти е безсмислено просто подмини темата и готово.
-
Не съм таксиметров шофер че да ми трябва GPS, нито някога съм използвал 3G! Буксата за слушалките също не е кой знае кво (имам си и преходник и 2 вида хендсфрита, които свирят перфектно). При положение че всичко останало е на практика същото, не бих си взел новия. И аз мисля, че чара на oldscool iphon`четата ни е в "алумина" 

-
Аз излезе ли в Гърция взимам белия веднага,
само дано бързо им разчупят оковите.

само дано бързо им разчупят оковите.

iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
MacBook Black user
ЗА! Технологите се развиват. Идеята за 1 у-во което върши работа на 3 ми допада.
My personal Blog for living in US
blog.mitko.us
blog.mitko.us
Против, защото все си мисля, че това все пак трябва да е някакъв компютър, а не модем.. И другото... Грозен е 

Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
- Tomi_m
- Обратна връзка:
Аз пък съм ЗА, развитието на технологиите е неизбежно и това е повод да сме в крак с развитието. Относно пластмасовия корпус мога да кажа само едно. Някой от вас които сте против пластмасата на телефона и казвате, че е евтино, всъщност докосвали ли сте се до пластмаса на Apple за да говорите. Това не е пластмаса на производител на електроуреди продавани на Илиянци за 3-4 лв! Качеството е високо и не това е най-важното, а това че на допир няма подобна пластмаса, финна и приятна за докосване.
А тези които са против технологиите и тяхното развитие ще ги попитам защо не раотят на 3.86 а си копуват мощни компютри? Нали сте против новото?
А тези които са против технологиите и тяхното развитие ще ги попитам защо не раотят на 3.86 а си копуват мощни компютри? Нали сте против новото?

iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Говориш така все едно си се докосвал до тази пластмаса... Или довереното лице, което познаваш, ти е давал да пипаш ?!

- Tomi_m
- Обратна връзка:
Adamov, iMac с каква пластмаса е?

И това с доверените хора иронизираш ли ме?
Точно ти знаеш единия ми шеф с какво се занимава и кой е? Така, че да не съм те чул с коментарите. Хехехехе

И това с доверените хора иронизираш ли ме?

iPhone 4S 32GB 5.0.1
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
1. Ще си коментирам каквото си искам
Looser 
2. Разбира се че не те иронизирам !!!
3. iMac не съм пипал - знаеш - и ако материала е един и същ съм съгласен с мнението ти ...

2. Разбира се че не те иронизирам !!!
3. iMac не съм пипал - знаеш - и ако материала е един и същ съм съгласен с мнението ти ...

- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Въпроса не е в това каква пластмаса е... а в това че е пластмаса. Да на епъл пластмасата е хубава, не отричам. Но пак си остава пластмаса. Не знам съдя по снимки но определено на снимките 1 ми харесва повече от 2.
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Абе, човек ще каже, че досега само стоманени/алуминиеви gsm-и сте ползвали. Какви сте ми пуритани, каква вълна от недоволство срещу пластмасата 
Адаме, мама, как да гласувам по съвест, като още не съм държал iPhone 3G в ръка? Съвестта не ми го позволява
Мога да коментирам първото поколение - изключително изчистен и красив дизайн, красив заден панел, който обаче е адски хлъзгав и подканващ да бъде изпуснат. Отделно имам съмнения, че се огъва много, много лесно дори при по-лек удар. За щастие, още съм нямал "щастието" да се убедя от първа ръка и телефонът ми е непокътнат.

Адаме, мама, как да гласувам по съвест, като още не съм държал iPhone 3G в ръка? Съвестта не ми го позволява

Мога да коментирам първото поколение - изключително изчистен и красив дизайн, красив заден панел, който обаче е адски хлъзгав и подканващ да бъде изпуснат. Отделно имам съмнения, че се огъва много, много лесно дори при по-лек удар. За щастие, още съм нямал "щастието" да се убедя от първа ръка и телефонът ми е непокътнат.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
И Macbook е с такава пластмаса и лично на мен ми допада доста. Също аеродинамичният дизайн на лодка ме привлича нещо, и ... новото ми харесва. Плюс това ще има избор - бял или черен. Хубаво щеше да бъде обаче да направят и 32ГБ вариант. Блутуут не ползвам, не ми е нужен и това не го приемам като минус. Гласувам ЗА.Tomi_m написа:Adamov, iMac с каква пластмаса е?![]()
И това с доверените хора иронизираш ли ме?Точно ти знаеш единия ми шеф с какво се занимава и кой е? Така, че да не съм те чул с коментарите. Хехехехе
![]()
Определено съм "ПРОТИВ", макар че гласувам с 2 ръце за новите технологии, но относно новия Айфон-няма нещо което толкова да ме зариби, за да си го закупя. Супер много съм доволна от ОРИГИНАЛА/версия 1ва/, така че оставам с него и подкрепям напълно Адамчето 
Между другото в понеделник ще се запозная лично с "МИСТЪР АЙФОН 3Г" и ще имам личен коментар, но едва ли ще заменя това което имам

Между другото в понеделник ще се запозная лично с "МИСТЪР АЙФОН 3Г" и ще имам личен коментар, но едва ли ще заменя това което имам

,,,,,,,
Той излиза другия петък официално в продажби, ти ще го видиш 4 дни по-рано... Брей, да споделиш впечатленияMaggynka написа:Определено съм "ПРОТИВ", макар че гласувам с 2 ръце за новите технологии, но относно новия Айфон-няма нещо което толкова да ме зариби,за да си го закупя.Супер много съм доволна от ОРИГИНАЛА/версия 1ва/,така че оставам с него и подкрепям напълно Адамчето
Между другото в понеделник ще се запозная лично с "МИСТЪР АЙФОН 3Г" и ще имам личен коментар,но едва ли ще заменя това което имам

- dreamlover
- Обратна връзка:
Аз ще остана с версия 1, но съм твърдо за новият, защото цената му е текава че ще разбие пазара и всеки нормален човек ще може да го ползва.
iPhone 2G 8GB 2.2
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Xaxaxaxaxaaxa блаженни са вярващите...dreamlover написа:Аз ще остана с версия 1, но съм твърдо за новият, защото цената му е текава че ще разбие пазара и всеки нормален човек ще може да го ползва.