Сила на звука

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
IphoneManiakk!

Сила на звука

Мнение от IphoneManiakk! »

Някой случайно да знае как мога да овелича звука на телефона, за да може да се слуша музика че е доста слабичък нещо :|
Iphone 3GS Black 16 gb - Ios 5 Untethered - ФО
Аватар
NasTa

Re: Сила на звука

Мнение от NasTa »

Не знам за кой iPhone питаш, но за който и да е си има копченце отстрани.
Пробвай ги всичките 4-ри докато нацелиш :))

Ако не сработи си изхвърли слушалките през които слушаш на боклука и си вземи нещо качествено L-)
iPhone 2G 3.1.3 (fake iOS4 jailbroken)
HoLoX BT-321 GPS
Аватар
IphoneManiakk!

М не слушалките са си от телефона, мисля че 1 тонколона е повредена...Ма и без нея ще караме :D
Щото като пусна музика като запуша 1та дупка доло си се чува както нормално, ако запуша другата се чува слабо....
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Нормално ти е всичко тонколонката е една, другото е микрофон.......
Аватар
IphoneManiakk!

Ок благдаря... Ама за да не пускам нова тема искам да попитам как да трия песни от телефона... Начи след като го свържа с itunes и му дам music и натисна delete и не става нищо... Няма никаква реакция ?! :-O
ПС: Ахам оправих се по този начин - от music на телефона Settings> Replace all items when autofilling и го включих след това додох Autofill бутона сега ми остава да разбера само 1 като си направя албуми как да им кача картинки

ППС: За картинките досега четох в интернет на песента Ctrl + I след това Artwork>Add и си избирате картинката!
Публикувай отговор