Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1(.2) BlackRa1n (Win&Mac)
Re: Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1(.2) BlackRa1n (Win&Mac)
Здравейте! Аз имам iPhone 3G и вчера реших да го ъпгрейдна до 4.0 но е много бавно и забива затова днеска цял ден се опитвам да го даунгрейдна до 3.1.2 и вече 16-ти път ми излиза грешка 1015. Сега си седи в рикъвъри режим и изобщо нищо не става моля помогнете! Мерси предварително 

Не мога да го сваля през сайта някъде има ли мирор?
С Windows ли си ?
lian много благодаря за помощта всичко мина перфектно 

Iphone 3G black 8 GB version 3.1.2 (7D11) Firmware 05.12.01 вече може ли да го разкодирам и да го използвам към глобул , някой ако знае как да пише.
Ако можеш си дай скайпа на лично за да ми обясниш някой неща ,че много искам да си го разкодирам за глобул а не съм наясно с някой неща моя скайп е kobbra27
-
С джамец 7 съм, изтеглих си blackra1n.exe от www.blackra1n.com и при опита да го стартирам ми излизат следните грешки:

Как мога да подкарам програмата ?
--------------------------------------------------------------------------
Реших проблема:

Как мога да подкарам програмата ?
--------------------------------------------------------------------------
Реших проблема:
georgesh91 написа:Извинете и мерси за обърнатото внимание оправих го
грешката която ми даваше е че при пускането на Black Ra1n ми липсва файл-а asl.dll преместих просто black ra1n-a в папката C:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support и всичко стана
iPhone 3GS 32Gb
Modem Frimware 05.11.07
Фабрично отключен
Полезни ръководства за iPhone
Как да си спем GPRS интернета
Kак да спрем мобилния интернет на своя iphone
Modem Frimware 05.11.07
Фабрично отключен
Полезни ръководства за iPhone
Как да си спем GPRS интернета
Kак да спрем мобилния интернет на своя iphone
-
и аз с едно тъничко проблемче с 2Г съм излезе Фродо, ....ябълката притъмни екрана и повече незапали
ако някой има някаква идея защо така се получи моля да сподели...
Благодаря предварително
П.Пс.-- леле като гледам откога не е писано май ми умря слушалчицата

Благодаря предварително

П.Пс.-- леле като гледам откога не е писано май ми умря слушалчицата

-
gogi71 написа:viewtopic.php?f=19&t=16151
мерси за бързия отговор но и тая тема съм я изкопал не видях нещо да пише за подобен проблем....
ама айде ще я врътна пак....
Съжелявам, ако някой вече е питал, но възможно ли е да ресторна с айтюнс 10?
Поразрових се малко, но не успях да намеря нищо - получавам грешка 1015, пробвах 3-4 пъти.
Ако някой има информация, моля да сподели
И ако е възможно - добавете инфото на първа страница защото мисля че има доста хора с итунес 10.
Отново съжелявам ако вече е отговорено на въпроса
Поразрових се малко, но не успях да намеря нищо - получавам грешка 1015, пробвах 3-4 пъти.
Ако някой има информация, моля да сподели

И ако е възможно - добавете инфото на първа страница защото мисля че има доста хора с итунес 10.
Отново съжелявам ако вече е отговорено на въпроса

Най-малко 10 пъти е писано за тази,грешка така че потърси.iTunes няма значение.
Моля ви за голяма помощ. Имам 3g FW 3.1.2 и baseband 05.13.04 и реших да му направя рестор и от тук вече започват мъките ми. iTunes ми показва грешка 1015, пускам iReb v4 и му давам Set Auto-Boot true за да излезе от рековъри-то. След това пускам redsn0w win 0.9.6rc8 (от папка Pwnage и всичко останало си е вътре като по тази тема http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 19&t=16151) и той ми изписва Unable to recognize specified ISPW. След това му пускам limera1n който ми забива на Release Power Button (правих опити да го вкарам в DFU Mode най-малко 30 пъти и пак не става) след това му пускам blackra1n и всичко си върви по план Jailbreak се. Отварям blackra1n от иконката и инсталирам Cydia и Sn0w телефона сам се рестартира пускам Cydia, от начало се зарежда и си изключва сам както си пише, после пак влизам в Cydia и натискам, че искам User почва да зарежда и да сваля неговите си работи, след малко изписва reloading data и мисли около 5 мин след това сам излиза от Cydia и като поискам да влезна пак ми изписва същото и ме изхвърля веднага. Ако влезна с iFunBox в системата на телефона не ми показва че има инсталирана Cydia.
Извинявам се ако поста ми не е за тази тема и ще съм много благодарен ако някой може да ми помогне.

Извинявам се ако поста ми не е за тази тема и ще съм много благодарен ако някой може да ми помогне.

Пак ми дава грешка 1015 след като го мина с iReb и пусна redsn0w натисна 3.1.2 (3G) - iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore.ipsw и пак ми дава Unable to recognize specified ISPW
Чета ти постовете и имам усещането, че хаотично ползваш всички инструменти подред на принципа проба-грешка.
Изтегли си един къстъм оттук: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 81&start=0
Как да го качиш, чети тук: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 30&start=0
Изтегли си един къстъм оттук: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 81&start=0
Как да го качиш, чети тук: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 30&start=0
Здравейте, аз ресторнах 2G 3.1.2 и после blackra1n. Уж всичко изглежда наред, обаче като стартирам Cydia, тя крашва и от тук нататък нищо не мога да си инсталирам
. Дано някой може да помогне.

2G 8GB FW 3.1.2
4S 32GB FW 8.1
iPad Retina display FW 8.1
4S 32GB FW 8.1
Е, за какво ползваш blackra1n? Трябвало е да ползваш Redsn0w. В сегашната ти ситуация можеш да го направиш и с jailbreakme/star.
Да, вярно, това беше единственото решение, защото без Сидия нямам SSH, няма връзка по никакъв начин.
БЛАГОДАРА ТИ
БЛАГОДАРА ТИ

2G 8GB FW 3.1.2
4S 32GB FW 8.1
4S 32GB FW 8.1
изварших всичко квото е написано но сега няма иконата в тела ? какво да правя ?
Проблем с 3GS fw 3.1.2
Така значи, наскоро го взех телефончето, фабрично заключено към Глобул с версия на бейсбенда 05.11.07 и fw. 3.1.2, с новия буутром (произведен е 49-та седмица) . Джейлнах го и го отключих с blackra1n. Въпросите ми са : Има ли някакъв вариант, да се смени фирмуеъра с по-нов примерно? За да не се налага при всяко изключване на телефона да се закача към blackra1n за да тръгне? WiFi-то също не работи в момента, ако може и там да помогнете малко. Четох доста, но някои неща наистина не са ми ясни и затова реших направо да попитам. С питане до Цариград се стигало, казвали хората навремето. Благодаря предварително за обърнатото внимание и указаната помощ!