Tap Tap Revolution е портната към AppStore!

Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Tap Tap Revolution е портната към AppStore!

Мнение от deezel - download.bg »

Не знам дали сте забелязали, но при поредния ъпдейт на популярната игра тя вече има ново име - Tap Tap Revenge. Графиката е подобрена, работи по-стабилно, забива по-рядко. Но най-интересното е, че при първото пускане на новата версия излиза съобщение, че играта вече е добавена към каталога на App Store. Има дори опция за имейл известяване как да я инсталираме, когато отворят App Store.
Лично за мен, това е първото Installer приложение, което разбирам, че ще бъде портнато към официалния софтуерен портал. Дано тенденцията продължи с iPhysics, например! :)
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
redhotsfan

Re: Tap Tap Revolution е портната към AppStore!

Мнение от redhotsfan »

А понеже съм нова може ли да попитам къде да я намеря играта?В Installer->install->games ли ?
Оф топик: И ако може да ми препоръчате най-яките програмки и игри да си ги изтегля :) C:-)
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Мнение от deezel - download.bg »

Да, в Games. А какво имаш предвид под яки - само ти си знаеш.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
redhotsfan

Мнение от redhotsfan »

Ми, от сорта на онова с китарите, пианото, барабаните, такова дето трябва да накланяш айпода. Просто да си личи, че са за айпод, а не да ги има и за други конзоли. Нещо нестандартно предложете плс :)
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

Програмата Band, след като я инсталираш нея слагаш Band Instrument pack 1. Интересно е, пробвай да го свържеш телефона с колони и тогава е още по-готино. Иначе игра - RagingThunder, Labyrinth.
redhotsfan

Мнение от redhotsfan »

Аха, мерси. Утре като отида на wi-fi мястото ще ги зема. Днес си изтеглих тап-тап само че като сложа на песни от library ми изключва самата игра. Днес някак си щракнах някъде и ми показа песните от айпода, но когато почна песента, не ми се появвяваха онези звездички на лентата да ги натискам, а ми пишеше - make your phat beats, което не чатнах леко.
Публикувай отговор