Какво мислите за този китайски Dock за iPad 2?

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
Аватар
kostianev
Обратна връзка:

Какво мислите за този китайски Dock за iPad 2?

Мнение от kostianev »

Здравейте колеги, гледам един китайски dock station за iPad 2. Цената е супер, въпроса е дали върши работа и каква :)

Ето линка към продукта в Ebay
Изработка на уеб сайт от уеб студио MOON.bg | Поддръжка на сайтове | Оптимизация | Онлайн Магазин | Реклама | Facebook игри и приложения
Аватар
darkheroz

Re: Какво мислите за този китайски Dock за iPad 2?

Мнение от darkheroz »

Като гледам върши работа на стойка за таблета, а отзад има изход за синхронизация. Същия както Ipada отдолу ведно с изход за слушалки. Толкоз.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
fuji

Мнение от fuji »

Да не мислиш че "оригиналния" е шведски или датски?Познат си е взел така като гледам е същия от Англия каза ми за 5£.Абсолютно същата работа му върши като другия док за стотина лева.Даже щях да ти кажа да поръчаш и за мен един и да ти изпратя 10 лева но имам Ipad 1,а гледам че пише че е само за двойката.
Iphone SE Ipad Mini
Аватар
kostianev
Обратна връзка:

Мнение от kostianev »

Супер, поръчвам си значи :)
Изработка на уеб сайт от уеб студио MOON.bg | Поддръжка на сайтове | Оптимизация | Онлайн Магазин | Реклама | Facebook игри и приложения
Публикувай отговор