Fring 0.978 за iPhone
Re: Fring 0.978 за iPhone
От днес има нов ъпдейт на Фринг - 0.9786
Някой вижда ли разлики?
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
- Cristensen
- Обратна връзка:
iPhone 4 - IOS 4.2.1 - Globul
iphone voice, ipod touch "no voice", тоя е супер идиот 100 пъти го повтори 

ipod touch 8 GB+ZiPhone 3.0+firmwere up to 2.1 = http://iphone-bulgaria.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://valeks88-atv.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://valeks88-atv.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Днес изпробвах скайпа на fring и работи логнах се без проблеми, получих и изпратих съобщение и проведох кратък разговор. Програмата е 6!!
Ако някой знае обаче как скайпа автоматично да се изключва от ПЦ-то ми да драсне едно ЛС ако може защото като е пуснат не става да се чати през iPhone. Мерси предварително
Ако някой знае обаче как скайпа автоматично да се изключва от ПЦ-то ми да драсне едно ЛС ако може защото като е пуснат не става да се чати през iPhone. Мерси предварително

С Фринг -0.9786 съм. Изпробвах го на 8GB, 1.1.4 тръгнаха без проблемно Skype, ICQ, Yahoo, Google Talk.
iPhone 8GB, Firmware Version 1.1.4, Modem Firmware 04.04.05_G
Здравейте, имам следния проблем на скайпа през фринг -- > "subscription failed please re-enter used-id and password"? или стои на subscribing с годините
Здравейте! След като инсталирах fring и след доста опити и чакане успях да подкарам skype, пробвах да пратя съобщение до ПЦ-то, звъннах и всичко е ок. До тук добре, но не получавам съобщенията от ПЦ акаунт или на набиращия ме му дава свободно,а при мен пълно мълчание.. Прочетох темата и видях,че има или е имало, хора с този проблем. Но не разбрах дали някой е успял да го реши. Преинсталирах няколко пъти - все същата. ICQ изобщо не мога да подкарам,както и yahoo. Ако някой е успял да разреши този проблем/с получаването на съобщения или входящи обаждания/ ще съм благодарна да сподели 

Имах абсолютно същия проблем с получаването на съобщенията на телефона, но се оправи от само себе си.ala`bala написа:Здравейте! След като инсталирах fring и след доста опити и чакане успях да подкарам skype, пробвах да пратя съобщение до ПЦ-то, звъннах и всичко е ок. До тук добре, но не получавам съобщенията от ПЦ акаунт или на набиращия ме му дава свободно,а при мен пълно мълчание.. Прочетох темата и видях,че има или е имало, хора с този проблем. Но не разбрах дали някой е успял да го реши. Преинсталирах няколко пъти - все същата. ICQ изобщо не мога да подкарам,както и yahoo. Ако някой е успял да разреши този проблем/с получаването на съобщения или входящи обаждания/ ще съм благодарна да сподели

Хорца, здравейте!!!
Аз съм със 1.1.4 modem firmware:04.04.05_G.Имам проблем при тази програма.Стигам до там ,че съм се регистрирал и като дам на communities setup...ми дава постоянно reconnecting,чакам го ама нищо не става.Някакви идеи....или да пробвам със iskype.
Благодарности!!!
Аз съм със 1.1.4 modem firmware:04.04.05_G.Имам проблем при тази програма.Стигам до там ,че съм се регистрирал и като дам на communities setup...ми дава постоянно reconnecting,чакам го ама нищо не става.Някакви идеи....или да пробвам със iskype.
Благодарности!!!
Iphone 2G, 8GB, VR 3.1.2, MF 04.05.04_G
А Wi-Fi включен ли е?kris_d написа:Хорца, здравейте!!!
Благодарности!!!
Аз съм с Fring 0.9786
приложението работи на "фонов" режим - не се изключва при натискане на home бутона
иска регистрация на fring.com, отнема 2 мин.
Работи само през WiFi, когато има само EDGE пищи че не става.
text & voice Skype -работи!
text ICQ - работи!
text ICQ - работи!
text Google talk- работи!
SIP Phone с account от Некском - работи еднопосочно - можеш само да се обаждаш, когато ти звънят не получаваш повикването.
Надявам се при официалната версия това да се оправи, поне при symbian версията няма никакви проблеми.
приложението работи на "фонов" режим - не се изключва при натискане на home бутона

иска регистрация на fring.com, отнема 2 мин.
Работи само през WiFi, когато има само EDGE пищи че не става.
text & voice Skype -работи!
text ICQ - работи!
text ICQ - работи!
text Google talk- работи!
SIP Phone с account от Некском - работи еднопосочно - можеш само да се обаждаш, когато ти звънят не получаваш повикването.
Надявам се при официалната версия това да се оправи, поне при symbian версията няма никакви проблеми.
Включен е !victor11 написа:А Wi-Fi включен ли е?kris_d написа:Хорца, здравейте!!!
Благодарности!!!
Веднага след като се регистрирах се опитах да влезна.
Iphone 2G, 8GB, VR 3.1.2, MF 04.05.04_G
това чудо "fring" ми спира всички видове звуци и вибраций който телефона може да възпройзведе "звънене , плеар-а аве всичко" да не говорим че като го имам инсталирано и клипове не ми тръгват. Иначе работи и тест call-а и MSG поне за скайп. 
П.П. с 1.4 съм 8G - iPhone отключван е с Ziphone 3.0

П.П. с 1.4 съм 8G - iPhone отключван е с Ziphone 3.0
-
Абе работи ли с айпод тъч
Плс,кажете че да 

Само за чат.
-
Юпииииии...супер

Ъпдейта да си тегля ли или стаа с първата версия за тъч?

Ъпдейта да си тегля ли или стаа с първата версия за тъч?
- Grievous
- Обратна връзка:
Що за въпрос,разбира се че теглиш ъпдейта.
- cristiano_sv
За мене Fring 0.978 за iPhone е наи-яката програма!!!! Работи когато си иска и получава съобщения още по рядко ::)))) мн ме радва::))) Но при някои работи.....
Glory Glory Man United!!!
При мен си бачка и СИП-а, имам си стационарен софииски номер и Skype си работи, и разговор и чат. Другите не съм ги тествал 

- Sharki_WeeD
Има ли Fring в Cydia за 2.0.1

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =22&t=4085" onclick="window.open(this.href);return false;Sharki_WeeD написа:Има ли Fring в Cydia за 2.0.1![]()
![]()
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
-
Добре с фирмуеър 3.1.3 съм и не иска да ми се добари сорса, като напиша целия път на сорса и после сума ти време ми показва "Updating Sources" и накрая нищо.Не иска да ми се инсталира.Някой да има идея какво да направя?
Какви сорсове те гонят има е безплатна в App Store.