Как да инсталираме .deb file
-
Re: Как да инсталираме .deb file
Здравейте отдавна ползвам айфон,но до сега не съм сядъл сериозно да се зачета за инсталация на deb. файл,но мисля вече и това да науча,но срещам трудност чета и нещо не се ориентирам.С macbook съм и iphone 4-4.3.3 ФЗ ако може някой да ми напише къде да чета,че тая програма i-fun box е за windows а аз съм с мак. Благодаря предварително.
Ползвай някоя друга - DiskAid, iPhone Explorer и т.н.
-
Благодаря ти за помоща всичко е ок.
-
Инсталиране на няколко deb, които са от един архив. Инсталирането става по следния начин: всеки един файл от архива се поставя в папката, която всички знаем: var/root/mobile/Cydia/AutoInstall, но разликата е в това, че се поставя само по един, след което се прави рестарт на телефона и накрая just boot. Тази процедура се повтаря след всеки един файл! И най-накрая се поставя вече основния файл - в моя случай беше Ifile. Това описание се отнася за хората, които са направили update до ios5, и са направили следствие на това tethered jeilbreak ios5. Малко досадна процедура, но в този случай няма друг начин. След тетред джейл разбира се в Cydia има три ifile, от които едната е платена, може да се инсталира, но не е пълна, а другите две не са актуализирани да работят и при инсталация крашват. Всичко мина ок.
-
- Обратна връзка:
Здравейте! Имам проблем при деинсталирането .
Инсталирах си MultiClenaer както му е реда.Когато искам да го изтрия и влезна в сидия влизам в
Manage-->Packages-->натискам на приложениято но горе в дясно пише "Purchase" тоест не мога да го изтрия?
Други приложения мога да трия,но това не?
Някои има ли идеи ?
ЕДИТ: Оправих се
Благодарение на това се оправих:
Или по по-мързеливия начин -> като избереш апликацията, преди да ти покаже Purchase на бутона за секунда-две се врътка епълската анджъклама за зареждане. Та... докато се врътка просто натисни бутона (преди да се е показал Purchase) и ще ти излязат опции Update, Remove, Cancel. Мисля че знаеш кое да избереш, за да я махнеш
Инсталирах си MultiClenaer както му е реда.Когато искам да го изтрия и влезна в сидия влизам в
Manage-->Packages-->натискам на приложениято но горе в дясно пише "Purchase" тоест не мога да го изтрия?
Други приложения мога да трия,но това не?
Някои има ли идеи ?
ЕДИТ: Оправих се

Благодарение на това се оправих:
Или по по-мързеливия начин -> като избереш апликацията, преди да ти покаже Purchase на бутона за секунда-две се врътка епълската анджъклама за зареждане. Та... докато се врътка просто натисни бутона (преди да се е показал Purchase) и ще ти излязат опции Update, Remove, Cancel. Мисля че знаеш кое да избереш, за да я махнеш
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
-
Имам проблем при аддването на репото http://apt.modmyi.com/ ??? не ми позволява с иОС 5.0.1 сам ? някой може ли да помогне?
Мисля че е добавено по default.
- IphoneManiakk!
Възможно най-лесния начин за качване на деб само с сидия
Сега ще ви кажа най-лесния начин за качване на .deb без да имате нужда на инсталирате никакви неща на телефона, да отваряте портове и така нататък
1.Влизате в myrepospace.com
2.Правите си акаунт
3.Качвате деба
4.Добавяте репо http://cydia.myrepospace.com/Вашият ник в сайта/
5.Това е влизате в репото и теглите
Можете да слагате много файлове в едно репо.
Както се вика Enjoy
1.Влизате в myrepospace.com
2.Правите си акаунт
3.Качвате деба
4.Добавяте репо http://cydia.myrepospace.com/Вашият ник в сайта/
5.Това е влизате в репото и теглите
Можете да слагате много файлове в едно репо.
Както се вика Enjoy

Iphone 3GS Black 16 gb - Ios 5 Untethered - ФО
- The Shaman
- supporter
Re: Възможно най-лесния начин за качване на деб само с сидия
Е тва ли е най лесни начин?!
Re: Възможно най-лесния начин за качване на деб само с сидия
Хах, как ли ги е качвал досега, щом този с тези врътки му се вижда най-лесен...
Направих това
Само че нещо се прецака тоест не ми инсталира нищо и влезе в сафе мод няколко пъти.в сидия не показва дадения deb като инсталиран как да го махна от телефона си.Къде отиват файловете след поставянето в тази папка /var/root/Media/Cydia/AutoInstallВлизаш в системата на телефона с iFunBox или подобна на нея програма. Отиваш на папка /var/root/Media/Cydia/AutoInstall. Ако няма такава - сама си я създаваш, като внимаваш за големи и малки букви.(тези с червено задължително големи). Копираш .deb фаила в AutoInstall, след което ребутваш телефона.
Това е.
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S
and always JB..

проверих там но го няма.пуснах да го търся по име с ifunbox-a но нищо не намира.има ли вариант след като не е могло да се инсталира да се е изтрило само.
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
and always JB..

Някой май не е наясно и пише наизуст?gogi71 написа:private/var/stash/Apllications.pwn

Керенски, сам си дал отговор на въпроса.
"Мисля-значи съществувам"
а как мога да си запазя вече изтеглените deb файлове. сега ги имам в iphona но в repoto вече са за по нови версии та при евентуален рестор да си ги имам.
and always JB..

От Cydia направи реинстал на приложението. Влез в файловата с-ма на телефона и навигирай в private/var/cache/apt/archives и там ще намериш .deb файла който се е преинсталирал. Така можеш да запазиш стара версия на приложение от Cydia.
Колеги здравейте опитвам се да инсталирам deb файлове инсталирах на компа iFunBox но не мога да намеря този файла afc2add за да го инсталирам на компа и този файл ifile за да го инсталирам на телефона.
За да инсталираш .deb файл,трябва да имаш направен jailbreak ! А в момента си на 7.1.1 и няма как да джейлнеш телефона !