iPhone 4[S]
Re: iPhone 4[S]
Не може ли да се изключи 3G-то на iPhone 4S?????
Чета други неща нагоре, за това така се учудих, но е тъпо това и то доста.
Аз не виждам логика да имаш план със 3G и да го държиш на Е !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Аз лично в моята стая с 3Г получавам No Service директно, следователно съм задължен или на Е или без нет, понеже няма безжичен. 

Това са глупости ! Ако изгуби 3G връзка автоматично минава на Е.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Къде си чул и видял план с 3G? Има план с мобилен интернет ..на каква свързаност ще го ползваш вече си е твое решение...тук не става въпрос за логика а за неприятните последствия от лоша 3G връзка и постоянното преминаване от 3G към EDGE...Soze написа:Аз не виждам логика да имаш план със 3G и да го държиш на Е !
iPhone 5S FW 7.1.2
Скоростта с "E" нали знаеш каква е.Soze написа:Аз не виждам логика да имаш план със 3G и да го държиш на Е !
Ползвам абонаментен план, който е с неограничен интернет. Но когато не ми трябва, а искам и да спетя малко батерия изключвам 3G-то.
-
Ама защо трябва да правя нов договор, като вече имам - какво пречи да продължа съществуващия за две години и да взема телефона?[/quote]
Че що да не можеш - можеш, но не на лизинг.
Проблемът е в приоритетите. Във всеки бизнес (освен мобилните ни оператори), бизнесменът гледа да се подмазва НАЙ-МНОГО на постоянните си клиенти. А не да гледа да "удари кьоравото" с нов клиент и да прецаква постоянните си ЛОЯЛНИ клиенти (както правят мобилните оператори). бОли ме фара, че искат "нови клиенти" - ако не ме устройват предложенията им за стари клиенти, значи им е сбъркан моделът, т.е. и аз няма да съм им лоялен. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
-
Не отричам, че условията по лизинга са вероятно дразнещи за мнозина.
Политиката не само на Глобул, а и на много други оператори, които предлагат айфон в други страни е много сходна.
За оператора, айфон, а и всяка друга джаджа с подобен статус е средство за привличане на НОВИ клинети за услугите им, не средство за печалба. Бизнес моделът на Епъл за продажба на айфон през оператор залага точно на това.
Нека го напиша още веднъж - операторите не печелят от телефона, печелят от продадените тарифни планове и др. услуги.
Иначе, никой не те задължава да вземеш айфон на лизинг от оператор. Не съм проверявал, но ако не в момента скоро някоя от веригите за техника сигурно ще го предложи.
Политиката не само на Глобул, а и на много други оператори, които предлагат айфон в други страни е много сходна.
За оператора, айфон, а и всяка друга джаджа с подобен статус е средство за привличане на НОВИ клинети за услугите им, не средство за печалба. Бизнес моделът на Епъл за продажба на айфон през оператор залага точно на това.
Нека го напиша още веднъж - операторите не печелят от телефона, печелят от продадените тарифни планове и др. услуги.
Иначе, никой не те задължава да вземеш айфон на лизинг от оператор. Не съм проверявал, но ако не в момента скоро някоя от веригите за техника сигурно ще го предложи.
Аааа... въпросът е принципен. Иначе на мен не ми дреме на пуловера за техните условия. Аз ако/когато поискам иФон 4С, ще си го взема от Англия... ФО. Просто е крайно тъпо да даваш по-добри условия на бай Пенчо от Горно Нанадолнище, който бил "НОВ'... а за постоянен/лоялен клиент, който ти цака нон-стоп от "емнайсе" години да са по-лоши условията. Всеки бизнесмен с правилен подход винаги би заложил и поглезил постоянните си клиенти, а не някаква "прелетна птица". Но прото тук всек гледа да "удари кьоравото" и не му пука за т.нар. ИМИДЖ. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
Нищо й няма на скоростта с EDGE. За мейли, пуш-уведомления от Туитър, Фейсбук, Гугъл+ и тем подобни, браузване в интернет си е напълно достатъчна. Е, ако ще гледаш клипчета от YouTube или какво да е VoD, тогава е проблем, но за мен лично е по-добре да разполагам с телефон с 40-50% по-висока издръжливост на батерията, отколкото с такъв, който цеди ток, за да търси постоянно по-добро покритие с висока скорост за предаване на данни. Освен това неограниченият мобилен интернет достъп е нещо относително: на максимална скорост ползваш определен обем данни, след изчерпването на които скоростта пада на 128 кб/с и възниква абсурда: устройство, работещо на колеблива 3G мрежа с възможност за download със скорост, малко по-висока от тази през GPRS.Sovar написа:Скоростта с "E" нали знаеш каква е.Soze написа:Аз не виждам логика да имаш план със 3G и да го държиш на Е !
Ползвам абонаментен план, който е с неограничен интернет. Но когато не ми трябва, а искам и да спетя малко батерия изключвам 3G-то.
Нищо й няма на скоростта с EDGE. За мейли, пуш-уведомления от Туитър, Фейсбук, Гугъл+ и тем подобни, браузване в интернет си е напълно достатъчна. Е, ако ще гледаш клипчета от YouTube или какво да е VoD, тогава е проблем, но за мен лично е по-добре да разполагам с телефон с 40-50% по-висока издръжливост на батерията, отколкото с такъв, който цеди ток, за да търси постоянно по-добро покритие с висока скорост за предаване на данни. Освен това неограниченият мобилен интернет достъп е нещо относително: на максимална скорост ползваш определен обем данни, след изчерпването на които скоростта пада на 128 кб/с и възниква абсурдът: устройство, работещо на колеблива 3G мрежа с възможност за download със скорост, малко по-висока от тази през GPRS.
Почнахте да издребнявате. Какви са тези митове че 3G стопява буквално батерията !!!
Еми аз пък ползвам и Skype и ми се налага да не го изключвам 3G така че не ми дреме че няма опция която никога не съм ползвал.
Еми аз пък ползвам и Skype и ми се налага да не го изключвам 3G така че не ми дреме че няма опция която никога не съм ползвал.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Относно батерията, вчера за първи път се докоснах но iphone и то беше нова бройка от Глобул. След цялото четене за проблемите на батерията на 4С очаквах, че ще изкара по малко от ден. Поинсталирах няколко приложения, почовърках доволно, не съм спирал Local Services или пък която и да е от интернет връзките .... дето се казва всичко както си беше на default, само спрях bluetooth-а, след около 30-40 мин разговор и цялото това човъркане в момента батерията ми е на 56%, а предполагам, че след втория и последващите заряди нещата би трябвало да са една идея по-добре, но и така да са съм пак доволен
Desire HD, с който бях свикнал до сега щеше да пищи че няма ток, както всеки един ден, когато е бил повече от 8 часа без контакт с ел. мрежа. С две думи ... приятно изненадан съм от батерията.

iPhone 5 + Samsung Galaxy Note N7000
Аз днес си взех 4С от офис на Глобул, където работи един приятел и всичко стана по мед и масло дори номера ми е с една цифра разлика от Вивакомския. Доволен съм много.
И аз усетих клина че 3Г е включено по дифолт, и за да го спреш си спираш селулар дата, тоест целия нет. Ще го видим тея дни по колко ще кара с включено 3Г.
А и разбрах , че ви трябват 10 месеца да сте абонат на Глобул а не цяла година, което за някои може да е радостна новина. Цялата философия отнема 10 мин. Колегата по горе който каза, че все едно им е искал бъбрек, е прав, защото доста от служителите в Глобул си скатават телефони за техни познати или за себе си, и някак не им се иска да ги продават.
И аз усетих клина че 3Г е включено по дифолт, и за да го спреш си спираш селулар дата, тоест целия нет. Ще го видим тея дни по колко ще кара с включено 3Г.
А и разбрах , че ви трябват 10 месеца да сте абонат на Глобул а не цяла година, което за някои може да е радостна новина. Цялата философия отнема 10 мин. Колегата по горе който каза, че все едно им е искал бъбрек, е прав, защото доста от служителите в Глобул си скатават телефони за техни познати или за себе си, и някак не им се иска да ги продават.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Аз си продадох 3Gs-а и сега чакам М-Tel, за да премина на 4S
, но от човек, който не работи в магазината мрежа в М-Тел, ми каза, че със сигурност до края на месеца няма да видим iPhone 4S на лизинг.

- snooperchi
Ако изобщо го видим...
Не мисля, че няма да го видим. Все пак Globul го предлагат и то на много добри пари. М-Тел нямат изгода да се стискат.
Здравейте,нов съм в форума, както също мисля и да се присъединя към цялата зелена група с един аифон 4S мисля че всички знаем за проблема с батерията, интересува ме единственно дали батерията ще ме изкарва повече от 2 3 дена ( само при разговори без ползване на 3джи) вобще 3g-то ще е изключено винаги.А до колкото разбрах проблема идва наи вече от там от новата функция Сири, заради която трябва постояно 3-джи мрежата да е включена ако не се лъжа . . Може ли да ми помогнете с някаква по задълбочена информация относно този проблем с батерията , при всички апарати ли е, при индивидуални броики ли е , заради много нови функции ли, заради по слабата с 100 часа батерия от предния аифон . . и.т.н Мисля че тука е мястото за тези въпроси . . ако не съм сгрешил . . : )
България е обект на брутална конспирация пълна зомбинация с мозъчна манипулация
,експлоатация, финансова кастрация,идеална предпоставка за ментална деградация !
,експлоатация, финансова кастрация,идеална предпоставка за ментална деградация !
До колкото знам,защото имам само един познат с 4s няма опция за изключване на 3г. Това че само Сири точи батерията не е вярно и 3 дни може да изкараш само ако изключиш всички екстри и намалиш светлината на екрана,но тогава няма да казваш че имаш iPhone.Pak_0 написа:Здравейте,нов съм в форума, както също мисля и да се присъединя към цялата зелена група с един аифон 4S мисля че всички знаем за проблема с батерията, интересува ме единственно дали батерията ще ме изкарва повече от 2 3 дена ( само при разговори без ползване на 3джи) вобще 3g-то ще е изключено винаги.А до колкото разбрах проблема идва наи вече от там от новата функция Сири, заради която трябва постояно 3-джи мрежата да е включена ако не се лъжа . . Може ли да ми помогнете с някаква по задълбочена информация относно този проблем с батерията , при всички апарати ли е, при индивидуални броики ли е , заради много нови функции ли, заради по слабата с 100 часа батерия от предния аифон . . и.т.н Мисля че тука е мястото за тези въпроси . . ако не съм сгрешил . . : )
Като нямате пари какво се занимавате с глупости...лизинг духинг...седи мирен по добреSovar написа:Аз си продадох 3Gs-а и сега чакам М-Tel, за да премина на 4S, но от човек, който не работи в магазината мрежа в М-Тел, ми каза, че със сигурност до края на месеца няма да видим iPhone 4S на лизинг.

iPhone 5S FW 7.1.2
Здравейте,
Има ли някой, който е минал от iphone 4 на iphone 4s да каже дали си струва. Или по- добре да се изчака iphone 5.
И относно батерията, тези които са преминали от 4 на 4с да споделят дали е по-зле батерията.
Мойта на iphone 4 кара между 3 и 6 дни.А телефона постоянно си го ползвам и за разговори и за интернет. Средно ми кара по 4-5дни.
Благодаря Ви предварително за отговорите.
Поздрави.
Има ли някой, който е минал от iphone 4 на iphone 4s да каже дали си струва. Или по- добре да се изчака iphone 5.
И относно батерията, тези които са преминали от 4 на 4с да споделят дали е по-зле батерията.
Мойта на iphone 4 кара между 3 и 6 дни.А телефона постоянно си го ползвам и за разговори и за интернет. Средно ми кара по 4-5дни.
Благодаря Ви предварително за отговорите.
Поздрави.
tribaleo написа:Като нямате пари какво се занимавате с глупости...лизинг духинг...седи мирен по добреSovar написа:Аз си продадох 3Gs-а и сега чакам М-Tel, за да премина на 4S, но от човек, който не работи в магазината мрежа в М-Тел, ми каза, че със сигурност до края на месеца няма да видим iPhone 4S на лизинг.
И от къде знаеш кой колко пари има и какви?
Всеки сам решава дали ще е на "духинг" или кеш.