И къде точно се намира това?achkata написа:Най-накрая да се похваля и аз с нова придобивка 4s бял.
Първоначални впечатления:
iMessage, HotspotFa, Facetime, MMS-и, Siri си сработиха от първия път с един слайд на ON за съответното нещо, без въвеждане и настройване на каквото и да е
(Оператора е Глобул)
Откл/Заключването си е доста гръмогласно
Колко издържа батерията тепърва ще гледам..
Един въпрос към абонати на Глобул с ябълка, абе хора как да си пратя празен смс за регистрация в my.globul като животното не ми дава да пращам празни смс-и.. а като го пратя просто с оставен интервал системата не ми връща отговор? Сериозно питам
@Sovar провери ли volume rocker-а да не ти е намален звука?
Днес бях в Глобул и тествах един от изложените iPhone-и. Не чух никаква разлика с моя, не знам как озвучава цял офис твоя, предимно е тихичко. На iPod-а се чува яко, става въпрос за 2G.DanteIX написа:Въх, тих? Тука целия офис разбира като си отключвам/заключвам телефона. А офиса е има нема 500стин квадрата!
Писах на Apple, той е гаранционен към М-Тел, но там не очаквам адекватно решение и отговорSquirttt написа:Силата на звука на моя 4с според мен е напълно достатъчна , така че най-добре се обърни към Аpple или някой сервиз
Тъй като антените и батериите са най-проблемните области на Iphone в момента искам да попитам :
-моят 4с беше зареден на 100 % вече към 13-4 часа е включен като поне 4 часа и половина съм си 'говорил' със Сири , Wi-Fi не е спирано през тия 4 часа и половина и е ползван постоянно , а сега батерията е на 62 % ? Според вас нормалмно ли е ?
-почти през цялото време телефона ми седи на 2-3 , дори понякога на 1 чертичка за обхват , но щом почна да набирам се пълни догоре ? това нормално ли е ми е другия въпрос
Благодаря
Значи си късметлия.. 13ч и си му пръснал панайра от цъкане и ти е 62% ?!?! Това някакво недоволство ли трябва да е?Squirttt написа:Силата на звука на моя 4с според мен е напълно достатъчна , така че най-добре се обърни към Аpple или някой сервиз
Тъй като антените и батериите са най-проблемните области на Iphone в момента искам да попитам :
-моят 4с беше зареден на 100 % вече към 13-4 часа е включен като поне 4 часа и половина съм си 'говорил' със Сири , Wi-Fi не е спирано през тия 4 часа и половина и е ползван постоянно , а сега батерията е на 62 % ? Според вас нормалмно ли е ?
-почти през цялото време телефона ми седи на 2-3 , дори понякога на 1 чертичка за обхват , но щом почна да набирам се пълни догоре ? това нормално ли е ми е другия въпрос
Благодаря
Имам същия проблем.. Без нищо в мултитаска само wifi мрежа е включена и играя фифа 12 за10 мин игра ми сваля 6-7%............ Плейъра пак така 10 мин слушане 3% бах мааму..... Ипод 3ка го забравих в офиса в петък на някъде 95% одеве си го взех беше на 87% а през цялото време е свирило музика на слушалките, напрай си сметката.dafuq1330 написа:Да питам само нещо, че още не мога да разбера дали е от бъга или е нормално. С 4S съм от 3 дни, от кутията си дойде с 5.0.1, като цяло много добър телефон, но батерията наистина ме съмнява дали нормално пада толкова бързо или е от iOS бъга. Та става въпрос че, първия ден му направих пълен заряд и го чаках още 2-3 часа отгоре, както си му е реда и го изваждам от зарядното. Слагам слушалките и си пускам музика, след 10 минути го поглеждам и без никакви процеси, само плейъра, е успял да падне от 100 на 97-8%. Като цяло ми прави впечатление че живота й не е великолепен, но не знам още причината.
На игрите и при мен изцеждането е досадно бързо (нещо от порядъка на 1% на 1.5/2 мин. в зависимост от играта); следва браузването/ползването на 3G от кое да е приложение - средно с около 1% на 3 мин. пада зарядът (но аз съм в зона с недотам добро покритие, както вече отбелязах). Като цяло 5-5 и 1/2 часа е средния usage с 30-на часа standby, който постигам с едно зареждане от 100% до 1%... Бих се радвал на повече, но малко се съмнявам, че дори с последващи updates това ще се случи.iCeco написа:Имам същия проблем.. Без нищо в мултитаска само wifi мрежа е включена и играя фифа 12 за10 мин игра ми сваля 6-7%............ Плейъра пак така 10 мин слушане 3% бах мааму..... Ипод 3ка го забравих в офиса в петък на някъде 95% одеве си го взех беше на 87% а през цялото време е свирило музика на слушалките, напрай си сметката.dafuq1330 написа:Да питам само нещо, че още не мога да разбера дали е от бъга или е нормално. С 4S съм от 3 дни, от кутията си дойде с 5.0.1, като цяло много добър телефон, но батерията наистина ме съмнява дали нормално пада толкова бързо или е от iOS бъга. Та става въпрос че, първия ден му направих пълен заряд и го чаках още 2-3 часа отгоре, както си му е реда и го изваждам от зарядното. Слагам слушалките и си пускам музика, след 10 минути го поглеждам и без никакви процеси, само плейъра, е успял да падне от 100 на 97-8%. Като цяло ми прави впечатление че живота й не е великолепен, но не знам още причината.
;ххх аз честно да ти кажа карам с 4ката последните 2 дни, защото то е напълно непрактично да съм залепен до контакта или зарядното в колата..ivoalex написа:На игрите и при мен изцеждането е досадно бързо (нещо от порядъка на 1% на 1.5/2 мин. в зависимост от играта); следва браузването/ползването на 3G от кое да е приложение - средно с около 1% на 3 мин. пада зарядът (но аз съм в зона с недотам добро покритие, както вече отбелязах). Като цяло 5-5 и 1/2 часа е средния usage с 30-на часа standby, който постигам с едно зареждане от 100% до 1%... Бих се радвал на повече, но малко се съмнявам, че дори с последващи updates това ще се случи.iCeco написа:Имам същия проблем.. Без нищо в мултитаска само wifi мрежа е включена и играя фифа 12 за10 мин игра ми сваля 6-7%............ Плейъра пак така 10 мин слушане 3% бах мааму..... Ипод 3ка го забравих в офиса в петък на някъде 95% одеве си го взех беше на 87% а през цялото време е свирило музика на слушалките, напрай си сметката.dafuq1330 написа:Да питам само нещо, че още не мога да разбера дали е от бъга или е нормално. С 4S съм от 3 дни, от кутията си дойде с 5.0.1, като цяло много добър телефон, но батерията наистина ме съмнява дали нормално пада толкова бързо или е от iOS бъга. Та става въпрос че, първия ден му направих пълен заряд и го чаках още 2-3 часа отгоре, както си му е реда и го изваждам от зарядното. Слагам слушалките и си пускам музика, след 10 минути го поглеждам и без никакви процеси, само плейъра, е успял да падне от 100 на 97-8%. Като цяло ми прави впечатление че живота й не е великолепен, но не знам още причината.
Ако върнат/въведат 3G/GSM-toggle бутонът, standby-ът ще отиде на 50-60 часа в режим на радиото EDGE/GPRS, като се запази на практика същата функционалност (с изключение на video streaming-a и Siri). Но заради "подбутването" на функцията Siri, това вероятно няма да си служи...donpeev написа:Еми изключете си процентната батерия, защото постоянно я гледате и нормално да си мислиш, че пада бързо.. За жалост новите технологии са така.. не може да искаш такава конфигурация в едно телефонче, и да държи 5 дниоще преди да си купя Айфона, ми беше ясно : 24 часа ползване после в контакта!