1.Разбрах, че няма българско меню, но не знам дали има кирилица за клавиатурата и ако няма дали може по някакъв начин да се инсталира(както е при Андроид 2.3.5), а относно менюто – не ми пречи английският, така че не е болка за умиране, но е хубаво да имам кирилица на клавиатурата.
2.16 или 32 ГБ? Ще ползвам таблета основно за приложения – игри, програми, рядко филми и никаква музика. Виждам обаче, че новите игри са вече около 1 ГБ, а видях, че 16-ката всъщност е 14 ГБ. Предполагам, че 14-те гигабайта ще се запълват само от инсталираните приложения и няма да е както при Андроида да си сваля автоматично вградените приложения, да се запълва паметта и после да не могат да се трият.
3.Разликата от 200 лв. между 16 и 32 само в паметта ли е или има и нещо друго, което 32-ката го има, а 16-та – не? Чудно ми е, защото 200 лв. за още 16ГБ памет е доста.
4.Доста важен въпрос – имам Vpay дебитна карта на Уникредит, обаче виждам, че за България важат Visa, MasterCard и още една(не помня името)...има ли възможност да стане с Vpay и някой пробвал ли е с тази дебитна карта? PayPal също е вариант, но се поддържа в нашата страна от Apple. Иначе няма да хаквам таблета, ще си купувам легално и сигурно приложенията от AppStore, без да си правя експерименти с Jailbreak.
5.Нали има видео плеъри, които си четат avi формат и субтитри на български или трябва да си играя да ги конвертирам и вграждам субтитрите?
6.Разбрах, че са нужни тапети с резолюция 1024x768, но има ли вариант с по-висока резолюция?
Извинявам се за подробните въпроси, но е хубаво да съм достатъчно информиран и въпреки всичко ще се сдобия с iPad 2 в близкото бъдеще...