iPhone 4[S]
Re: iPhone 4[S]
Има ли някой с 4с, който е доволен от батерията. Да издържа поне колкото на 4. Или абсолютно всички се оплакват?
Написал съм ОБХВАТ, не 3Г връзка.Soze написа:Това са глупости ! Ако изгуби 3G връзка автоматично минава на Е.

Просто постоянно си търси 3Г и като мине на Е, през няколко минути пак хваща 3Г, губи ми обхват за още няколко минути и така се въртят нещата, далеч е от глупости.

Аз съм доволен - изкарва поне колкото 4-ката със същите настройки. От миналия понеделник - 2 пълни разряда и заряда. Кара по 3-4 дена.banas написа:Има ли някой с 4с, който е доволен от батерията. Да издържа поне колкото на 4. Или абсолютно всички се оплакват?
iPhone 4S ФО 5.0.1
Ами съжалявам на мен телефона ми всичко му е на 6, батерия, обхвати и т.н.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Знам, имам приятели без никакви проблеми също, просто кофти комбинация от дебела метална щора и зона с по-слабо покритие, в която се намирам.Ефекта е такъв, но си го държа на Е вкъщи и няма проблеми. 

Въпрос за 4[S]
Имам го от 1 ден, като го взех батерията беше на 56% и беше към 5 часа следобед, играх игри, интернети, музики и др истории и до 23:30 свалих батерията до 32%. Оставих го цяла нощ да се зарежда. Днес цял ден го ползвам, зареждах го само към 1 час по обяд и сега батерията е на 70% след активно ползване. Как да продължа със зареждането? Как да направя батерията максимално издръжлива, дайте съвети на тема запазване на батерията, защото до сега всички апарати съм ги прее*авал - иподите карат по 40 минути, айфоните по 2 часа 

Sei was du bist!
Значи, доказания минимум за всяко устройство на батерии, било то iPhone, iPod, лаптоп или нещо друго, е 12 часа. Първо го изцеждаш до дупка, пълен заряд 12 часа, след това пак го цедиш, отново 12 часа и след това нормално си го зареждай по колкото ти трябва до 100%, но гледай да не го включваш ако ти е над 15%. 

Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
а да ви попитам, поръчал сам си аифон 4С и го чакам, трябва ли да си взема микро сим карта или ще мога с обикновенна но трябва да я режа и да правя цигански работи ?
България е обект на брутална конспирация пълна зомбинация с мозъчна манипулация
,експлоатация, финансова кастрация,идеална предпоставка за ментална деградация !
,експлоатация, финансова кастрация,идеална предпоставка за ментална деградация !
Ще ти трябва микро сим, цената зависи от оператора, на Глобул примерно е 12 лв.
iPhone 5 + Samsung Galaxy Note N7000
- angelovarna
- Обратна връзка:
Ако си поръчал телефона от оператор - оператора ти предоставя микросим карта безплатно.
Обаче ако не си. Тогава си дерат на редовна тарифа.
Тарифата на Мтел за микро-сим е 20лв.
Обаче ако не си. Тогава си дерат на редовна тарифа.
Тарифата на Мтел за микро-сим е 20лв.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Аз пък да ви се похваля. От вчера съм собственик на 4s ! За първи път имам нещо на Ейпъл.. чудна работа е, още се мъча да си прехвърля контактите и там да си пусна Айтунс, ама ще се науча. Телефона е трепач !!!
iPhone 6+
Искам да ви попитам, значи имам 100 мегабайта към тарифния ми план, ако ще ползвам телефона то ще е за тук таме някои интернет сайтове, и разговори . . нищо повече, въпроса ми е мога ли да си спирам 3джи връзката и интернета когато си поискам , дори и да нямам някои функции, и когато си искам да го пускам за интернет? мерси
Здравейте, имам едно питане относно 4S. Активирах Айфона 4S във Айтунс и всичко мина ОК. Мога ли сега да активирам друг 4S във същият Айтунс, но да не ми се синхронизират нещата които са вътре с моя Айфон. Идеята ми е дали мога да ползвам един Айтунс за два Айфона.
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Оправил съм на 100 телефона с моя акаунт. Активации всичко и няма пробелм. Аз лично използвам един iTunes акаунт за iPhone и iPad 

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
искам да попитам също и ако си удрежа картата, това пречи ли нещо на телефона . .Pak_0 написа:Искам да ви попитам, значи имам 100 мегабайта към тарифния ми план, ако ще ползвам телефона то ще е за тук таме някои интернет сайтове, и разговори . . нищо повече, въпроса ми е мога ли да си спирам 3джи връзката и интернета когато си поискам , дори и да нямам някои функции, и когато си искам да го пускам за интернет? мерси
-
Някой колега,който е поръчал 4S чрез ЕКОНТ от Англия би ли споделил какво представлява гаранционната карта и дали изобщо има такава или чрез кой документ евентуално се удостоверява,че е гаранционен,защото в моя пакет освен тела има само един бял лист,на който има бар код, името ми и Part Number на тела.Този лист беше залепен отвън на опаковката на колета.
Може ли хората, които са сменили 4 с 4с да кажат с какво намират телефона по-добър от 4-ката или не се усеща съществена разлика. Поздрави.
Това е най скапаното на телфона да, но все пак когато ти трябва си пускаш 3-джито когато не, го махаш какъв е проблема?
Но той проблема не е до хардуера/телефона, а до софтуера. Може би в следващите версии ще бъде променено това недоразумение 

iPhone 3GS (32GB/FU)
OS Version: 6.0.1 (8C148a)
Firmware: 05.16.07
Model: MC141DN (T-Mobile DE)
iPhone 4 (16GB/FU)
OS Version: 6.1.3 (9B208)
Firmware: 04.10.01
Model: MC603DN (Vodafone DE)
iPhone 6 (64GB/FU)
OS Version: 9.3.3 (13G34)
Firmware: 4.71.00
Model: MG4F2ZD/A (Swisscom CH)
OS Version: 6.0.1 (8C148a)
Firmware: 05.16.07
Model: MC141DN (T-Mobile DE)
iPhone 4 (16GB/FU)
OS Version: 6.1.3 (9B208)
Firmware: 04.10.01
Model: MC603DN (Vodafone DE)
iPhone 6 (64GB/FU)
OS Version: 9.3.3 (13G34)
Firmware: 4.71.00
Model: MG4F2ZD/A (Swisscom CH)
Предимства и недостатъци на Iphone 4S
Здравейте,рових се в търсачката но неможах да намеря сходна тема и затова реших да направя защото силно ме вълнува.Та въпроса ми е с какво е по-добър Iphone 4S от Iphone 4 като изключим(камерата,двуядрения процесор и гласовите команди).Подучух че Iphone 4S неможе да мине да режим EDGE смисъл може само 3G и да се изключи 3G-то
и че батерията държи по малко от колкото батерията на Iphone 4
Като за предимство за Iphone 4S разбрах че когато преинсталираш телефона след като го стартираш всички настройки и данни в телефона се запазват. Незнам до колко са верни тези работи които ви написах по горе и затова моля да коментирате конкретно по темата,за да бъде полезна за мен и останалите който искат да си купят Iphone 4S 

Re: Предимства и недостатъци на Iphone 4S
Няма точен отговор.
На моя 4S днес му е 4ти ден без зареждане. 3Г не съм спирал, абсолютно всички глупости са пуснати, нотификации, локализации, сири... ровил съм около 2 часа нет, около 20 мин ГПС и няколко разговора. Не мисля, че батерията държи по млако, просто някой хора имат проблем с софтуера който им точи батерията , но този проблем не е в телефона а в софтуера. Друго лично не виждам да има осезаема разлика, на някой по тежки приложения се осеща че е по бърз. Но ако имаш четворка няма смисъл да взимаш 4С, ако не си решил да гъзарееш. Аз имах 3гс и за това си взех 4с. Вероятно ще го сменям някъде към 5-6 или 5с зависи как са, разбира се.
На моя 4S днес му е 4ти ден без зареждане. 3Г не съм спирал, абсолютно всички глупости са пуснати, нотификации, локализации, сири... ровил съм около 2 часа нет, около 20 мин ГПС и няколко разговора. Не мисля, че батерията държи по млако, просто някой хора имат проблем с софтуера който им точи батерията , но този проблем не е в телефона а в софтуера. Друго лично не виждам да има осезаема разлика, на някой по тежки приложения се осеща че е по бърз. Но ако имаш четворка няма смисъл да взимаш 4С, ако не си решил да гъзарееш. Аз имах 3гс и за това си взех 4с. Вероятно ще го сменям някъде към 5-6 или 5с зависи как са, разбира се.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Re: Предимства и недостатъци на Iphone 4S
Я дай един скрийншот (Settings--> General--> Usage), че нещо ми се сртува послъгваш!DanteIX написа:Няма точен отговор.
На моя 4S днес му е 4ти ден без зареждане. 3Г не съм спирал, абсолютно всички глупости са пуснати, нотификации, локализации, сири... ровил съм около 2 часа нет, около 20 мин ГПС и няколко разговора......

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Май никой не казва, че е оправдана смяната на 4 с 4с като се има впредвид, че трябва да се дадат поне 1000 лв. Така ли е?
Така е. Няма смисъл, макар че двата апарата са коренно различни, еднакви са само отвън. Да го прави само този, който с лека ръка може да прежали тези пари и няма да обърка бюджета си. Иначе аз съм доволен от 4S. Батерията му държи много. При мен сега след три пълни разряда/заряда: 21% заряд; 4 часа и 12 минути употреба, 4 дена и 6 часа стендбай, 58 минути разговори, 0 байта нет.
iPhone 4S ФО 5.0.1