iPhone 4[S]
Re: iPhone 4[S]
Новият айфон грее ли като старата 4-ка. 

Просто нямам думи!mirage написа:Аз си го взех от тук (Мюнхен) в деня на пускане- 14 октомври след 5 часово чакане от 5:30ч сутринта.
Телефончето е много добро, но според мен най- вече като ъпгрейд на 3GS за масовия привърженик на Apple. Не си заслужава от 4 на 4S- само за цъкането на игрички и Сири..
Освен това аз минах през два черни и един бял докато попадна на читава бройка- явно има много брак в производствения процес и са бързали да удовлетворят с достатъчно бройки потребителите. Първият беше черен 16GB - на бял фон тъмнееше в горната половина и имаше мъртъв пиксел. Вторият беше бял 16GB и имаше проблема с трептенето на екрана и появата на тънки ивици при преместване на поглед от обект на друг, освен това дисплеят не предаваше плавно цветовете, а изобразяваше преходите като едновремешните 16 битови видеокарти- явно са сменили производителя на дисплей при 4S. Чак последният беше изряден откъм хардуер, но пък имаше две много фини успоредни диагонални драскотинки от вътрешната страна на екрана- него все пак го запазих, че ми омръзна да се разправям с момчетата от Apple Store. Той поне беше с най- добър екран от всички изложени в магазина.

Mr. Bean
Те нашите тупани ако са интелигентни ще го пуснат до 10декември, за да може народа да се запасят за Коледа. Ако изпуснат пранзиците, доста по-малко ще продадът, ама кой да мисли, всеки път ние сме последна дупка на кавала....
iPhone 6+
От служител на М-Тел разбрах, че може би няма да го предлагат. Направи следващият.
- snooperchi
Дано информацията на това служителче е грешна и предложат 4S, защото аз си имам договори с Мтел и ми е най-изгодно там. Ако ли не... ще си стоя с 4ката и тва е 

Нз, при мен е дилема. Имам възможност да си взема 4-ка, но много се чудя какво да правя. Да изчакам ли Ментелци дали ще я пуснат Ската или да си взема пак от тях 4-ка. Защото ме блазни новия А5 и камерката. Сири е неприложима за БГ.
Адски се дерзая какво да правя.
Адски се дерзая какво да правя.
- snooperchi
Изчакай още малко, защото дори да не пуснат 4S.. поне 4ките ще им падне цената ,може да не е много, но ще е по-приемливо от сега
Това бих те посъветвал аз. Днес ходих до един офис ... все още не се знае нищо, но ще ме уведомят веднага ( имам приятел, който веднага ще звънне ако се чуе нещо).

Каква мода, какви пет лева?!mirage написа:Аз си го взех от тук (Мюнхен) в деня на пускане- 14 октомври след 5 часово чакане от 5:30ч сутринта.
Телефончето е много добро, но според мен най- вече като ъпгрейд на 3GS за масовия привърженик на Apple. Не си заслужава от 4 на 4S- само за цъкането на игрички и Сири..
Освен това аз минах през два черни и един бял докато попадна на читава бройка- явно има много брак в производствения процес и са бързали да удовлетворят с достатъчно бройки потребителите. Първият беше черен 16GB - на бял фон тъмнееше в горната половина и имаше мъртъв пиксел. Вторият беше бял 16GB и имаше проблема с трептенето на екрана и появата на тънки ивици при преместване на поглед от обект на друг, освен това дисплеят не предаваше плавно цветовете, а изобразяваше преходите като едновремешните 16 битови видеокарти- явно са сменили производителя на дисплей при 4S. Чак последният беше изряден откъм хардуер, но пък имаше две много фини успоредни диагонални драскотинки от вътрешната страна на екрана- него все пак го запазих, че ми омръзна да се разправям с момчетата от Apple Store. Той поне беше с най- добър екран от всички изложени в магазина.

Mr. Bean
И кое те кара да мислиш, че са се изложили? Това,че в интернет плъзнаха някви супер спейшъл концепти на айфон 5 със лазерни клавиатури и т.н. и ги гледахте цяло лято и сега този телефон е провал? СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ! Това е световен рекорд, най-продавания телефон, да не кажа и най-добрия в момента (не знам дали има класации), а Ейпъл е име, това е марка, това е комфорт, наслада и удоволствие. Това е като мерцедеса на колите, като свинската вратна пържола на фона на тлъстите или сухи мръвки. Можеш и по евтино и със подобни параметри да си вземеш, но повечето не го правят. Ядеш хубаво месо, караш хубава кола, еми защо и да не ползваш и хубав телефон?! Всеки според възможностите си! Като толкова мрънкате - нокия за 200лв тъч и симбиан, същия е, пак влизаш в нета, 3.2мп камера ми то почти същия клип прави като 4ес... аман от мрънкчи и недоволни. Нищо лично към никой, ама ние българите все нещо не ни е както трябва и все трябва да сме недоволни.
iPhone 6+
хахахах като апарат може да е и 10 пъти по-добър но android е най-голямата операционна помия до която някога съм се докосвал....uomoto написа:Доста смених и накрая се спрях ня sgs 2.Мога да кажа,че в пъти повече е по-добро от четворката..А догодина новият ще е още по див...
iPhone 5S FW 7.1.2
Тия 1500 мнения, които ги имаш, са благодарение на "ябълката", нали?uomoto написа:Ква моторола те гони? На вас ябълката ви е промилa мозъка бе!angelovarna написа:Абсолютно съм съгласен с donpeev.
@uomoto....а ти защо си продаваш моторолата с андроида стана вече 3 месеца (като е толкова хубава)? Нещо май не се търси
Мисля, че ти беше един от големите зомбирани ябълки. Това, че си преминал на Андройд те кара да забравиш що писаници имаше тук и как подкрепяше "ябълката".
В БГ са скъпи, ние им слагаме цена. 3Gs-а ми излезна 760лв от М-Тел. Мисля, че е нормално, като за такъв телефон. Четворката (16GB) излиза 1000 лв, Галаксито също държи 900лв цена и какво?
Много често се замислях да премина ли към Aндройд, но като се сетих каква грозотия беше като го ползвах и се отказах.
Да, има много плюсове, но има и минуси, както е iPhone. Моят дори не е jail и съм адски доволен от него, само батерията да крепеше повече. Не ми е забил нито веднъж и всичко става за секунди. Без да прескачам от меню в подменю, за да направя нещо.
Да не говорим за качество на изработка, пластмаса? Гледал съм и SGS S и SGS S2 е извинявай, неудобни и гадни аз допир.
- angelovarna
- Обратна връзка:
iPhone 2G, iPhone 3GS 16GB Black, iPhone 3GS 32GB white, iPhone 4 Black - не са ми правили впечатление да греят. Докато въпросните HTC Mozart, Samsung Galaxy S и HTC Desire се усещаха (не са парили, като изключим Моцарта, но се усещаха).
uomoto не съм ти казал, че си тролил епъл от андроид форум, а че правиш това в iphone форум. Ако беше обратното, а именно - да тролиш епъл от андроидбг форума, щеше да си издигнат в икона там.
Отначало и аз си джейлвах телефона, но това бе, понеже си купувах ФЗ телефони към оператори, чиито услуги не използвах (а и нямаше как...).
Откакто се сдобих с iPhone, заключен към моя оператор - не се занимавам с джейлове, и ако Apple пуснат 22 ъпдейта за 1 месец, на мен няма да ми пречи. Не ми се занимава да търся нови версии на приложения из сайтове, да инсталирам разни installous-и и други добавки към iOS-а (един Господ знае какви простотии се случват из самата ОС като се инсталират такъв тип гов*а), само и само да спестя лев и 50 стотинки...дето ще дам два пъти повече за маршрутка ако реша да сляза до центъра на града. Трябва да уважаваме труда на другите, че току виж се извърти тавата и ние сме почнали да разчитаме на кинти като Apple developers, е тогава...гладни ще си умрем ако чакаме приходи от хакващи кракващи джейл енд фейл фенове.
uomoto не съм ти казал, че си тролил епъл от андроид форум, а че правиш това в iphone форум. Ако беше обратното, а именно - да тролиш епъл от андроидбг форума, щеше да си издигнат в икона там.

Отначало и аз си джейлвах телефона, но това бе, понеже си купувах ФЗ телефони към оператори, чиито услуги не използвах (а и нямаше как...).
Откакто се сдобих с iPhone, заключен към моя оператор - не се занимавам с джейлове, и ако Apple пуснат 22 ъпдейта за 1 месец, на мен няма да ми пречи. Не ми се занимава да търся нови версии на приложения из сайтове, да инсталирам разни installous-и и други добавки към iOS-а (един Господ знае какви простотии се случват из самата ОС като се инсталират такъв тип гов*а), само и само да спестя лев и 50 стотинки...дето ще дам два пъти повече за маршрутка ако реша да сляза до центъра на града. Трябва да уважаваме труда на другите, че току виж се извърти тавата и ние сме почнали да разчитаме на кинти като Apple developers, е тогава...гладни ще си умрем ако чакаме приходи от хакващи кракващи джейл енд фейл фенове.

Последно промяна от angelovarna на 25 Окт 2011, 00:17, променено общо 2 пъти.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
И аз съм имал и от едните и от другите, за които се карате, или по-точно спорите, тука. Според мен причината хората да изберат единия (айфон) или другите (Андроид) телефони е най-вече в размерите и настройката на всеки да е в крак с времето. Няма как човек, който иска да има в ръцете си последната дума на техниката (а има много такива, които неправилно са наричани тука по форумите гъзари) и да може същевременно да носи телефона си в джоба, да предпочете Андроид базираните телефони. Тези, които имат нормални размери имат процесори от времето на Диамонда ми и екрани с резолюция QVGA, а тези, които се сравняват с айфоните стават за носене от жена ми в дамската и чанта, а аз ако река да ги нося лятото, когато съм по къс ръкав трябва да ги слагам в багажника на колата или в калъфа на айпада и да ги нося под мишница. И какво като SS2 или Нексус са с готини параметри или супер екрани като са огромни? Аз не съм с промит мозък (прекалено възрастен съм да се паля по много), нито съм гъзар, просто искам да имам нормален телефон, най-вече като размери. А за Самсунг или добро или нищо, затова ще кажа само едно - това е най-смотания бранд на световния пазар, това са хора, които се бутат навсякъде и навсякъде продуктите им са в златната среда, клонящи към посредственото.
П.П. Жена ми е със Самсунг ГС2 - наистина му отива фон дьо тена по екрана
.
П.П. Жена ми е със Самсунг ГС2 - наистина му отива фон дьо тена по екрана

iPhone 4S ФО 5.0.1
Да съм казал че ми е виновен..просто ти доказвам че грее(цветът няма значение)...мене лично ми е все тая...angelovarna написа:@tribaleo - ще ти отговоря с риторичен въпрос: Какво ти е виновен Apple за неоптимизирано приложение от Майкрософт?!?
iPhone 5S FW 7.1.2
ayl +1 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Значи вижте сега колеги,
Относно Андройд-АЙос - всеки с вкусовете си. Андройда е свободен ти да си го нагласис както ти е кеф, докато Стив Джобс не оставя избор на потребителя, той е готов и ще го ползваш така както той е решил (което се оказа печелившо, опростено, луксозно, красиво и успешно)
Относно Джейл мейл и т.н. - в САЩ и в другите развити страни има наука наречена Интелектуална Собственост занимаваща се с авторски права, патенти, лицензии и т.н. - там и за 1 мп3-ка си плащаш. Американците са свикнали да си плащат за всичко и не ги виня, така са ги научили, имат възможности. При нас - торенти, мп3 тракери, 100 форума как да прекараш системата на телефона или компа. Така е тук, народа е беден, с българското си мислене и няма намерение да си плаща за някаква си музика или програмки.
Всеки има право на избор каква цена да плати за телефона си и какъв да е той!
А относно греенето- нямам наблюдения, но предполагам с този двуядрен процесор А5 трябва да грее леко поне.
Относно Андройд-АЙос - всеки с вкусовете си. Андройда е свободен ти да си го нагласис както ти е кеф, докато Стив Джобс не оставя избор на потребителя, той е готов и ще го ползваш така както той е решил (което се оказа печелившо, опростено, луксозно, красиво и успешно)
Относно Джейл мейл и т.н. - в САЩ и в другите развити страни има наука наречена Интелектуална Собственост занимаваща се с авторски права, патенти, лицензии и т.н. - там и за 1 мп3-ка си плащаш. Американците са свикнали да си плащат за всичко и не ги виня, така са ги научили, имат възможности. При нас - торенти, мп3 тракери, 100 форума как да прекараш системата на телефона или компа. Така е тук, народа е беден, с българското си мислене и няма намерение да си плаща за някаква си музика или програмки.
А относно греенето- нямам наблюдения, но предполагам с този двуядрен процесор А5 трябва да грее леко поне.
iPhone 6+
- insomnia10
Az съм абсолютно съгласен с горното мнение!!donpeev написа:Значи вижте сега колеги,
А и все ми се струва,че главната причина повечето хора да "изоставят" айфоните си ,е тея джейлове мейлове,ъмбрели снегове...гавеи,турбо сим-нитро сим и тем подобни хакчета ,които довеждат телефона до бъгове,заключвания ...изчезна ми това,изчезна ми онова и всевъзможни други проблемчета...
а и тая гнусна сидия

и на човек му писне и ...
П.С
Не плюя айфона,плюя джейла!!

П.с2: Сигурен съм ,че uomoto се бъзика
сърцето му е във формата на ябълка

На нов шеф и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе от тях
На нов шеф и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе от тях
Проблемът (ако го има) обаче НЕ е в Cydia-та... проблемът е в ЗАУ-то (ЗадАпаратното Устройство), на което му липсват знания. 
Прост без джейл почти всичко е заключено и много малко неща човек може да прецака. А след джейл (почти) всичко може да се пипа и съответно когато някой (повечето
) не знае какво и защо да прави - се прецаква. 

Прост без джейл почти всичко е заключено и много малко неща човек може да прецака. А след джейл (почти) всичко може да се пипа и съответно когато някой (повечето

- insomnia10
mitku написа:Проблемът (ако го има) обаче НЕ е в Cydia-та... проблемът е в ЗАУ-то (ЗадАпаратното Устройство), на което му липсват знания.
Прост без джейл почти всичко е заключено и много малко неща човек може да прецака. А след джейл (почти) всичко може да се пипа и съответно когато някой (повечето) не знае какво и защо да прави - се прецаква.
Да бе да...
и какво като разбираш от всичките тия глупости,телефона не може ли да ти се бъгяса???
-помооощ телефона ми гасне
-помооощ телефона ми изгуби обхват
-помооощ нямам gps
-помоощ нещо wi-fi -то ми го няма -губи се
-помооощ бтерията ми пада много бързо
-помоощ след като инсталирах еди кое си прилож. от сидия и телефона си еба майката
-помоощ изчезнаха ми 4 иконки и три монюта е settings
и още хиляди хиляди помощи ... не ми се изброява, представям си колко още има
да,тия неща могат да се оправят,но непрекъснато трябва да си забит в телефона и да поправяш нещо
и да преинсталираш нещо,и да махаш нещо и да заместваш нещо и ..и ...и
Има и джейланти телефони ,аз им викам "късметлийски" ,на които абсолютно нищо не се пипа,работят без отказ,но са малко
аз имах един 3гс jail и 1г нямах никакъв проблем,но въпреки това не съм привърженик на тия фатки
абе какво спориме,всичко зависи от парите
Не. А дори и да се случи да "бъгяса" при някакви тестове от моя страна, знам как да го оправя. Моят си работи "като Слънце". Всичко е въпрос на знания, а не на късмет.insomnia10 написа:Да бе да... и какво като разбираш от всичките тия глупости,телефона не може ли да ти се бъгяса???...

Не е до знание и четене, а до това дали ще ти се падне "късметлийски" телефон или не

![On the phone :)]](./images/smilies/on-the-phone.png)

MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
-
Разбрах , че най-добре си е да си взимаш телефон 2-ра ръка от познат, който има магазин за телефони. И нов да си вземеш пак може да има проблеми.
SAMSUNG GALAXY W
Други важни предпоставки са дали има слънчеви изригвания и подредбата земя-луна-марс. Бонус а, ако уцелиш пролетното или есенно слънцестоене!
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
- insomnia10
Стига се палихте бе..
кой не разбира на джейл не се спира

кой не разбира на джейл не се спира