Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
На практика приложнието използва нищожна част от ресурситена телефона - основната обработка се извършва на сървърите на епъл. От хардуерна гледна точка може да тръгне без проблем на предишните версии.
The expectation that Apple will always deliver more than just a hardware upgrade is likely what made Siri a 4S exclusive (that and controlling the rollout as to not overly burden Apple's servers). The work carried out on the phone itself is minimal compared to what’s done server-side. A quick look at CPU utilization while running a simple Siri query (how many meters are in a mile) reveals the most stressful part of the process is animating the results on the screen. The display process is multithreaded but even then peak usage rarely steps above a single CPU core, in other words - this could have been done on the 4.
И двете статии са пълен булшит. Няма база на която да се правят такива крайни заключения - ще се пуска, няма да се пуска. Първо софтуера е в Бета, второ още продава сериозно 4S-ки. Личното ми предположение е, че ще изчакат няколко версии, евентуално стабилна и ще го пуснат за по-стари, но няма как никой да е 100% сигурен в това.
Според мен когато направят достатъчно продажби на iPhone 4S, тогава ще пуснат Siri за старите модели, защото ако го направят веднага, ще загубят доста от бизнеса си, тъй като повечето хора вместо да си купуват 4S - ще си инсталират Siri на 4-ките, като по този начин, продажбите на 4S ще спаднат драстично.
ПП: Много дълго изречение измислих, ама к'во да се праи.. ;D
Само че има една подробност iPhone4S има два сензора за приближаване Втория сензор е точно за Siri Дефакто когато телефона е на ухото имаш възможност да активираш Siri???
Тази статия за пореден път показва колко смешен и жалък беше въпросния шум около 9to5mac със Siri порта. Доста елементарно се случват нещата и съм доста убеден, че ще го видим и за iPhone4 поне в скоро време и то от Apple.
Момчета това Сири е много безполезно. Живея в Англия и тук има подръжка за Сири, но е наистина пълен shit Така , че няма за какво да се кахърите за тая глупост
Pr0TeCToRr написа:Всяко чудо за 3 дни ама все пак ... мерак
+1!!!!!!!!!!
От 4 дни го имам айфона и нищо по-различно от 4ката Сири нищо не може да прави, забранено е да търси места в БГ, ГПС-а и интернет локацията в сири са НЕТОЧНИ, говоря в такъв смисъл, че съм си вкъщи на един адрес, а сири ми казва че съм на улица, която е иначе не 70-80 метра от къде съм сега. Т.е. и да и кажа да ми напомни да свърша нещо, никога не подсеща... само дето и казвам събуди ме в 6 часа примерно.
Здравейте, незнам за тук ли е въпросът ми, но е следния- Кажете ми знаете ли дали мога да ползвам Сири в България? Става въпрос за Iphone 4S Благодаря предварително
Защо да не можеш? Каква ти е логиката? Сири си работи навсякъде където имаш достъп до интернет през wi-fi или 3g или квото там да е. Другото е да говориш разбираем английски, иначе забрави да имаш успех с разбирането.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Стига с тва Сири за 4 и 3 ГС и разни такива глупости. Докато Епъл не го кажат официално, тея статийки дето ги пускате са глупост. Спомням си преди да се знае, как ще изглежда новия гласен за Iphone 5 ...какви ли не снимки видях, само в формата на х*й нямаше. Както и да е, излезе стария-нов 4С... и така, за да има някаква по-съществена разлика от 4ката и за да продължат да са номер 1 на пазара Епъл трябва да изпъкнат с повечко разлики от това да има по-добра камера и по-добър процесор. За мен Сири ще си върви с 4С и нагоре, поне докато не излезе следващия модел iPhone, или по-точно, докато изкарат нещо по-пикантно на пазара с нова форма, 3д екрани и сякви такива иноваций. Друг много важен фактор е обработката на гласа от телефона, изисква много бърз процесор, който очеизвадно 3ГС няма как да има...
Е, доста лесно се открояваха фейковете, за това мисля, че ще се съгласиш. Факт е, че са го готвии 5цата за тази година но поради сериозно проблеми с батерията не са го пуснали. Сега март месец iPad3 чакаме, а после и 5цата лятото