Apple Представиха новия 3G iPhone на конференцията WWDC Днес
Re: Apple Представиха новия 3G iPhone на конференцията WWDC Днес
"I just talked to my brother who manages a AT&T store in Dallas. He is getting transfered to the new AT&T substation at the local Apple Store. He said that if someone tries to cancel their plan after receiving their iphone they have to pay a $450 fee or return the phone within 30 days other wise your credit gets dinged and if your credit sucks your not getting a AT&T account anyways. Apple has shot themselves in the foot."
За тези които не знаят английски това означава че в Америка като си купиш един iPhone за 200$ за да си прекратиш договора трябва да платиш още 450$. Сега разбирам защо в Италия Vodafone ще продават телефоните без договор за по 500-600 евро
За тези които не знаят английски това означава че в Америка като си купиш един iPhone за 200$ за да си прекратиш договора трябва да платиш още 450$. Сега разбирам защо в Италия Vodafone ще продават телефоните без договор за по 500-600 евро
iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
-
Пичове чудех се дали след като излезе новия модел ще може да се купува стария (чисто нов, не втора употреба) от някъде в Америка и колко ще струва, защото обмислям да си купя стария модел, но не искам да го взимам сега и да се прецаквам с цената, някой съвет може ли да ми даде?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Стария се спира от производство. Можеш да го купиш от някой, който го има и не го е разпечатвал или ползвал. От магазин - ако евентуално има остатъчни бройки, иначе абсурд 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
И най-вероятно бързо ще свършат ако има остатъчни.
Аз едвам намерих "стар" телефон - 16гб - 950 лева. В над 5 мгазина ми обясниха, че чакали новия. Мдаа съветвам те да побързаш.predatorzzz написа:Пичове чудех се дали след като излезе новия модел ще може да се купува стария(чисто нов, не втора употреба) от някаде в Америка и колко ще струва, щото обмислям да си купа стария модел, но не искам да го зимам сега и да се прецаквам с цената, някой съвет може ли да ми даде?
Ще мога ли да ползвам iphone 3g в България.
Здравейте. Искам да попитам дали ще е възможно да ползвам IPHONE 3G в Бълgария, ако си го закупя на 11 юли от Швеция. Още не знам дали ще е с договор към мобилен оператор или без, но проосто исках да попитам дали ще е възможно. Ако за момента няма да бъде възможно, може ли някой да ми каже, колко време след официалното представяне, ще мога да го отключа за България. Благодаря предварително.
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Ако е заключен към конкретния оператор няма да може, преди да бъде отключен, а кога и дали ще може да бъде направено това никой не може да ти каже все още, преди да е пуснат официално телефона... 

iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Krusell Orbit Black/Red калъф
ти по над 200 MB ли навърташ на месец трафик, ако си гледаш клипчета онлайн през телефона, да скъпо е, но аз го ползвам да си свърша някаква работа, да прочета някой форум или новини и т.н., рядко правя над 50 MB на месец и като се има впредид че имам 30 MB включени, ми остава да платя едни 20 да кажеме по 30 ст са 6 лв, ако това е скъпо не знам.....vencislav написа:ivo098 написа:Ако 0.30 лв на MB е скъпо, не знам колко трябва да падне за да е добре..., аз по цял ден си ползвам интернет на телефонаvencislav написа:С нетърпение го чаках, за да си купя, а стария да подаря на дъщеря ми. Отчитайки обаче факта че мобилния интернет е много скъп, ще си купя още един iphone 16G и ще чакам по значителни разлики в моделите. А и тая пластмаса наистина не ме радва никак.
Незнам какво точно цъкаш по цял ден и какви пари плащаш/или не ги плащаш ти/, но аз мога да ти покажа разпечатки да видиш за какво говоря. Ако за теб 50-60 или 80лв. са малко за нет през GSM то евала.
Хаха 30ст на мегабайт, ами ако е кат мене по 2,50 на мегабайт(EDGE). Миналия месец почти не сам говорил и и 80 лв сметка, а пък незнам това 3Г (HSDPA) сърфиране има ли го кат функция на някой БГ оператор, и колко е на МБ кат цена?
iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Плащаш си мтел сърф за 9,90лв за 25 мегабайта, след като ги изразходваш са ти по 60ст. на мегабайт.
- cristiano_sv
Малеее ние сме ебаси злето. Бива ли почти цяла Европа да се предлага до края на годината....а в БГ ““НЕЕЕ
) сигурно другата година ще се предлага в всички страни без Афганистан, Ирак и Бг
)
ПС къде е офертата да имаме 3G за видео разговори като пак трябва да обърнем телефона и нищо няма да виждаме???

ПС къде е офертата да имаме 3G за видео разговори като пак трябва да обърнем телефона и нищо няма да виждаме???
Glory Glory Man United!!!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
3G не означава неперменно видео разговор
Далавера няма. Само по-бърз пренос на данни и това е
Видео разговори в iPhone3
iChat 

- cristiano_sv
E да де разбира се че е за данни, но нали газарииката е да спонсорираме единия гсм оператор + vodafone че да си гледаме пиянските физиономии с видео-разговорите. Пък и наще хора Apple е редно по бързо да се ориентират към повече пиксели, 2-ра камера, видео, светкавица и др , защото нашите "другари" от Нокиа едва ли ще търпят далго време iphone да е N1 ::)))
Glory Glory Man United!!!
-
Нали трябва да има нови модели, нали трябва да имат нещо в + ...
перфектен телефон никога няма да пуснат 

-
А добре бе от Епъл не казват ли дали този GPS ще може да се ползва без интернет връзка, щото думичката assisted много ме притеснява, да не стане така че примерно си го купувам и не мога да го ползвам като хората защото България е тъмна индия за Google Maps, а и не на всякъде има Wi-FI. В момента съм в Америка има ли от къде да си купя стария модел (чисто нов) освен от Apple store или AT&T. Също така някой има ли идея колко ще струват когато се закупуват поотделно, без договор с AT&T?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Търсиш от ebay или него подобни или от хора. Такова понятие като "освен от Apple Store" вече не съществува защото стария отдавна не се продава там.
-
Здравейте, искам да попитам дали ще мога да използвам новия, ако го купя от Европа? Дали мога и да накарам някои да го вземе с договор, да си остави абонамента и да ми даде само телефона? Благодаря ви.
Можеш, разбира се. Сигурен съм, че и при теб да дойде някой и да те помоли да му плащаш по 40-50 евро такса всеки месец, а той да вземе телефона, ще го направиш с удоволствие. Какво толкова - той ще си има телефон, а ти ще си имаш прекрасен договор за 24 месеца. Иначе телефона ще можеш да го ползваш тук.
- deezel - download.bg
- Обратна връзка:
Виж, GPS е едно, картите са друго. GPS-а ще си работи навсякъде, защото те локализира чрез сателитна информация. А-GPS означава просто, че първоначалното локализиране МОЖЕ да стане по-бързо с помощта на налични Wi-Fi точки за достъп и/или клетки на оператора. Дотук нищо общо с картите. За тях вече си прав - трябва да имаш достъп до Интернет, за да ги видиш, иначе си оставаш с голите координати. Ако успеят да портнат iLM, няма да има проблеми - ще можеш да сваляш картите.predatorzzz написа:А добре бе от Епъл не казват ли дали този GPS ще може да се ползва без интернет връзка, щото думичката assisted много ме притеснява, да не стане така че примерно си го купувам и не мога да го ползвам като хората защото България е тъмна индия за Google Maps, а и не на всякъде има Wi-FI. В момента съм в Америка има ли от къде да си купя стария модел (чисто нов) освен от Apple store или AT&T. Също така някой има ли идея колко ще струват когато се закупуват поотделно, без договор с AT&T?
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
-
Благодаря за отговора. За да задам този въпрос сигурно вече съм намерила кой да ми го вземе от Европа с договор! Имам леля там, която така или иначе трябва да минава на договор и прие да ми направи тази услуга. Искрено се надявам да мога да го използвам. Нямам търпение! 

Леля ти може ли да вземе два?elisabetta написа:Благодаря за отговора. За да задам този въпрос сигурно вече съм намерила кой да ми го вземе от Европа с договор! Имам леля там, която така или иначе трябва да минава на договор и прие да ми направи тази услуга. Искрено се надявам да мога да го използвам. Нямам търпение!

MacBook Pro (Early 2008) 17" C2D @ 2.5GHz - 10.5.4, 2GB @ 667MHz, NVidia 8600GT 512MB
iDeneb v1.1 10.5.4 on P5K-E WiFi/AP, C2D E6750, 2x Corsair DHX XMS2 1024MB @ 800MHz NVIDIA 7600GT
iPhone 8GB 1ST GEN - OS 2.1
iDeneb v1.1 10.5.4 on P5K-E WiFi/AP, C2D E6750, 2x Corsair DHX XMS2 1024MB @ 800MHz NVIDIA 7600GT
iPhone 8GB 1ST GEN - OS 2.1
Ами щом леля ти е готова да плаща двойни и даже тройни месечни такси - go for it. Аз мисля, че ще е по-добре да ти даде пари и да си го купиш директно и без обвързване, но ти си знаеш.
-
Абе някаде из нета четох, че когато се закупува новия модел от магазин на Епъл ще се изисква АКТИВАЦИЯ в магазина (предполагам с карта на АТТ за САЩ) , според вас дали наистина ще е така и ще има ли възможност да се заобиколи това
- deezel - download.bg
- Обратна връзка:
Like daaaah...
Отдавна сме го дискутирали, затова всъщност е по-ниска цената (е, и заради по-евтините материали).

Отдавна сме го дискутирали, затова всъщност е по-ниска цената (е, и заради по-евтините материали).
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
Това, че цената е по-ниска, си е просто мит. $199 е базовата цена, която ще плати купувач в магазина на AT&T. Но като сметнеш допълнителните месечни добавки, които ще се плащат по двугодишния договор (отделно от месечна такста + разговори) излиза малко над $600 чисто за 8gb модела.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!