Снимки на iPhone за сравнение следите от употреба

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Заключено
pafkata90

Снимки на iPhone за сравнение следите от употреба

Мнение от pafkata90 »

Мога ли да ви помоля да качите малко снимки на iPhone-ите за да видя горе долу какви следи остават след употреба :) Интересувам се за да реша кога и кой iPhone да взема. Моля за снимки, от които се разбира това, което ме интересува.

ПС: И споменете от колко време ползвате апарата :)
Аватар
HuKu
Обратна връзка:

Re: Снимки на iPhone за сравнение следите от употреба

Мнение от HuKu »

Да, и аз искам да видя такива макар, че едва ли ще се виждат на снимките тук (каквито и следи да има)... трябва да се види на живо
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Момчета аз пък да ви кажа, че на снимките можете по-лесно да забележите следи от употреба, отколкото ако го разглеждате на живо :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

При използване на защитно фолио за екрана, скин за корпуса и калъф при мен все още няма никакви видими "следи от употреба", така че ще се въздържа от пускане на снимки, но ако искате снимки под микроскоп със сигурност ще останете изненадани...

Следите по корпуса на телефона не са пряко свързани със самото устройсто или използваните в него елементи, а по-скоро с неговия собственик и най-вече с това, колко добре той си пази телефона и се грижи за неговия добър външен вид... В тази връзка снимките надали ще са най-добрият киртерии за оценка... ;)
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Според мен снимките никога не могат да бъдат критерии
Аватар
HuKu
Обратна връзка:

Мнение от HuKu »

Bloody Би ли направил някоя друга снимка лично на твоя телефон, ако ти се занимава някой ден..
pafkata90

Re: Снимки на телефоните

Мнение от pafkata90 »

Идеята ми е да разбера средностатистическият iPhone потребител как се отнася към телефона си :)
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

Ами снимки точно на моя телефон можете да видите публикувани в материалите на сайта, има предостатъчно... :P
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Аватар
Tomi_m
Обратна връзка:

Мнение от Tomi_m »

Само не схванах смисъла за постване на снимки на iPhone-и които не се продават. Нито Adamov нито Bloody за сега си продават телефоните, че да им слагат снимки. Каква е целта на тази тема?
Следите от употреба си зависят от собственика и са отражение на неговото поведение спрямо телефона.
Аз имам от декември месец телефон и след като се зачисти с препарат за почисване на PC монитори или финна техника примерно, е като нов. Но това е така защото си пазя телефона, а не го мятам по масите в заведенията.

Другото което е нямаш база за сравнение със 3G примерно за да видиш какви са следите след употреба при него.
Какво ще сравняваш?
 iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
pafkata90

Мнение от pafkata90 »

Не си ме разбрал. Не искам да правя сравнение, искам да видя в какво състояние се запазва телефона при различна експлоатация. Не съм молил никого конкретно да поства снимки на неговия телефон.
Просто в момента нямам достатъчно пари, а искам стария iPhone, който вече както разбирам не е в наличност по магазините. Та дилемата е дали да взема заем и да купувам бързо или да събера до края на лятото и да купя употребяван. Та затова исках да видя дали мога да се примиря с чуждите следи от употреба :) Защото ти като сам си ги направиш е друго...
Аватар
Tomi_m
Обратна връзка:

Мнение от Tomi_m »

Ами значи просто не си взимаш втора ръка. Отиваш и си копуваш нов за да не пускаш подобни безсмислени теми, след като не искаш да се примириш с чуждите следи. Така ще се примириш със собствените. И както казах за чий са ти снимките на телефони които не се продават? Искай снимки на хора които продават телефоните си, като за целта ползваш пощата си или лични съобщения.

Пълненето на форума с глупави теми е безсмислено човек. Няма смисъл да караш една камара хора да четат тези постове за да видят, че ти всащност не знаеш какво искаш. Втора ръка телефон ама ако може човека да го прадава за 400 лв с условието да не го е разопаковал изобщо от кутиата.
Ти телефон не си копуваш без да го видиш. Като не ти харесва не си го взимаш !!!
 iPhone 4S 32GB 5.0.1
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Да беше попитал гугъл за снимки на "захабени" телефони... има всякакви възможни травми, стига да знаеш какво да търсиш.

Трошнато стъкло ver.1
Трошнато стъкло ver.2
Леки поражения по задния модул
Поражения около Home бутона ver.1
Поражения около Home бутона ver.2
Надрано стъкло след пого в торбичка с тези нещица.

Има десетки сайтове и блогове, в които са правени всевъзможни тестове за захабяване, повреждане и прочие на естетическия вид на телефона. Можеше да разходиш и из тях, за да си прецениш сам.
Общото мнение е, че iPhone е доста здрава и издържлива играчка, НО човек е достатъчно деструктивно говедо, за да потроши всичко, колкото и здраво да е то.

п.п.
Та дилемата е дали да взема заем и да купувам бързо или да събера до края на лятото и да купя употребяван. Та затова исках да видя дали мога да се примиря с чуждите следи от употреба
Адски нелепо е човек да взема заем, за да си купи нещо не защото му е наложително, а просто за да задоволи някаква прищявка. В никакъв случай не ти чета морал (всеки има глава на раменете... друг въпрос е дали я използва), но у мен хора, които теглят заем, за да си купят скъпа кола, да сложат силикон на гаджетата си и прочие дори не предизвикват смях, а само съжаление.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
fidodido

Мнение от fidodido »

Te4Yyy написа:Аз лично нямам ифон, но намерих тези снимки в Гоогле и реших да ви ги покажа. :))
http://bp2.blogger.com/_YH7v7DqBFOU/R4t ... G_2567.JPG
http://bp1.blogger.com/_YH7v7DqBFOU/R4t ... G_2563.JPG
http://bp2.blogger.com/_YH7v7DqBFOU/R4t ... G_2559.JPG
Междо тругото така изглеждащ телефона може да си пасне идялно с някой Dragon Skin :)) :)) :))

Преобърна ми се стомаха от тези снимки..... честно!
Аватар
vladistar

Мнение от vladistar »

Това е брутално направо :-S :-S :-S съд за тези които така се държът с телефончетата.
ipod touch 8 GB+ZiPhone 3.0+firmwere up to 2.1 = http://iphone-bulgaria.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://valeks88-atv.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Chavi
Обратна връзка:

Мнение от Chavi »

Sisq0 написа:Адски нелепо е човек да взема заем, за да си купи нещо не защото му е наложително, а просто за да задоволи някаква прищявка. В никакъв случай не ти чета морал (всеки има глава на раменете... друг въпрос е дали я използва), но у мен хора, които теглят заем, за да си купят скъпа кола, да сложат силикон на гаджетата си и прочие дори не предизвикват смях, а само съжаление.
Разбирам те напълно, но току що прочетох твое мнение според което след като си дал маса пари за айфоун, не ти се дават под 20 лв за ценен (за теб) софтуер. Моля да ми разясниш този двоен стандарт. Не се заяждам, просто се намирам на приказка. Глупости говоря, разбира се че се заяждам - аз съм заядливият чичко във форума все пак ;-)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Не ми се дават пари за софтуер ПО ПРИНЦИП. Това няма нищо общо с капацитета на джоба ми, по-скоро е до мислене (може би съм скръндза по отношение на база данни :)). Ако питат мен (ама не ме питат) всичкият софтуер трябва да е безплатен. Щом аз мога да раздавам интелектуалния си труд про боно (и смея да твърдя, че продуктът ми в много случаи е с по-високо качество от този на хора, на които им плащат да го правят) и да не фалирам от това, значи всички могат.

п.п.
Заяждай се, познато ми е. Аз съм лошият батко в един друг форум ;)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
pafkata90

Мнение от pafkata90 »

Tomi, успокой се малко, нека поддържаме добрия тон. Благодаря за снимките, просто четох във форума и не ми мина през акъла да проверя в гугъл. Sisq0, прав си, благодаря и на теб.
Заключете темата като си свършите разговора :))
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Мнение от deezel - download.bg »

Ако искате мога да постна снимки на моя iPhone, който за по-малко от три месеца има доста драскотини, малки са и не се забелязват много, но ги има. Най-много са по страничните части, както и по огледалното лого на Apple отзад. На дисплея имам само една (или толкова съм забелязал :) ), вижда се само, когато дисплеят показва нещо бяло. Имам и няколко драскотини около Home бутона, металната лайсна е надраскана на места. Но на пръв поглед нищо не си личи. iPhone-а ми няма скрийн протектор, калъф или скин. Замислям се да си взема Halo скин.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Аватар
Tomi_m
Обратна връзка:

Мнение от Tomi_m »

pafkata90, аз съм супер спокоен човек и е ужасно трудно да се ядосам камоли за глупости. Дразненето ми по отношение на безсмислени теми не е повод да хабя каквито и да е нерви. Единственото което ме притеснява, е че създава излишна работа на модератори и администратори да почистват форума след време. Просто съм за това да има колкото се може повече смислена информация за да бъде полезна на потребителите, а съгласете се че да четеш цяла тема в която няма никъква полезна информация е кофти за тези които търсят такава (полезна информация). Не искам да ме разбирате погрешно, а и нямам намерение да се заяждам или да чета морално право на когото и да е. А и Google е място за търсена на всякъкви измишльотини. =:)
 iPhone 4S 32GB 5.0.1
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Изчерпахте се момчета и момичета.
Заключено