iPhone 4[S]
Re: iPhone 4[S]
По-добър е ако говори предимно с виваком ако говори предимно с глобул трябва да си вземе глобулска карта ако говори най-много с мтел взима мтелска карта.
Ето това е истината!banas написа:По-добър е ако говори предимно с виваком ако говори предимно с глобул трябва да си вземе глобулска карта ако говори най-много с мтел взима мтелска карта.

Mr. Bean
От вчера имам 4s, и почти не съм спрял да го чопля, но не намерих 2 неща:
- Опцията да си правиш къстъм вибрации от настройките
- Facetime на като икона
Камерата е супер и да чукам на дърво батерията е ок. На 95% е за 2ч. 49мин стенд бай, от които usage е 25 мин
предполага че е добър резултат, като се има в предвид че съм пипал по настройките, от типа на bluetooth, brightness(не е на макс, а на около 75%), notifications и т.н. 
Прави ми впечатление че бързичко се нагрява, но това е бял кахър
- Опцията да си правиш къстъм вибрации от настройките
- Facetime на като икона
Камерата е супер и да чукам на дърво батерията е ок. На 95% е за 2ч. 49мин стенд бай, от които usage е 25 мин

Прави ми впечатление че бързичко се нагрява, но това е бял кахър
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
Къстъм вибрации:
Отиваш в Settings->General->Accessibility и пускаш Custom Vibrations
След това ти се появява меню:
Settings->Sounds->Vibration->Create New Vibration
и вече от Contacts->Edit можеш да слагаш къстъм вибрации
Фейстайм:
Няма го като отделна икона
Включваш го от Settings->Facetime
След това по време на разговор трябва да имаш бутон Facetime.
Или от Contacts натискаш Facetime за да набереш някой.
Имай впредвид, че и другото устройство трябва да поддържа фейстайм и двамата да сте свързани към WiFi с интернет.
Фейстайм:
Имай впредвид, че и другото устройство трябва да поддържа фейстайм и двамата да сте свързани към WiFi с интернет.
Това за вибрациите не го знаех. Адмирации за поста ти !
Помагаш точно и разбираемо без да се обясняваш много.
За съжаление са малко такива постове във форума.
Помагаш точно и разбираемо без да се обясняваш много.
За съжаление са малко такива постове във форума.
iPhone 4
+1lambreto написа:Къстъм вибрации:
Фейстайм:
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
Ultrasn0w за iPhone 4S Отключи Да бъдат освободени скоро!

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Днес през деня на страницата на м-тел, най-после се появи лизинговата схема за 4S. Цените бяха същите като на предната версия, по-неизгодни спрямо Глобул. Интересно сега влизам в М-тел и са изчезнали, някой знае ли нещо? 

Напротив. Предалагт се и на лизинг с най-ниския план за 42,90 на месец за 16 ГБ версия и 64ГБ за 55,90 с най-ниския план. Цените в брой остават същите 999 в брой за 16ГБ с най-ниския план.(S&T S=19,90) или сърф пакет към текущия план.
iPhone 6 Plus 9.0
MacBook Air 2013 OS X El Capitan
MacBook Air 2013 OS X El Capitan
Грешката е моя, цените ги има само в новата бета версия на сайта, затова съм си помислил, че са ги свалили.
http://beta.mtel.bg/smartfoni/mc/device ... evice/2079
http://beta.mtel.bg/smartfoni/mc/device ... evice/2079
Мда.. уникални предложения в раздел лизинг имат..
Мтел: в брой: 999 лв. лизинг 24х42,90 лв. + месечен абонамент 24х19,90 лв. = 1506лв. за 16гб версия
в брой: 1199 лв. лизинг 24х50,90 лв. + месечен абонамент 24х19,90 лв. = 1699лв. за
32гб версия
vs
Глобул в брой: 1049 лв. лизинг 24х41.21 лв + месечен абонамент 24х12.90 = 1298 лв. за
16гб версия
в брой: 1249 лв. лизинг 24х49.54 лв + месечен абонамент 24х12.90 = 1498 лв. за
32гб версия
+ зелените предлагат и 64гб версията..
'изгодни' оферти да искаш от мтел..
Мтел: в брой: 999 лв. лизинг 24х42,90 лв. + месечен абонамент 24х19,90 лв. = 1506лв. за 16гб версия
в брой: 1199 лв. лизинг 24х50,90 лв. + месечен абонамент 24х19,90 лв. = 1699лв. за
32гб версия
vs
Глобул в брой: 1049 лв. лизинг 24х41.21 лв + месечен абонамент 24х12.90 = 1298 лв. за
16гб версия
32гб версия

iPhone 4S 16GB white 5.1 @Globul
iPad 2 3g 32GB black 5.0.1 @Mtel
Ми зависи колега, за корпоративни клиенти,или за хора ползващи скъпите планове, цените са добри.
Пример на GLOBUL Web&Talk Ultra,лизинга е 24лв на месец, и ако така или иначе си ползваш услугата,телефона ти идва на много добра цена.
А ако имаш и голям бюджет, направо ти идва подарък.
Отделно на свободна оферта е 1199лв ФО,като не ти се ползва схеми, програми и т.н.
Пример на GLOBUL Web&Talk Ultra,лизинга е 24лв на месец, и ако така или иначе си ползваш услугата,телефона ти идва на много добра цена.
А ако имаш и голям бюджет, направо ти идва подарък.
Отделно на свободна оферта е 1199лв ФО,като не ти се ползва схеми, програми и т.н.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Don't even look at me wrong when I come through the hood!
Дойде ми една мисъл в главата, но като видя, че няма никой и си отиде!
Don't even look at me wrong when I come through the hood!
Дойде ми една мисъл в главата, но като видя, че няма никой и си отиде!
-
Мда, уникални постове...achkata написа:Мда.. уникални предложения в раздел лизинг имат..
.....
1-во, к'ва е тая математика към цената на телефоните да слагате и абонаментния план? Тези телефони /в т.ч. и топ моделите на НТС и Самсунг/ са за бизнес и предполагат такива планове, които се предлагат и от трите оператора и са горе-долу с малки разлики.
2-ро, ай стига с тия лизинги. Като нямате пари да извадите кеш, взимайте си нещо по-евтино. Или Ганьо Балкански трябва да покаже "стил" пред поредната пи*ка.
И аз това се чудя какъв е този зор да се купува на лизинг от мобилните оператори, след като отстъпка в плановете не ти правят. Телефонът и така и така си го изплащаш, но губиш възможността да смениш оператора за две години, губиш възможността и да смениш телефона лятото като излезе новия модел. Винаги съм се питал не е ли по-добре за хората, търсещи лизинг, да купят ФО от някой от Епъл дистрибуторите и пак да го изплащат за 1 или 2 години. По-скъпо е наистина, но не губиш гъвкавостта.
iPhone 4S ФО 5.0.1
- angelovarna
- Обратна връзка:
@achkata - Абе адаш, откъде ги изкара тези цени от Мтел 
За 4S 16GB - няма лизинг, но ако решиш да платиш в брой - 999лв. и можеш да си избереш тарифа за 2години от 15.90 до 19.90лв месечно. Което означава, че телефона ти излиза: 1380лв. (при тарифа 15.90лв. на месец) или 1476лв.
За 32GB-овия модел (но iPhone 4, тъй като 32GB 4S все още не предлагат): 1199лв в брой + 15.90лв. на месец за 2г -> 1580лв.
- на близинг 50.90x24 + 15.90x24 = 1602лв.
Глобул:
4S 16GB + Web & Talk Lite -> в брой: 1049лв + 12.90х24 = 1358лв (разлика спрямо офертата от мтел - 22лв.)
- на лизинг-> 41.21х24+12.90х24 = 1299лв.
4S 32GB + Web & Talk Lite -> в брой: 1249 + 12.90х24 = 1558лв. (разлика спрямо офертата от мтел - 22лв)
- на лизинг -> 49.54х24 + 12.90х24 = 1498лв. (разлика спрямо офертата от мтел - 104лв.)
Заложил съм на Мтел, поради по-добрият им обхват за страната. Не ме бият в сметките, и не ставам свидетел на цигански номера между служители (както често това се случва в Глобулските офиси...да, имам карта и на Глобул, която скоро смятам да прекратя).
Офертите на Мтел са малко по-скъпи, но именно заради обхвата ми се струват по-изгодни. Ако си стоях в града, щях да си ползвам домашното wifi, или някое от тези по моловете, бензиностанциите и кафетата. А и както каза blackadder - тези телефони са за хора, които могат да си го позволят и им е нужно. Т.е. тарифите и плановете са по-подходящи за хора с възможности.

За 4S 16GB - няма лизинг, но ако решиш да платиш в брой - 999лв. и можеш да си избереш тарифа за 2години от 15.90 до 19.90лв месечно. Което означава, че телефона ти излиза: 1380лв. (при тарифа 15.90лв. на месец) или 1476лв.
За 32GB-овия модел (но iPhone 4, тъй като 32GB 4S все още не предлагат): 1199лв в брой + 15.90лв. на месец за 2г -> 1580лв.
- на близинг 50.90x24 + 15.90x24 = 1602лв.
Глобул:
4S 16GB + Web & Talk Lite -> в брой: 1049лв + 12.90х24 = 1358лв (разлика спрямо офертата от мтел - 22лв.)
- на лизинг-> 41.21х24+12.90х24 = 1299лв.
4S 32GB + Web & Talk Lite -> в брой: 1249 + 12.90х24 = 1558лв. (разлика спрямо офертата от мтел - 22лв)
- на лизинг -> 49.54х24 + 12.90х24 = 1498лв. (разлика спрямо офертата от мтел - 104лв.)
Заложил съм на Мтел, поради по-добрият им обхват за страната. Не ме бият в сметките, и не ставам свидетел на цигански номера между служители (както често това се случва в Глобулските офиси...да, имам карта и на Глобул, която скоро смятам да прекратя).
Офертите на Мтел са малко по-скъпи, но именно заради обхвата ми се струват по-изгодни. Ако си стоях в града, щях да си ползвам домашното wifi, или някое от тези по моловете, бензиностанциите и кафетата. А и както каза blackadder - тези телефони са за хора, които могат да си го позволят и им е нужно. Т.е. тарифите и плановете са по-подходящи за хора с възможности.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
-
По-горе са го постнали лизинга. Има го в бета-сайта имangelovarna написа:За 4S 16GB - няма лизинг, но ако решиш да платиш в брой - 999лв. и можеш да си избереш тарифа за 2години от 15.90 до 19.90лв месечно.
http://beta.mtel.bg/smartfoni/mc/device ... #tab_plans
1. Близинг цените ги изкарах от постнатия линк @beta.mtel.bg 
2. Коментирах просто лизинг офертите + инфо за кешовица на двата оператора като информативно при кой колко излиза крайно СЪС услугите които получава.
2а. Ще ли рече от коментарите след мен, че хората де вземат нещо на лизинг задължително са мизерници, хеле пък втора ръка хора.. пуснато е като опция от операторите.. който както иска да си го придобива телефона.
Аз до сега нищо не съм купувал на лизинг, но си има случаи когато си е удобно да го бутне човек на изплащане, нищо че ме изядохте с парцалите за тия лизинги
Друг е въпроса, че критиката си е много точна.. куцо и сакато тръгва да се набутва с двата крака за скъпи неща на лизинг, без да си пресмята риска за това и то не само за скъпи телефони което е жалко. Аз съм на принципа ако мога да си го позволя да купя нещо -> кешовица, лизинг само ако ОТНОВО мога да си го позволя кешовица, но поради някаква причина го намеря за по удобно бих го пуснал на лизинг.. и така
PS: ( егати фермана.. пфт.)
PS1: Приятно изкарване на оставащото време до края на деня

2. Коментирах просто лизинг офертите + инфо за кешовица на двата оператора като информативно при кой колко излиза крайно СЪС услугите които получава.
2а. Ще ли рече от коментарите след мен, че хората де вземат нещо на лизинг задължително са мизерници, хеле пък втора ръка хора.. пуснато е като опция от операторите.. който както иска да си го придобива телефона.
Аз до сега нищо не съм купувал на лизинг, но си има случаи когато си е удобно да го бутне човек на изплащане, нищо че ме изядохте с парцалите за тия лизинги

PS: ( егати фермана.. пфт.)
PS1: Приятно изкарване на оставащото време до края на деня

iPhone 4S 16GB white 5.1 @Globul
achkata написа:Мда.. уникални предложения в раздел лизинг имат..
32гб версия
vs
16гб версия
32гб версия
Преди да пишеш прочети внимателно , при плащане в брой , договора е за 1 година!
iPhone 6+
Къде го видя това, че при изплащане в брой договора е за една година?
От М-тел: "Цената е валидна при подписване на договор за тарифа M-Tel iPhone за срок от 2 години."
едит: явно говориш за Глобул, при тях наистина е така.
От М-тел: "Цената е валидна при подписване на договор за тарифа M-Tel iPhone за срок от 2 години."
едит: явно говориш за Глобул, при тях наистина е така.
-
699 лв за iphone 4s при месечен абонамент 54.90 лв., мисля, че беше- направо страшно изгодно. Договорът се сключва за 2 години. Можете сами да си направите аритметиката. Месечните такси за 24м + цената на телефона в брой е 2016.60 лв. Към тази цена прибавете и разговорите и тя може да набъбне до 3000 лв, а може и повече, т.е средно по 50 лв допълнително за разговори, защото 54 лв е само месечната такса. За толкоз пари хората си купуват що годе свястна кола. За сега най-добри оферти предлагат глобул. За 24м., по 54лв. с включена такса и лизинга на апарата 1296 лв. Това е най изгодното за момента, иначе най-добрият вариант е човек да си купи телефона на свободна цена от чужбина.
Последно промяна от zdravko77612 на 29 Ное 2011, 20:05, променено общо 6 пъти.
-
При плащане в брой договора е за 24м., по 54.90лв. на месец.
Действителният размер и тегло варират според конфигурацията и производствения процес.
Характеристиките на батерията зависят от мрежата и от много други фактори; реалните показания могат да варират. Зареждаемите батерии могат да се зареждат ограничен брой пъти, възможно е в крайна сметка да е необходимо да се заменят от доставчик на Apple. За повече информация посетете www.apple.com/batteries. За подробни резултати от тестове на iPhone, отнасящи се до време за разговори, режим на готовност, ползване на интернет с 3G и през Wi-Fi, преглед на видео и слушане на музика, посетете http://www.apple.com/iphone/battery.html.
Цената е валидна при подписване на договор за тарифа M-Tel iPhone за срок от 2 години.
Това е извлечение от условията за плащане на телефона в брой.
Действителният размер и тегло варират според конфигурацията и производствения процес.
Характеристиките на батерията зависят от мрежата и от много други фактори; реалните показания могат да варират. Зареждаемите батерии могат да се зареждат ограничен брой пъти, възможно е в крайна сметка да е необходимо да се заменят от доставчик на Apple. За повече информация посетете www.apple.com/batteries. За подробни резултати от тестове на iPhone, отнасящи се до време за разговори, режим на готовност, ползване на интернет с 3G и през Wi-Fi, преглед на видео и слушане на музика, посетете http://www.apple.com/iphone/battery.html.
Цената е валидна при подписване на договор за тарифа M-Tel iPhone за срок от 2 години.
Това е извлечение от условията за плащане на телефона в брой.
-
Според мен търговската политиката на M-tel спрямо глобул се дължи на факта, че М-тел имат все още непродадени бройки от Iphone4 с което целят да насърчат неговото изчерпване като запазват правото да бъде продаван на изплащане за сметка на Iphone 4s. Iphone4s от М-тел се предлага само в брой за две години, като цената на апарата се определя от месечният абонамент. Мисля, че ако сте с абонамент 19.90 цената на апарата беше около 1100 лв, имаше още един при които цената на апарата беше 945, или 1000 лв.
-
И да споделя нещо лично разгледах го достатъчно iphone4s и ненамерих нещо по различно от Iphone4. За мен не си струва човек да даде толкоз много пари заради едно siri, и по високата резолюция на камерата. За процесора за мен той е толкова бърз, колкото е Iphone4. С една дума решил съм да чакам Iphone5. А що се отнася до siri мисля, че ще го пуснат и за iphone4, веднага след като Apple достигнат висок ръст на продажби - защото интереса е голям в момента. Мисля, че този телефон, ако не беше siri нямаше да има този успех. Не защото не е готин, а защото с нищо не е чак толкоз различен от предшественика си Iphone4.
Нали се сещаш, че много хора са говорили същото когато е излязъл 3GS - "Ама то разлика почти няма.". Потърси ги тези хора сега, след като се видя съществената разлика, да го повторят това. 
Новото е ново, за да е по-добро от старото, сигурно има причина да сложат новия процесор и по-добра камера, сири даже не го включвам. При мен съвпадна момента в който смятах да си взимам нов Iphone с неговото излизане. Честно казано едно от любимите ми неща в този телефон е дизайна, след това идва ОС-а, а по-добрия хардуер е просто много добър бонус, така че аз отвсякъде съм щастлив с покупката си.

Новото е ново, за да е по-добро от старото, сигурно има причина да сложат новия процесор и по-добра камера, сири даже не го включвам. При мен съвпадна момента в който смятах да си взимам нов Iphone с неговото излизане. Честно казано едно от любимите ми неща в този телефон е дизайна, след това идва ОС-а, а по-добрия хардуер е просто много добър бонус, така че аз отвсякъде съм щастлив с покупката си.
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol: