Инсталация и екстремен тест на InvisibleShield протектор!

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
ventcislav

Re: Инсталация и екстремен тест на InvisibleShield протектор!

Мнение от ventcislav »

Сега сложих някакъв протектор на екрана. Не забелязвам голяма разлика в чувствителността. Казват , че не е много добре да се слагат протектори на екрана понеже се развалят много бързо , така ли е?
SAMSUNG GALAXY W
Аватар
lyubenof

Мнение от lyubenof »

с шилд и бъмпар съм и нито ми е грозен нито го мисля , че ако го отърва на чакълестия бг асфалт ще получи мега деругата на дисплея , който междо другото не е много ефтин .. като цяло е добра инвестиция ако го вреш по джобове с ключове или знаеш , че имаш навика да изтърваш телефони с опцията при изтърване и да го ритнеш :))
kostadinoff

Мнение от kostadinoff »

Здравейте на всички!Нов съм и искам да ви попитам нещо!Гледах в официалния сайт на продукта,как един пич с ключа бие душманската по задния панел и няма никакви драскотини след това!Гледах в opasno.com как си подритват телефона и отзад се получават драскотини (дали ще е от пода или ще е от ципа на якето,мисля че няма голяма разлика).Чеетох,че е от специаална материя,която имала ,,регенериращи свойства" ( o_O ?:-/ :-O ) И НЕ МОЖЕЛО ДА СЕ СТИГНЕ ДО НАПРАВАТА НА ДРАСКОТИНИ?!Та въпроса ми е МОЖЕ или НЕ МОЖЕ да се направят драскотини по Шийлда и дали е сполучлив тоя вариант за защита!Благодаря ви предварително :)
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

Вземи си фолио и го подритвай телефона докато не получи драскотина. Ти кво очакваш, половин милиметър някъв найлон да го спаси от тесла ли? При нормална употреба помага, при "подритвания" и други подобни тъпотии - не. Доста common sense e всъщност да се сетиш.
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
kostadinoff

Мнение от kostadinoff »

Това се учудих,защото в клипа на продукта е коренно различно представен,за това питам!
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Тия инвисибъл шийлд само против надраскване стават.. иначе при испускане, то като ти падне на стъклото сигурно пак ще се счупи.. и стоят супер матово и грозно.. някой да има клипче с тестове с изпускане със и без шийлд?
iPhone 6+
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

Имах shield и за екрана и за гърба, след няколко месеца пожълтяха и почнаха да се белят по краищата. Сега съм с
обикновен протектор и изглежда в пъти по добре.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

наистина пожълтяват и се накъсват по краищата след 1-2 месеца. Пък дай ми тука един да видим дали няма да го пробия с химикалка ... ХА
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

аз съм вече 5-ти месец с шилда и съм супер доволен, като нов е ... пък и има доста голяма гаранция , така че какво ви притеснява.
Публикувай отговор