WeatherIcon
Re: WeatherIcon
Този малък трик е супер удобен, но това, което ме интересува е как точно се обновява времето? Автоматично или трябва да стартирам някое приложение за да се обнови. Питам, защото в настройките не видях да има вариант за определяне на интервала време за обновяване.
Edit: Опитах да инсталирам през iFun Box, в Cydia се вижда само libstatusbar.deb, който поиска обновяване до версия 0.9-4, обнових, опитах пак да инсталирам, но не се вижда нищо освен посочения libstatusbar.deb. Аз съм с 4.3.3.
Edit: Опитах да инсталирам през iFun Box, в Cydia се вижда само libstatusbar.deb, който поиска обновяване до версия 0.9-4, обнових, опитах пак да инсталирам, но не се вижда нищо освен посочения libstatusbar.deb. Аз съм с 4.3.3.
Намерихте ли решение на проблема с градусите ?
И какъв е "проблемът с градусите"? Аз например нямам никакви грижи. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
проблема е, че ми показва разлика от 5-6 градуса ?!? и дефакто не ми върши никъква работа програмата въпреки, че е много готина, но просто не показва вярно. квото и да права едно и също.
1. Изтрих всички градове и оставих само София, не се оправи
2. След рестарт се оправя за известно време показва вярно и след това пак се прецаква
3. Инсталирах други програми за време и задодох да взима инфо. от тях, но пак има разлика

1. Изтрих всички градове и оставих само София, не се оправи
2. След рестарт се оправя за известно време показва вярно и след това пак се прецаква
3. Инсталирах други програми за време и задодох да взима инфо. от тях, но пак има разлика

Няма никакъв проблем.Кажи с какъв телефон и врсия си,може би там е проблема ти...аз лично няммам проблем и всичко си показва добре

jelevv написа:Намерихте ли решение на проблема с градусите ?
3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
IPhone 4, 4.3.3, 04.10.01
-
- Обратна връзка:
С абсолютно същия телефон съм и имам същия проблемjelevv написа:IPhone 4, 4.3.3, 04.10.01

iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
След update от cydia проблема се оправи, вече показва точните градуси
И аз съм с 4-ка, 4.3.3 и имам проблем с градусите! А за ъпдейт не и излиза нищо! Имам и качен HTC Weather и с него няма проблем с градусите! Идеи?
WeatherIcon 2.5.0.1
http://www.multiupload.com/1SWRAT2TH0
Код за потвърждение: Избери целия код
Released at ModMyi.com on December 5th, 2011
http://www.multiupload.com/1SWRAT2TH0
Колеги аз съм с Iphone 4 iOS 5.0.1 и не мога да го подкарам! Сложих всичко но неще при вас върви ли?
iPhone 6 64GB Space Grey
Macbook Pro Retina 15-inch Mid 2014
Имаш ли: mobilesubstrate, preferenceloader, applist, libstatusbar
да сложил съм ги,но не тръгва! Каква може да е причината?
iPhone 6 64GB Space Grey
-
И при мен е така, не ми показва точно градусите - с 1 по малко ги показва. Някой ако е намерил решение на проблема, нека сподели.
Nikolai_Dimitrov написа:И при мен е така, не ми показва точно градусите - с 1 по малко ги показва. Някой ако е намерил решение на проблема, нека сподели.
Setings > Weather Icon > Weather Settings > Use Wind Chill > OFF
това е опция да показва температура с вятър
И при мен е изключено това, какво ли не пробвах. Изключено си е. Също ми се ъпдейтва само когато натисна иконата за времето и като изляза с хоум бутона, чак тогава си показва реално.
Знаете ли някакво решение за ъпдетването - настроено е да ми се ъпдейтва на всеки 10 мин., въпреки батерията?
Знаете ли някакво решение за ъпдетването - настроено е да ми се ъпдейтва на всеки 10 мин., въпреки батерията?
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
- izzo
- Обратна връзка:
Не чинат веке тия линкове...

deb-овете обаче ги има в репото на digitalpixel. Играчка е малко да сложиш програмата, ама па е шукар.
И времето ми показва точно, без разлика.

-
Можете ли да качите файловете пак ???
Влез в Сидия и в търсачката и напиши WeatherIcon,след което си е инсталирай!
Проблем с Weathericon
Айфон 4S с Джейл IOS 6.0.1 преди няколко дни го джейлнах имах проблем с Weather както при повечето но се оправи явно от някой ъпдейт в сидия ..... та сега искам да сложа Weathericon но като го инсталирам не ми се появява никъде и отгоре ми изписва че е в режим safe mode и като му дам рестарт пак същото...... някои да де даде съвет на какво може да се дължи ? 

Бъди себе си !