Питанка относно защитата на Айфона!

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
kostadinoff

Питанка относно защитата на Айфона!

Мнение от kostadinoff »

Искам да ви попитам коя комбинация е по-добра:Кейс+скрийн протектор (Преден InvisibleShield) или цялостен InvisibleShield ?
Аватар
icaka-p12

Re: Питанка относно защитата на Айфона!

Мнение от icaka-p12 »

честно да ти кажа от Invisible shield няма нужда , обикновен протектор върши същата работа, днес си взех калъф на switch easy от един колега от форума и за късмет тази вечер баща ми уж да го види и го бутна от масата и падна на земята и резултата е - перфектен , абсолютно нищо му няма , ако беше без калъф 100% щеше да се пукне !
Не ти казвам точно този калъф да вземеш, но ти давам пример с калъф, който върши работа :)
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion :))
The Chancer

Мнение от The Chancer »

Според мен говориш за съвсем различни неща. Едното е калъф, който променя визията на телефона, а другото е протектор, който я запазва същата. Въпрос на предпочитания е.

А за падането не разчитай много на който и да е калъф ... ако не се счупи стъклото, това не значи, че например оптиката няма да се е повредила. Така, че просто внимавай да не го изпускаш :) Телефоните вече не са онези телефони, които падаха и след това им нямаше нищо освен някое ожулване или нараняване на корпуса.

По същия начин стои въпросът и с протекторите :) но хайде да не правя реклама на Invisible Shield :) Но разликата е голяма и е въпрос дали ще дадеш един път 50 лв за цял телефон и 30 за екран само, или ще дадеш 7-15 за китайски, който ще сменяш на няколко месеца ..
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Примерно аз не харесвам тия работи тип Бъмпери, в крайна сметка съм дал 1000лв за айфон да си го гледам с кеф и да му се радвам, а не да го обличам в гума.. относно протекторите мисля че освен от надраскване няма от какво друго да предпази Ябълката... аз лично използвам кожен калъф тип с издърпване.. да се надяваме да няма изпускания и сериозни щети!
iPhone 6+
Аватар
Disintegrator

протектор или калъф за тела

Мнение от Disintegrator »

вие какво ползвате и кое е най доброто гледам някакви в ибей и амазон и ме заболя главата мисля или силиконов или поли карбонатов или най просто казано пластмасов
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Еми каквото ти харесва... всеки си има вкусове. Но , да препоръчвам от ибей, за какво да им пълниш гушите на бирниците.. :)
iPhone 6+
Публикувай отговор