Ясно, много ти благодаря за отговора!PunkoHead написа:Щом вече ти е отключен със ZiPhone не ти трябва тази функция, защото зифоун ти е изтрила 4.6 bootloader-a

Ясно, много ти благодаря за отговора!PunkoHead написа:Щом вече ти е отключен със ZiPhone не ти трябва тази функция, защото зифоун ти е изтрила 4.6 bootloader-a
Adamovskypro написа:Ясно, много ти благодаря за отговора!PunkoHead написа:Щом вече ти е отключен със ZiPhone не ти трябва тази функция, защото зифоун ти е изтрила 4.6 bootloader-a
При мен така се получи при един рестор със ZiPhone. Пробвай да го ресторнеш пак с iLiberty+ ако ти се занимава и мисля, че ще се оправиanthony написа:Ами на мен последният ъпдейт на Kate ми насра телефона и се наложи да правя рестор. Направих го с iLiberty и честно да ви кажа не съм във възторг. Телефона се държи по-зле от преди, работи по-бавно, прави ми чат-пат проблеми с блутут слушалката, забива често. Нямам идея на каков се дължи, единственото различно е метода на отключване и jailbreak. Моя съвет е да не отписвате Зибри толкова бързо