Въпрос относно BG Appstore

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
jeff1980

Въпрос относно BG Appstore

Мнение от jeff1980 »

Защо като купувам някакво приложение от българския магазин пише например 0,75 евро, а след това като направя справка пише, че съм се разделил с почти 4лв. /около 3,80/? Бъркам ли някъде? Благодаря предварително за отговорите!
yuri12

Re: Въпрос относно BG Appstore

Мнение от yuri12 »

Сигурно има някакви банкови такси..
Torev

Мнение от Torev »

Колко пари ще те одерат зависи от:
1. Сметката ти в каква валута е => ако не е в евро в случая, сайта си сменя валутата по собствен курс нещо от рода на 2.00, че може и повече.
2. Какъв вид ти е картата - виса, мастъркард и т.н.
3. Преводнтите такси.

Най - добре е да отидеш до банката и да си направиш сметка в евро е електронна търговия и така всичко ще ти излиза цената която си пише.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
jeff1980

Мнение от jeff1980 »

Много благодаря!
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

дори сметката да е в евро пак има такса от самия апп сторе, която е към 10%
тоест ако ти е 0.75Е реално ще ти вземат 0.83Е
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
anonim4o

Мнение от anonim4o »

Ползвам карта Виза на Уникредит Булбанк и с нея няма никакви проблеми не правя реклама да знаете преди това имах Виза Електрон на ДСК и с нея нямаше проблеми. Ползвам Българския аппстор и картата ми е в левове на последния ред можете да видите колко се удържа за приложение от 79 евроцента Изображение
Да не би да си теглил няколко приложения за 1-2 дена защото тогава ми се е случвало да не се удържа за всяко по отделно а наведнъж за 2-3 неща защото всяко изтеглено приложение не се осчетоводява веднага а след 1-2 дни. Аз поне на пощата си получавам писмо от Епъл в което ми пише колко ще ми удържат от картата с обяснение какво и кога съм си купил например днес изтегля 1 приложение а утре още едно и една песен и тогава става 0.79+0.79+0.99=2.57 евро и тази сума наведнъж ще се удържи а няма да е разбита на три в кредитната карта.

П.С. Снимката която виждате е от електронното баникране на Уникредит за моята кредитна карта
MARIONTI

Мнение от MARIONTI »

колеги не забелязах друга тема, в която да публикувам моят странен проблем, а той е че след регистрация на акаунт в appstore, след като са ми пратили e-mail за верификация линкът, който преди ми излизаше при другите акаунти Verify now сега го няма. Гледах e-maila през няколко браузура и компютри, но наистина го няма. Пратиха ми още 1-2 е-maila, но и при тях същата работа, няма го! ... идеи ? ?:-/
victor11

Мнение от victor11 »

Проблемът е написан на предостатъчно места във форума и се получава с поща abv.bg. Накратко: препрати получения мейл от abv в друга поща (да не е в abv) и ще видиш линка.
Публикувай отговор