Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Вчера попаднах на нов чат клиент който ми се стори интересен чрез него можете да си пуснете ICQ, MSN, AOL, Yahoo!, Jabber и GoogleTalk на вашия iPhone.
е пробвай де иначе програмата е супер , пробвах и icq /yahoo/hotmail и върви много добре аз на 6630 нокиа я имах , но скоро май и при нас ще е платена 45$ , просто в момента е още лимитед/бета ... ама каде слага снимките един бог знае , като гледам на сайта дето ги пуска са бмп т.е по 4-5 Мб .... ако са така и в телефона хубаво е да се знае каде са да се трият
Хубава програмка. Чудесно вървеше преди години на Нокия 6600. Просто перфектно. За сега се справя много добре и на iPhone. Направи ми впечатление, че много яде батерията дори и да стой само в положение на изчакван. Чак се затопля телефона. Най-вероятно натоварва и процесора.... ама това специалистите ще кажат. Иначе става.
...и сега си върви чудесно-страхотна работа ми върши.Излезе ъпдейт на програмата/1.0.21/искам да попитам,ако някой вече е ъпдейтнал -платена ли е новата версия ? Мерси