iLog (MobileLog) - Програма за управление на разговори и СМС
iLog (MobileLog) - Програма за управление на разговори и СМС
От сорса на iClarifield (http://installer.iClarified.com) има нова програма, с която може да виждате приети, извършени и пропуснати обаждания, както и подобрен SMS лог. За съжаление е trial версия, но може да си я купите. Не знам цената.
Re: iLog - Програма за управление на разговорите и СМС
15 долара, но нещо имам трудности с PayPal.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Не е много, да
а и програмата си заслужава супер много. Мисля да си я купя 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Убих се да търся безплатна алтернатива на iLog, но не намерих (изключвам старите версии, които са безплатни). Явно ще трябва да се примиря с постоянния pop-up. Наречете ме скъперник, но не ми се дават $15 за покупка 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
iappcat.com/r/2933Sisq0 написа:Убих се да търся безплатна алтернатива на iLog, но не намерих (изключвам старите версии, които са безплатни). Явно ще трябва да се примиря с постоянния pop-up. Наречете ме скъперник, но не ми се дават $15 за покупка
категория Adamov

също както и - repo.cnpda.com.cn тук има доста хакнати програми

iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
to4niq, аз на Адамов сорса съм го добавил отдавна, но iLog 1.1.1 не ми дава да го дръпна
все казва Package download failed. Сега като се замисля, май нищо не ми дава да тегля... рефрешвах сорсове няколко пъти, ама нъцки. BossPrefs казва, че имам 33мб free, явно не е заради липса на място на дяла.
anthony, и не ме е срам да си го призная

anthony, и не ме е срам да си го призная

Моето творчество!
Моето творчество!
Дай Clear queue и ще можеш да дърпаш други неща. Просто ти е останал в опашката прецаканият софт.
Пак не иска. Странното е, че iLog 1.1.2 от сорса на aveliky се инсталира, но iLog 1.1.1 не иска. Да не би да е заради китайските йероглифи в инфото? (сигурно предположението е смешно, но знам ли...)
edit:
Определено е заради йероглифите! Направих малко тестове - тегля без проблем програми с инфо на английски и прочие, но отказва да тегли каквото и да било, щом има китайски йероглифи в него.
Може би иска поддръжка на някакъв енкодинг или прочие или пък не харесва, че има добавена българска клавиатура на телефона. Всичко това е в сферата на догадките за мен
edit:
Определено е заради йероглифите! Направих малко тестове - тегля без проблем програми с инфо на английски и прочие, но отказва да тегли каквото и да било, щом има китайски йероглифи в него.
Може би иска поддръжка на някакъв енкодинг или прочие или пък не харесва, че има добавена българска клавиатура на телефона. Всичко това е в сферата на догадките за мен

Моето творчество!
Моето творчество!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
За тест направих един преинстал. Махнах iLog и си я свалих пак от моя сорс. Без проблем. Явно сървърите или самите телефони правят някакви шашми.
Сега остава да открием къде точно се крие проблемът, щом е избирателенAdamov написа:Явно сървърите или самите телефони правят някакви шашми.

п.п.
Няма ли някакъв начин да се изтегли от някой друг сорс, където са премахнати китайските йероглифи (все пак...)?
Моето творчество!
Моето творчество!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Ами за съжаление от друг сорс може и да не е кракната. Аз знам, че от сорса на cnpda е кракната за това съм я добавил в моя. Другия вариант е сайта, през който съм си направил репото нещо да сдухва нещата, но пък до сега НИКОГА не съм имал проблем с инсталиране на софт от него. Добавих версия 1.1.2 не знам дали е кракната обаче 
п.п. Преди забравих да споена, че слагам точно версията с йероглифите и нямам проблем.

п.п. Преди забравих да споена, че слагам точно версията с йероглифите и нямам проблем.
Странното е, че тегля други неща от теб, но точно тези с йероглифите се опъват. Да не би да имаш някой страничен app за поддръжка на китайски буквета? Аз съм с 1.1.3 фърм.
п.п.
Да отбележа, че не виждам 1.1.2 в реп-а ти. Рефрешвах сорса, но само 1.1.1 си стои.
п.п.
Да отбележа, че не виждам 1.1.2 в реп-а ти. Рефрешвах сорса, но само 1.1.1 си стои.
Моето творчество!
Моето творчество!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Днес ще проверя по обстойно как стой въпроса с 1.1.2 щото у нас нямам безжичен. Ми странична поддръжка за йерота нямам. А съм с 1.1.4. Двата пача AppSupport и Region дали си ги качил (не знам длаи имат общо)?
-
аз виждам 112, но китайката ми дава error при теглене

iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
MacBook Black user
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Това вече е интересно. 1.1.2 не е от китайски сорс добавено.
Adamov, имам и AppSupport, и Region пачовете, явно не е от това.
Доста рових из гугъл за отговор на странния проблем, но не открих. Има фикс за такава грешка на Installer 3.1, само че аз съм с 3.11.
Колкото до твоя сорс - рефрешвах доста пъти, но 1.1.2 така и не се появи. Стои само 1.1.1 с китайските йероглифи. Продължавам да смятам, че проблемът е пряко свързан с въпросните йероглифи, просто защото (аз поне) не мога да инсталирам нито една програма с йероглифи в името си
Доста рових из гугъл за отговор на странния проблем, но не открих. Има фикс за такава грешка на Installer 3.1, само че аз съм с 3.11.
Колкото до твоя сорс - рефрешвах доста пъти, но 1.1.2 така и не се появи. Стои само 1.1.1 с китайските йероглифи. Продължавам да смятам, че проблемът е пряко свързан с въпросните йероглифи, просто защото (аз поне) не мога да инсталирам нито една програма с йероглифи в името си

Моето творчество!
Моето творчество!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Ама ти инсталирал ли си го ? Защото ако си инсталирал 1.1.2 много ясно, че няма да ти излиза 

Не, нямам го инсталиран 1.1.2, но успях да го изкарам все пак в сорса ти. Получи се, когато рефрешнах САМО твоя сорс, а не всички. Ходи, та разбери 
Инсталирах го, но е трайъл версията за жалост и не мога да използвам опцията за подмяна на стандартния Recent скрийн с този от програмата (а то това май е най-якото...). Продължаваме да търсим отговор на загадката.

Инсталирах го, но е трайъл версията за жалост и не мога да използвам опцията за подмяна на стандартния Recent скрийн с този от програмата (а то това май е най-якото...). Продължаваме да търсим отговор на загадката.
Моето творчество!
Моето творчество!
-
Нещо, нищо от китайските не иска да се свали.
Сигурно проблем имам някакъв и аз.

Сигурно проблем имам някакъв и аз.

iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
MacBook Black user
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Аз като излезна в почивка в заведението под мен ще пробвам пак да махна 1.1.1 и да я кача пак да видим дали при мен ще изгърми.
Проблема е в сорса на cnpda.
You don't have permission on this server.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Е това беше светлина в мрака 

Ъпгрейднах до 1.1.4, iLog пак не се инсталира (преживях, че ще карам с трайъл версията), обаче изникна и нещо друго. Не мога да добавя сорсовете xsellize.com/iphone и repo.cnpda.com.cn. Добавям ги, уж се рефрешват, но си стоят в Untitled Sources (и респективно в Install не излизат техните директории), а преди не беше така. Някакви идеи?
Моето творчество!
Моето творчество!
За xsellize.com е нужна регистрация. Отиди през интернет браузер на адрес: http://xsellize.com/ и се регистрирай, за да получиш адреса на репозиторито.