Vbox7 за iOS отново функционира
-
- Обратна връзка:
Re: Vbox7 за iOS отново функционира
Здравейте! днес сутринта проверих сайта,но не работеше сега пак не работи.Проблемът в мен ли е или е цялостен ? Язък за хубавия сайт 

iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
При мен отваря някаква портална страница която си е сайта на Хури и не виждам нищо за vbox7 - да не би защото съм с iOS5 ?
От сайта си е, не е при вас проблемът. Предполагам huri ще каже, ако го пусне отново.
Съжалявам, моя грешка... оправях конфигурацията по сървъра.
Дано не се повтори

Дано не се повтори

iPhone 5 16GB 8.1.3 Фабрично отключен
http://m.vbox7.com решиха се и го направиха... евала
още месец два ще оставя сайта и го спирам. Няма вече нужда от него 

- ^dEmEn7eD_BoY^
Mобилната версия на Vbox7 е с много лошо качество на клиповете, те са за мобилни телефони направени( .3gp - формат), за моя iPAD2 е много зле, дано да направят мобилна версия за таблети и да си гледаме( .flv - формат) оригиналното HD качество.
Аз метода на huri не съм го тествал още, до сега съм си гледал така: копирам линк към видеото слагам го уеб-браузъра на BUZZ Player HD в сайт за теглене на видео от vbox7 и самия плаър ми дава възможност за гледане онлайн или изтегляне за офлайн гледане
Edit: huri сайта ти е перфектен върви и на OPlayer HD и на BUZZ Player HD, няма нужда да го махаш, защото мобилната версия на vbox-a, както казах са направени за gsm апарати, по-скоро ако можеш да прехвърлиш сайта на някой безплатен хостинг, да не ти вади от джоба пари за платения. И много благодарности сега вече се улеснявам без да имам нужда от копиране на линкове
Аз метода на huri не съм го тествал още, до сега съм си гледал така: копирам линк към видеото слагам го уеб-браузъра на BUZZ Player HD в сайт за теглене на видео от vbox7 и самия плаър ми дава възможност за гледане онлайн или изтегляне за офлайн гледане

Edit: huri сайта ти е перфектен върви и на OPlayer HD и на BUZZ Player HD, няма нужда да го махаш, защото мобилната версия на vbox-a, както казах са направени за gsm апарати, по-скоро ако можеш да прехвърлиш сайта на някой безплатен хостинг, да не ти вади от джоба пари за платения. И много благодарности сега вече се улеснявам без да имам нужда от копиране на линкове
iPhone 2G 8GB ФЗ iOS 3.1.3 (JailBreaked)
iPAD 2 WiFi 64GB White ФО iOS 5.0.1 (JailBreaked)
iPAD 2 WiFi 64GB White ФО iOS 5.0.1 (JailBreaked)
Сакън, не го спирай. Твоят е доста по-добър от към качество на картината дори за iPhone да не говорим за iPad.huri написа:http://m.vbox7.com решиха се и го направиха... евала![]()
още месец два ще оставя сайта и го спирам. Няма вече нужда от него

Изобщо не ме учудва ! Не напразно от този форум махнаха темата с даренията защото явно е била само за красота.
Така са свикнали повечето да си мислят че всичко е безплатно, чуждия труд нищо не струва а собствения е много скъп.
Аз лично никога не съм посещавал сайта ти защото съм в чужбина и много Vbox7 не ме интересува но явно в България е много популярен.
Така са свикнали повечето да си мислят че всичко е безплатно, чуждия труд нищо не струва а собствения е много скъп.
Аз лично никога не съм посещавал сайта ти защото съм в чужбина и много Vbox7 не ме интересува но явно в България е много популярен.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
huri не че правя реклама на сайта, но можеш да хостнеш мобиланата си версия на vbox7 тук ->> http://www.ucoz.com/
ще се радвам ако съм помогнал !
ще се радвам ако съм помогнал !

Сложи метод за дарение чрез смс и ще видиш как ще се увеличат 

вече има мобилна версия!!!
Перфектно!!! 

iPhone 4S 16GB ФО iOS 9.3.5
iPad Air Silver 16GB Wi-Fi+cellular iOS 12.5.1
Hackintosh: Hack mini Late 2014 - Dell 3020 sff - macOS 10.15.7 Catalina
iPad Air Silver 16GB Wi-Fi+cellular iOS 12.5.1