iOS 6
Re: iOS 5.0/5.0.1
Ъпдейтнах с нетърпение на 5.0.1 две минути след като излезе. Проблема с батерията, който бях ограничил чрез спиране на доста неща се върна с пълна сила. Утре ще направя един пълен рестор да видя дали ще помогне. Легнах ей така да гледам филмче, не е бръмнал телефона и 10 процента отдолу, баси бъг фикса, баси новата версия.
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
А при положение,че съм бил преди 15 дена на 5.0 ще имам ли опция да се върна(не се ли пазят SHSH) за моя телефон
Iphone 4/32GB, iOS 5.0.1, ФЗ Глобул
Не какви SHSH забрави за 5.0,можеш да върнеш единственно ако имаш за 4.3.3
Ц. Тоз метод със SHSH-ите от времето преди 5.x, за сега НЕ работи с версии 5.х. Казват, че се "работи по въпроса". Но ако имаш подписи за 4.х, може да се върнеш на тях.mimo2 написа:А при положение,че съм бил преди 15 дена на 5.0 ще имам ли опция да се върна(не се ли пазят SHSH) за моя телефон

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Да споделя и аз.Вчера направих и аз ъпдейт 5.0.1 имам ipad 64 GB 3G.Много по добре реагира клавиатурата.При 5.0.0 имах проблем при писането много забавяше на моменти и особенно при скайп беше изнервящо.Същия проблем имаше и при Гугъл документи и Сафари.Сега всичко е наред.Осезаемо по-добра работа на сафари.Всичко си работи много добре,а и multitaskin gestures е много удобно.
Последно промяна от fuji на 12 Ное 2011, 11:48, променено общо 1 път.
Iphone SE Ipad Mini
На 3Gs се усеща страшно проблемът.
Проблемът доколкото имам наблюдение над телефони на мои колеги, които си сложиха иОС 5, се проявява по някое време след инсталиране на някой софтуер. И за да не каже някой кой как си прецалва телефона - става дума за стандартно ползване без джейл и инсталиране/закупуване на софтуер напълно законно от АпСтор. Т.е. зависи какво се инсталира. Затова при някои хора го няма тоз проблем. Явно след някоя инсталация на нещо, се пуска някакъв процес, който всъщност "яде" батерията. Странното е, че Епъл толкоз време не могат да го фикснат. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
Здравейте,
изчетох доста от темата, но искам пак да попитам за себе си: имам iPhone 4 на AT&T, като си дойдох в България с него го ползвах с GEVEY, без джейл или каквото и да е. Излезе ъпдейт-а до iOS 5 и го направих без да съм се интересувал от каквото и да е било, дали ще работи и т.н., направих го и както сами знаете се оказа че не може да работи с GEVEY. Въпроса ми е, какво мога да направя за да си ползвам телефона, който вече 1 месец събира прах, а не ми се иска?
Мерси, предварително.
изчетох доста от темата, но искам пак да попитам за себе си: имам iPhone 4 на AT&T, като си дойдох в България с него го ползвах с GEVEY, без джейл или каквото и да е. Излезе ъпдейт-а до iOS 5 и го направих без да съм се интересувал от каквото и да е било, дали ще работи и т.н., направих го и както сами знаете се оказа че не може да работи с GEVEY. Въпроса ми е, какво мога да направя за да си ползвам телефона, който вече 1 месец събира прах, а не ми се иска?
Мерси, предварително.
Прибираш го в шкафа и чакаш.
Абсолютно нищо?
Абсолютно нищо.
На 5.0.1 Facebook-а постоянно крашва 

Ако ъпдейтна през iTunes до 5.0.1 гивей сима ще работи ли? В момента съм с iOS 5 и ББ 04.10.01 имам карта за отключване.
Само с къстъм, иначе ще си качиш бейзбенда и ще го заключиш!
Има ли начин да не махне нотификацията за новия ъпдейт 5.0.1 от нотификейшън центъра?
-
Последно при всички ли проблема с батерията продължава в 5.01 ?
Лично при мен мисля, че батерията започна да държи повече.
В началото като го купих преди повече от година беше с 4.0 или 4.1 после при качване на по-горни версии оставах с впечатлението, че батерията издържа по-малко. Когато качих 5.0 имах чувството, че държи с 30% по-малко от колкото държеше в началото. Сега след като качих 5.0.1 мисля, че нещата са вече наред и батерията ми издържа точно толкова, колкото издържаше в началото. Телефонът ми е iPhone 4 16GB и никога не е бил JB, нямам качвани приложения от други места освен от AppStore.
В началото като го купих преди повече от година беше с 4.0 или 4.1 после при качване на по-горни версии оставах с впечатлението, че батерията издържа по-малко. Когато качих 5.0 имах чувството, че държи с 30% по-малко от колкото държеше в началото. Сега след като качих 5.0.1 мисля, че нещата са вече наред и батерията ми издържа точно толкова, колкото издържаше в началото. Телефонът ми е iPhone 4 16GB и никога не е бил JB, нямам качвани приложения от други места освен от AppStore.
И при мен с 5.0.1 е по-добре от 5.0
3GS стар буутром
3GS стар буутром

-
За сега, не може да направиш downgrade от ios5.0.1 до ios5.0. Има инструмент за това tyniumbrela, но за сега не е оптимизирана да работи с новите firmware. А що се отнася, ако си купиш Iphone4s с Ios5.0 днес, когато отидох в мтел и глобул нямаше, т.е от официални представители. Но няма как според мен да го намериш защото той се продава с не инсталиран ios, т.е запечатен. И другото Ios5.0 вече не се подписва от Apple подписват ios5.0.1.
. Така, че не ми е ясно от къде ще го купиш, а то сто процента ще е втора ръка. Аз когато си взех моя телефон от мтел го разпечатиха пред мен, и аз в нас го инсталирах тогава беше ios4.2.1 мисля.

-
А и още нещо в темата за ios5 отдавна беше писано по този въпрос, че не трябва да се прави update до ios5.0.1, поради основната причина, че не се знае със сигурнoст, кога ще излезе джейл, за него. За сега са потвърдили от Dev team само за ios5.0. Прочети я внимателно!
. И ако си решил да купуваш 4s от български оператори няма да е с Ios5, за чужбина не зная. Искам да ти кажа, внимавай с магазините чувал съм, че има и ментета, т.е реплики на iphone. Моят съвет е само от официални представители, защото не са малко парите.

Та значи викаш, като си купиш телефона си го слагаш сам iOS 5, ама за 5 май беше само тетъред, което ако не се лъжа... означаваше всеки път, като го пуснеш трябва да има PC ... което си е яко ШИТ. А и, колкото повече чета, толкова по-нови глупости чувам за тоя iOS5, изхарчвал батерията по-бързо...zdravko77612 написа:А и още нещо в темата за ios5 отдавна беше писано по този въпрос, че не трябва да се прави update до ios5.0.1, поради основната причина, че не се знае със сигурнoст, кога ще излезе джейл, за него. За сега са потвърдили от Dev team само за ios5.0. Прочети я внимателно!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. И ако си решил да купуваш 4s от български оператори няма да е с Ios5, за чужбина не зная. Искам да ти кажа, внимавай с магазините чувал съм, че има и ментета, т.е реплики на iphone. Моят съвет е само от официални представители, защото не са малко парите.
Абе нищо му нямам на тетърнеда... да не го изключваш по 100 пъти... Преди 5 дена го джейлнах с редсноу и само 1 път е трябвало рестарт.. след инсталация на Уинтърборд.. Но проблема е по-гаден.. преди да го джейлна нямах проблеми с батерията, а сега си е направо ужас, всеки ден го зареждам и мисля да мина на 5.0.2 като го пуснат и да чакам тетърд.. не виждам друго спасение с тая батерия 

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
-
Аз съм с тетред и съм доволен като се има предвид, че не е untethered. Стремя се да го зареждам редовно, за да не се получават неприятни ситуации. Но относно инсталирането на приложения от cydia няма никакъв проблем. Неприятен момент е най-вече, когато за първи път трябва да се инсталира deb файл, например ifile. Защото всеки файл се инсталира поотделно и след всеки следва рестарт и накрая just boot. Това е така защото приложението е платено. Като изключим всичко това съм много доволен даже забравям на моменти, че джейла е тетрет.