Искаме... (apps request)
Re: Искаме... (apps request)
Искаш да кажеш, че това е евтин вариант за навигация или, че евтиният вариант след закупуване лесно се прави пълна версия по някакъв начин без джейлване?
И двете твърдения на практика са верни. Всъщност разликата е, че евтиният вариант е с едномесечен лиценз (предназначен е за пътуващи, които пребивават за кратко в дадена страна и се нуждаят от навигация), но същият лесно може да се направи lifetime, както е при пълната.
Ясно, мерси!
Ако реша да плащам ще и обърна внимание.
Ако реша да плащам ще и обърна внимание.
Може ли малко повече информация за това как става тази благина, без джейлбрейк и евентуално някакво мнение за навигацията.victor11 написа:И двете твърдения на практика са верни. Всъщност разликата е, че евтиният вариант е с едномесечен лиценз (предназначен е за пътуващи, които пребивават за кратко в дадена страна и се нуждаят от навигация), но същият лесно може да се направи lifetime, както е при пълната.
Благодаря предварително
iPhone 5 + Samsung Galaxy Note N7000
Belot Scorer
Ето ти го авторът на приложението, ако го помолиш, предполагам, може да ти даде промо код: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 22&t=34456popfan написа:Belot Scorer
Все пак едва ли ще му е много приятно да си види приложението точно в тази тема.
- izzo
- Обратна връзка:
Mалко ми се чини че попфена е видел Belot Scorer-a баш от темата на Марто къде му я посочи, и веднага го ударил на кирия е тука е те...victor11 написа:Ето ти го авторът на приложението, ако го помолиш, предполагам, може да ти даде промо код: viewtopic.php?f=22&t=34456popfan написа:Belot Scorer
Все пак едва ли ще му е много приятно да си види приложението точно в тази тема.
-
- Обратна връзка:
Здравейте.Преди имах инсталирано приложение от сидия за рингтон.Иконата беше една Камбанка.Много е лесно използването и.Има търсачка и пишеш песента,която искаш и излизат различни вариянти
Някой сеща ли се как се казваше?
Благодаря предваритрлно
Благодаря предваритрлно

iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
-
PrivateGSM благодаря предварително,и ако някой знае колко е ефективна?
UnlimTonesM_a_v_r_o_v написа:Здравейте.Преди имах инсталирано приложение от сидия за рингтон.Иконата беше една Камбанка.Много е лесно използването и.Има търсачка и пишеш песента,която искаш и излизат различни вариянти
Благодаря предваритрлно
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Търся си още и програмка с която да мога да записвам Изходящите и Входящите разговори в amr или wav например?NasTa написа:Имам инсталирана BTstack Mouse на iPhone 2G от репото на BigBoss.
Работи си перфектно с блутут мишката ми ама ми се ще да имам и BTstack Keybord например за да мога да ги ползвам едновременно мишка и клавиатура през блутут![]()
Някой да му се намира някое репо където да я има тази програмка кракната?
iPhone 2G 3.1.3 (fake iOS4 jailbroken)
HoLoX BT-321 GPS
HoLoX BT-321 GPS
- izzo
- Обратна връзка:
Е затфа е кофти че старата тема отиде на кино.NasTa написа:Търся си още и програмка с която да мога да записвам Изходящите и Входящите разговори в amr или wav например?NasTa написа:Имам инсталирана BTstack Mouse на iPhone 2G от репото на BigBoss.
Работи си перфектно с блутут мишката ми ама ми се ще да имам и BTstack Keybord например за да мога да ги ползвам едновременно мишка и клавиатура през блутут![]()
Някой да му се намира някое репо където да я има тази програмка кракната?
-
Cellcrypt,Kryptos,Gold Lock 3G ???????
Някой да знае от къде може да се свали "good player" и да се тества как работи ?
Iphone 3GS, unlocked
-
-
Back in time for iPhone
- izzo
- Обратна връзка:
http://www.mediafire.com/?zqc67grav3wwwtcventcislav написа:Търся програмата Sticky Notes Pro. Мерси!
http://www.mediafire.com/?86sxb68k9w888g4
Само 2.0Barcelona написа:talking santa for iphone 3.0.1
http://www.filedude.com/download/SLb8EvquDm7ad3cde63f
http://fileape.com/dl/UUCPh2m9BRXTpnpu
Здравейте, търся приложение за ip4 4.3.3 което да показва времето в lockscreen, но да запазва стандартното отключване на телефона и часовника. Не искам хиляди дни календари и статистики, а текущата температура евентуално анимирана.
Идеи?
Идеи?
Здравейте !!!
Търся български правописен речник за моята джаджа.Благодаря !!!
Търся български правописен речник за моята джаджа.Благодаря !!!
iPhone 4 16 GB ФЗ М-Тел(JailbreakMe.com)
iPhone 3GS 32 GB ФО FW:4.2.1
iPhone 3GS 32 GB ФО FW:4.2.1
- Иван Шопов
- Обратна връзка:
Lockinfo.billy_boy написа:Здравейте, търся приложение за ip4 4.3.3 което да показва времето в lockscreen, но да запазва стандартното отключване на телефона и часовника. Не искам хиляди дни календари и статистики, а текущата температура евентуално анимирана.
Идеи?
Телефона си се отключва стандартно, а кои от всички възможни "статистики" и опции да се показват - избираш сам.
Темпертурата ти я показва и за седмица напред спрямо местоположението ти.
Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!
Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
Може ли Nomao.ipa или Inaked.ipa Работещи защото не мога да ги намеря работещи...Благодаря предварително 

Не ми казвай какво да правя,да не ти кажа къде да идеш.
Ако може iTranslate 5.1.1, Appzilla 3.1, Solar Walk 3D 1.9 или поне такива версии които не съобщават през 2 минути за ъпдейт? Благодаря предварително!
Ще може ли Flash video exposer , ако го има кракнато де ?