Здравейте !
Притежател съм на джейлбрейкнат ФЗ iPhone 4.
Преди няколко дни ми се случи доста притеснително нещо.
Минута след като получих смс от бивша моя приятелка, ми звънна някой със скрит номер.
Аз не отговорих на повикването, но по-късно рабрах, че са звъняли и на нея(непосредствено след като бе изпратила смс-а) отново от скрит номер, тя обаче е приела обаждането което е било с лошо качество и от заплашителен характер, от сорта няма повече да му звъниш и да му пращаш смс-и и т.н.
Изводът за мен е, че телефонът ми по някакъв начин се подслушва, а именно, уведомил е трето лице, че съм получил съобщение.
Четох в интернет и разбрах, че има фирми, които се занимават с такъв вид дейност.
На някой случвало ли му се е подобно нещо, и ако да, как може да се предотврати това за в бъдеще.щ
Благодаря за вниманието !
Подслушване на телефона
Re: Подслушване на телефона
Или някой от вас е засегнал някой/я доста влиятелен/на сваляч/ка ... Или тя се прави на интересна, звъннала ти е и те лъже, че някой се е обаждал и на нея, за да се позамислите заедно по въпроса и да се сближите. Кое е по-вероятното? 

Спри торентите !
Към автора ! Ти имаш ли идея какъв ресурс се изразходва някой да те подслушва в реално време ??? Още повече така да се разкрият щото приятелката ти ти е пратила SMS !
Към автора ! Ти имаш ли идея какъв ресурс се изразходва някой да те подслушва в реално време ??? Още повече така да се разкрият щото приятелката ти ти е пратила SMS !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
gsmspy.bg това намерих като се разрових.
Разбрах също, че на около 10-на мои познати с iPhone 4 и iPhone 4s се е случвало подобно нещо.
Разбрах също, че на около 10-на мои познати с iPhone 4 и iPhone 4s се е случвало подобно нещо.
Не знам дали подслушват или не но да споделя на мен какво ми се случи.Бях писал в една друга тема,че имах проблеми с М Тел относно фактурите.Аз не платих,не бях съгласен със сметките и нормално след това ми спряха картата.Един приятел ми казва аз ще ти дам една да ползваш на Глобул имаме фирмени.Човекът ползвал тази карта от около половин година е в чужбина.Аз нямам никакви отношения с него или с тяхната фирма.Картите се водят на фирма.Картата е ползвам за служебни разговори в мрежата на Глобул с наши клиенти.Един слънчев ден ми звъни скрит номер.Вдигам и много любезна жена ме назовава по име и ме пита нали сте вие.Казвам да.Ми обажда ме ви се от МТел че ми преразгледали фактурите и имало грешка при тях и да ми кажат че трябвало сега да платя с 200 лева по-малко.Стана ми интересно как ме откриха при положение както писах по-горе нямам нищо на мое име и нямам никаква връзка с тази фирма на която ползвам картата.Странна работа.
Iphone SE Ipad Mini
Телефона ти има IMEI , Serial Number и пр.
iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Вярно е че има но при единия оператор имах един телефон при другия съвсем друг.Взел съм го и от друг човек не е от магазин.
Iphone SE Ipad Mini