Колко часа ви кара батерията на iPhone?
Re: Колко часа ви кара батерията на iPhone?
стигал съм и до 10 часа usage ама рядко... ползвано е доста 3G и WiFi и малко игри и мнооооооого говорене... iPhone 4 4.2.1 JB Greenpois0n

Щирлиц помисли. Хареса му и помисли още веднъж...
iPhone7 ФО Black 32GB (.)(.)
JaiLbreAk RuleZzzz
-
Понеже моя е нов и още не мога да му се нарадвам и не го оставям от сутрин до вечер, Живота на батерията страда доста от това
. Досега повече от 1 ден не ме е изкарвал.

- angelovarna
- Обратна връзка:
iPhone 4 16GB с iOS5 без джейлове откарва 3 дни с едно зареждане, като остава на не по-малко от 20 и няколко % батерия преди да го пусна да се зарежда.
Ето и как го ползвам:
- телефона предимно оперира в 2Г режим на свързаност с оператора (Мтел, който има пълен обхват в моя район);
- инсталирани са 22 програми;
- автоматична проверка на два мейл акаунта: на всеки час;
- разговори на ден - 1-2 часа;
- смс-и на ден: от 5 до 10;
- получавани email-и дневно: над 10;
- сърфиране в интернет (комбинирано 3г и/или wifi): половин час дневно;
- игране на игри (2Д): половин час дневно.
- слушане на музика: 1 час дневно;
- проверка във фейсбук: 1-2 пъти дневно
- ползване на камерата: 1-2 снимки дневно, 1/3 видео клипове дневно (усреднени резултати за трите дни).
С такова натоварване дневно (като това по-горе), HTC Desire, HTC Mozart, Samsung Galaxy S откарваха до 24 часа макс.
Длъжен съм да отбележа - не оставям почти никакви приложения, да работят на заден фон. Освен това, както отбелязох по-горе 3Д игри почти не се пускат, видео почти не се гледа (визирам това от youtube), 3G ползвам само когато браузвам в интернет, през останалото време е изключен.
Ето и как го ползвам:
- телефона предимно оперира в 2Г режим на свързаност с оператора (Мтел, който има пълен обхват в моя район);
- инсталирани са 22 програми;
- автоматична проверка на два мейл акаунта: на всеки час;
- разговори на ден - 1-2 часа;
- смс-и на ден: от 5 до 10;
- получавани email-и дневно: над 10;
- сърфиране в интернет (комбинирано 3г и/или wifi): половин час дневно;
- игране на игри (2Д): половин час дневно.
- слушане на музика: 1 час дневно;
- проверка във фейсбук: 1-2 пъти дневно
- ползване на камерата: 1-2 снимки дневно, 1/3 видео клипове дневно (усреднени резултати за трите дни).
С такова натоварване дневно (като това по-горе), HTC Desire, HTC Mozart, Samsung Galaxy S откарваха до 24 часа макс.
Длъжен съм да отбележа - не оставям почти никакви приложения, да работят на заден фон. Освен това, както отбелязох по-горе 3Д игри почти не се пускат, видео почти не се гледа (визирам това от youtube), 3G ползвам само когато браузвам в интернет, през останалото време е изключен.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
На 2G мрежа със нонстоп включно Wi-Fi, ползване на фейсбук, малко игри и повечко браузване - 3 дена
iPhone 4 ▪ 16 GB ▪ iOS 5 ▪ GLOBUL
1 ден макс ако го ползвам 3-4 часа за игри не изкарва и деня

Значи снощи си го заредих до към 11 часа или 10 и стоял е цчла вечер вкл. и сутринта е 81 % и след половин час 79 % ТВА НОРМАЛНО ЛИ ??? ДР ТЕЛА Е НА 3 СЕДМИЦИ БЕЗ ДЖЕЙЛ ФО 4.3.5
w12
Колко държи батерията на Iphone 4 ?
При включен 3Г и постоянно ръчкане батерията на телефона ще издържи ли повече от 2-3 дни или е като на др. смартфони, умира за 1 ден ? А, ако не го пипам и само говория(~~5 min/day) колко може да издържи ? Идеята ми е батерията на Iphone 4 по-добра ли е от на останалите телефони ?
Re: Колко държи батерията на Iphone 4 ?
По-добра е от на другите смартфони. Сега ако я сравняваш с някоя нокиа от най-обикновенните по-малко издържа но пък на обикновенната нокиа то кво ли толкова правиш че да не издържаИдеята ми е батерията на Iphone 4 по-добра ли е от на останалите телефони ?
Говоря за Xpreia Neo/Arc ,Samsung G2 примерно. При пуснато 3Г батерията си отива за 1 ден..
и при 4-ката отива за 1 ден. Ако не ръчкаш и 10мин/ден разговори с изключени интернети - 3дни. Иначе ако яко се ръчка (20-30 мейла, нет, скайп, фейскук) може и ден да не изтрае
, но всички смартфони са така.. ако искаш батерията да кара земи си една проста нокия от 150лв и ще кара по седмица 

iPhone 6+
/съжалявам за offtopic-а , нямам си iphone
/
"земи си една проста нокия от 150лв"
Брей,на мен в графата "прости" телефони ми влизат такива с цена между 20 и 30 лева или пък такива, които ги подаряват при немного клубни точки / нов договор и т.н. ..

"земи си една проста нокия от 150лв"
Брей,на мен в графата "прости" телефони ми влизат такива с цена между 20 и 30 лева или пък такива, които ги подаряват при немного клубни точки / нов договор и т.н. ..
iPod 2g 4.2.1fw greenpoison
при мен - само на разговори и малко фейсбук при постоянно активирано 3Г, wifi, location services, push mail + 10 приложения в мултитаскинга кара ден и половина - близо два
но при постоянно разцъкване - един ден си го изкарва до 25% някъде ...
да допълня че и осветлението на екрана играе важна роля!
но при постоянно разцъкване - един ден си го изкарва до 25% някъде ...
да допълня че и осветлението на екрана играе важна роля!

предишен телефон - Е52,470 лева преди година и нещо сега към 300,издържаше 3-4 седмици ако само говоря (не по малко ),но без игри с малко интернетdonpeev написа:и при 4-ката отива за 1 ден. Ако не ръчкаш и 10мин/ден разговори с изключени интернети - 3дни. Иначе ако яко се ръчка (20-30 мейла, нет, скайп, фейскук) може и ден да не изтрае, но всички смартфони са така.. ако искаш батерията да кара земи си една проста нокия от 150лв и ще кара по седмица
какъв смисъл има да те лъжа ??gogo68 написа:3-4 седмици??? А стига ве...
За теста Iphone4 9 дни стендбай, като храни и Gevey, използване около 4 часа, (37мин разговори) за тези дни.
3G off, data off
Доволен съм от четворката 2-3 дни при сериозно натоварване винаги ще изкара
3G off, data off

А стига глупости! Ще изкара 20 дена...Reset написа:За теста Iphone4 9 дни стендбай, като храни и Gevey, използване около 4 часа, (37мин разговори) за тези дни.
3G off, data off

Mr. Bean
Придържайте се към темата, отнася се само за iPhone.
Толкова... 2 дни при умерено натоварване... ако го ползвам по-малко 3 дни, ако ползвам повече - ден , ден и половина
На мен 4-ката си ми държи доста доволно
Usage: 8hours, 29minutes
Standby: 1day, 15hours
Като през нощта е на самолетче мод
От тези 8ч. и 30мин. имам към 4ч. и 30мин. разговори и останалото е safari, viber, whats app.
Винаги ми е включен локейшъна и wifi също, мейла се обновява на 15мин.

Usage: 8hours, 29minutes
Standby: 1day, 15hours
Като през нощта е на самолетче мод

От тези 8ч. и 30мин. имам към 4ч. и 30мин. разговори и останалото е safari, viber, whats app.
Винаги ми е включен локейшъна и wifi също, мейла се обновява на 15мин.

before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion

gogo68 написа:А стига глупости! Ще изкара 20 дена...Reset написа:За теста Iphone4 9 дни стендбай, като храни и Gevey, използване около 4 часа, (37мин разговори) за тези дни.
3G off, data off
Не те разбрах?
Телефона е 4 годишен 2г
Естествено с умерена употреба последните няколко дни - бяха почивни и почти не съм го пипал - само пощата съм си проверявал няколко пъти.
Nexus 4, 16gb, Android 4.2.2
iPhone 8gb, 3.1.3
iPad 2 64gb, 6.1.3
Asus F5L
http://www.fiat-bg.org/forum
iPhone 8gb, 3.1.3
iPad 2 64gb, 6.1.3
Asus F5L
http://www.fiat-bg.org/forum

Wi-Fi- On
Push- On
Уау... почти 6 дни.. доста добро постижение.. надявам се да е реално..
iPhone 6+