iPhone 4[S]

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
uomoto

Re: iPhone 4[S]

Мнение от uomoto »

Новият айфон грее ли като старата 4-ка. :))
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

mirage написа:Аз си го взех от тук (Мюнхен) в деня на пускане- 14 октомври след 5 часово чакане от 5:30ч сутринта.
Телефончето е много добро, но според мен най- вече като ъпгрейд на 3GS за масовия привърженик на Apple. Не си заслужава от 4 на 4S- само за цъкането на игрички и Сири..
Освен това аз минах през два черни и един бял докато попадна на читава бройка- явно има много брак в производствения процес и са бързали да удовлетворят с достатъчно бройки потребителите. Първият беше черен 16GB - на бял фон тъмнееше в горната половина и имаше мъртъв пиксел. Вторият беше бял 16GB и имаше проблема с трептенето на екрана и появата на тънки ивици при преместване на поглед от обект на друг, освен това дисплеят не предаваше плавно цветовете, а изобразяваше преходите като едновремешните 16 битови видеокарти- явно са сменили производителя на дисплей при 4S. Чак последният беше изряден откъм хардуер, но пък имаше две много фини успоредни диагонални драскотинки от вътрешната страна на екрана- него все пак го запазих, че ми омръзна да се разправям с момчетата от Apple Store. Той поне беше с най- добър екран от всички изложени в магазина.
Просто нямам думи! :-X
Mr. Bean
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Те нашите тупани ако са интелигентни ще го пуснат до 10декември, за да може народа да се запасят за Коледа. Ако изпуснат пранзиците, доста по-малко ще продадът, ама кой да мисли, всеки път ние сме последна дупка на кавала....
iPhone 6+
Sovar

Мнение от Sovar »

От служител на М-Тел разбрах, че може би няма да го предлагат. Направи следващият.
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Дано информацията на това служителче е грешна и предложат 4S, защото аз си имам договори с Мтел и ми е най-изгодно там. Ако ли не... ще си стоя с 4ката и тва е :D
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Sovar

Мнение от Sovar »

Нз, при мен е дилема. Имам възможност да си взема 4-ка, но много се чудя какво да правя. Да изчакам ли Ментелци дали ще я пуснат Ската или да си взема пак от тях 4-ка. Защото ме блазни новия А5 и камерката. Сири е неприложима за БГ.
Адски се дерзая какво да правя.
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Изчакай още малко, защото дори да не пуснат 4S.. поне 4ките ще им падне цената ,може да не е много, но ще е по-приемливо от сега ;) Това бих те посъветвал аз. Днес ходих до един офис ... все още не се знае нищо, но ще ме уведомят веднага ( имам приятел, който веднага ще звънне ако се чуе нещо).
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

mirage написа:Аз си го взех от тук (Мюнхен) в деня на пускане- 14 октомври след 5 часово чакане от 5:30ч сутринта.
Телефончето е много добро, но според мен най- вече като ъпгрейд на 3GS за масовия привърженик на Apple. Не си заслужава от 4 на 4S- само за цъкането на игрички и Сири..
Освен това аз минах през два черни и един бял докато попадна на читава бройка- явно има много брак в производствения процес и са бързали да удовлетворят с достатъчно бройки потребителите. Първият беше черен 16GB - на бял фон тъмнееше в горната половина и имаше мъртъв пиксел. Вторият беше бял 16GB и имаше проблема с трептенето на екрана и появата на тънки ивици при преместване на поглед от обект на друг, освен това дисплеят не предаваше плавно цветовете, а изобразяваше преходите като едновремешните 16 битови видеокарти- явно са сменили производителя на дисплей при 4S. Чак последният беше изряден откъм хардуер, но пък имаше две много фини успоредни диагонални драскотинки от вътрешната страна на екрана- него все пак го запазих, че ми омръзна да се разправям с момчетата от Apple Store. Той поне беше с най- добър екран от всички изложени в магазина.
Каква мода, какви пет лева?! :)) Отворете си очите най-после!!! Каква е тази мода за 1500-1700лв. за един телефон??? Не може телефон за такива пари да има такива ГОЛЕМИ проблеми!!! Преди да излезе 4-та горе долу съм съгласен, защото нямаще конкуренция, но сега...просто забравета! Айде стига -това си е точно мерене на п...и! И аз съм фен на марката, ама...мнооого се изложиха този път! Гледайте реално на нещата! L-)
Mr. Bean
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

И кое те кара да мислиш, че са се изложили? Това,че в интернет плъзнаха някви супер спейшъл концепти на айфон 5 със лазерни клавиатури и т.н. и ги гледахте цяло лято и сега този телефон е провал? СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ! Това е световен рекорд, най-продавания телефон, да не кажа и най-добрия в момента (не знам дали има класации), а Ейпъл е име, това е марка, това е комфорт, наслада и удоволствие. Това е като мерцедеса на колите, като свинската вратна пържола на фона на тлъстите или сухи мръвки. Можеш и по евтино и със подобни параметри да си вземеш, но повечето не го правят. Ядеш хубаво месо, караш хубава кола, еми защо и да не ползваш и хубав телефон?! Всеки според възможностите си! Като толкова мрънкате - нокия за 200лв тъч и симбиан, същия е, пак влизаш в нета, 3.2мп камера ми то почти същия клип прави като 4ес... аман от мрънкчи и недоволни. Нищо лично към никой, ама ние българите все нещо не ни е както трябва и все трябва да сме недоволни.
iPhone 6+
tribaleo

Мнение от tribaleo »

uomoto написа:Доста смених и накрая се спрях ня sgs 2.Мога да кажа,че в пъти повече е по-добро от четворката..А догодина новият ще е още по див...
хахахах като апарат може да е и 10 пъти по-добър но android е най-голямата операционна помия до която някога съм се докосвал....
iPhone 5S FW 7.1.2
Sovar

Мнение от Sovar »

uomoto написа:
angelovarna написа:Абсолютно съм съгласен с donpeev. :)

@uomoto....а ти защо си продаваш моторолата с андроида стана вече 3 месеца (като е толкова хубава)? Нещо май не се търси ;)
Ква моторола те гони? На вас ябълката ви е промилa мозъка бе!
Тия 1500 мнения, които ги имаш, са благодарение на "ябълката", нали?

Мисля, че ти беше един от големите зомбирани ябълки. Това, че си преминал на Андройд те кара да забравиш що писаници имаше тук и как подкрепяше "ябълката".

В БГ са скъпи, ние им слагаме цена. 3Gs-а ми излезна 760лв от М-Тел. Мисля, че е нормално, като за такъв телефон. Четворката (16GB) излиза 1000 лв, Галаксито също държи 900лв цена и какво?

Много често се замислях да премина ли към Aндройд, но като се сетих каква грозотия беше като го ползвах и се отказах.
Да, има много плюсове, но има и минуси, както е iPhone. Моят дори не е jail и съм адски доволен от него, само батерията да крепеше повече. Не ми е забил нито веднъж и всичко става за секунди. Без да прескачам от меню в подменю, за да направя нещо.

Да не говорим за качество на изработка, пластмаса? Гледал съм и SGS S и SGS S2 е извинявай, неудобни и гадни аз допир.
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

iPhone 2G, iPhone 3GS 16GB Black, iPhone 3GS 32GB white, iPhone 4 Black - не са ми правили впечатление да греят. Докато въпросните HTC Mozart, Samsung Galaxy S и HTC Desire се усещаха (не са парили, като изключим Моцарта, но се усещаха).

uomoto не съм ти казал, че си тролил епъл от андроид форум, а че правиш това в iphone форум. Ако беше обратното, а именно - да тролиш епъл от андроидбг форума, щеше да си издигнат в икона там. :)

Отначало и аз си джейлвах телефона, но това бе, понеже си купувах ФЗ телефони към оператори, чиито услуги не използвах (а и нямаше как...).
Откакто се сдобих с iPhone, заключен към моя оператор - не се занимавам с джейлове, и ако Apple пуснат 22 ъпдейта за 1 месец, на мен няма да ми пречи. Не ми се занимава да търся нови версии на приложения из сайтове, да инсталирам разни installous-и и други добавки към iOS-а (един Господ знае какви простотии се случват из самата ОС като се инсталират такъв тип гов*а), само и само да спестя лев и 50 стотинки...дето ще дам два пъти повече за маршрутка ако реша да сляза до центъра на града. Трябва да уважаваме труда на другите, че току виж се извърти тавата и ние сме почнали да разчитаме на кинти като Apple developers, е тогава...гладни ще си умрем ако чакаме приходи от хакващи кракващи джейл енд фейл фенове. ;)
Последно промяна от angelovarna на 25 Окт 2011, 00:17, променено общо 2 пъти.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
ayl

Мнение от ayl »

И аз съм имал и от едните и от другите, за които се карате, или по-точно спорите, тука. Според мен причината хората да изберат единия (айфон) или другите (Андроид) телефони е най-вече в размерите и настройката на всеки да е в крак с времето. Няма как човек, който иска да има в ръцете си последната дума на техниката (а има много такива, които неправилно са наричани тука по форумите гъзари) и да може същевременно да носи телефона си в джоба, да предпочете Андроид базираните телефони. Тези, които имат нормални размери имат процесори от времето на Диамонда ми и екрани с резолюция QVGA, а тези, които се сравняват с айфоните стават за носене от жена ми в дамската и чанта, а аз ако река да ги нося лятото, когато съм по къс ръкав трябва да ги слагам в багажника на колата или в калъфа на айпада и да ги нося под мишница. И какво като SS2 или Нексус са с готини параметри или супер екрани като са огромни? Аз не съм с промит мозък (прекалено възрастен съм да се паля по много), нито съм гъзар, просто искам да имам нормален телефон, най-вече като размери. А за Самсунг или добро или нищо, затова ще кажа само едно - това е най-смотания бранд на световния пазар, това са хора, които се бутат навсякъде и навсякъде продуктите им са в златната среда, клонящи към посредственото.
П.П. Жена ми е със Самсунг ГС2 - наистина му отива фон дьо тена по екрана :)) .
iPhone 4S ФО 5.0.1
tribaleo

Мнение от tribaleo »

angelovarna написа:@tribaleo - ще ти отговоря с риторичен въпрос: Какво ти е виновен Apple за неоптимизирано приложение от Майкрософт?!?
Да съм казал че ми е виновен..просто ти доказвам че грее(цветът няма значение)...мене лично ми е все тая...
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

ayl +1 [-o<
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Значи вижте сега колеги,
Относно Андройд-АЙос - всеки с вкусовете си. Андройда е свободен ти да си го нагласис както ти е кеф, докато Стив Джобс не оставя избор на потребителя, той е готов и ще го ползваш така както той е решил (което се оказа печелившо, опростено, луксозно, красиво и успешно)
Относно Джейл мейл и т.н. - в САЩ и в другите развити страни има наука наречена Интелектуална Собственост занимаваща се с авторски права, патенти, лицензии и т.н. - там и за 1 мп3-ка си плащаш. Американците са свикнали да си плащат за всичко и не ги виня, така са ги научили, имат възможности. При нас - торенти, мп3 тракери, 100 форума как да прекараш системата на телефона или компа. Така е тук, народа е беден, с българското си мислене и няма намерение да си плаща за някаква си музика или програмки.
Всеки има право на избор каква цена да плати за телефона си и какъв да е той!

А относно греенето- нямам наблюдения, но предполагам с този двуядрен процесор А5 трябва да грее леко поне.
iPhone 6+
Аватар
insomnia10

Мнение от insomnia10 »

donpeev написа:Значи вижте сега колеги,
Относно Андройд-АЙос - всеки с вкусовете си. Андройда е свободен ти да си го нагласис както ти е кеф, докато Стив Джобс не оставя избор на потребителя, той е готов и ще го ползваш така както той е решил (което се оказа печелившо, опростено, луксозно, красиво и успешно)
Относно Джейл мейл и т.н. - в САЩ и в другите развити страни има наука наречена Интелектуална Собственост занимаваща се с авторски права, патенти, лицензии и т.н. - там и за 1 мп3-ка си плащаш. Американците са свикнали да си плащат за всичко и не ги виня, така са ги научили, имат възможности. При нас - торенти, мп3 тракери, 100 форума как да прекараш системата на телефона или компа. Така е тук, народа е беден, с българското си мислене и няма намерение да си плаща за някаква си музика или програмки.
Всеки има право на избор каква цена да плати за телефона си и какъв да е той!

А относно греенето- нямам наблюдения, но предполагам с този двуядрен процесор А5 трябва да грее леко поне.
Az съм абсолютно съгласен с горното мнение!!
А и все ми се струва,че главната причина повечето хора да "изоставят" айфоните си ,е тея джейлове мейлове,ъмбрели снегове...гавеи,турбо сим-нитро сим и тем подобни хакчета ,които довеждат телефона до бъгове,заключвания ...изчезна ми това,изчезна ми онова и всевъзможни други проблемчета...
а и тая гнусна сидия L-)
и на човек му писне и ...

П.С
Не плюя айфона,плюя джейла!! :)

П.с2: Сигурен съм ,че uomoto се бъзика
сърцето му е във формата на ябълка :))
 
На нов шеф и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе от тях
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Проблемът (ако го има) обаче НЕ е в Cydia-та... проблемът е в ЗАУ-то (ЗадАпаратното Устройство), на което му липсват знания. B-)
Прост без джейл почти всичко е заключено и много малко неща човек може да прецака. А след джейл (почти) всичко може да се пипа и съответно когато някой (повечето ;) ) не знае какво и защо да прави - се прецаква. :-w

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
insomnia10

Мнение от insomnia10 »

mitku написа:Проблемът (ако го има) обаче НЕ е в Cydia-та... проблемът е в ЗАУ-то (ЗадАпаратното Устройство), на което му липсват знания. B-)
Прост без джейл почти всичко е заключено и много малко неща човек може да прецака. А след джейл (почти) всичко може да се пипа и съответно когато някой (повечето ;) ) не знае какво и защо да прави - се прецаква. :-w

Да бе да...
и какво като разбираш от всичките тия глупости,телефона не може ли да ти се бъгяса???

-помооощ телефона ми гасне
-помооощ телефона ми изгуби обхват
-помооощ нямам gps
-помоощ нещо wi-fi -то ми го няма -губи се
-помооощ бтерията ми пада много бързо
-помоощ след като инсталирах еди кое си прилож. от сидия и телефона си еба майката
-помоощ изчезнаха ми 4 иконки и три монюта е settings
и още хиляди хиляди помощи ... не ми се изброява, представям си колко още има

да,тия неща могат да се оправят,но непрекъснато трябва да си забит в телефона и да поправяш нещо
и да преинсталираш нещо,и да махаш нещо и да заместваш нещо и ..и ...и

Има и джейланти телефони ,аз им викам "късметлийски" ,на които абсолютно нищо не се пипа,работят без отказ,но са малко
аз имах един 3гс jail и 1г нямах никакъв проблем,но въпреки това не съм привърженик на тия фатки

абе какво спориме,всичко зависи от парите
 
На нов шеф и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе от тях
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

insomnia10 написа:Да бе да... и какво като разбираш от всичките тия глупости,телефона не може ли да ти се бъгяса???...
Не. А дори и да се случи да "бъгяса" при някакви тестове от моя страна, знам как да го оправя. Моят си работи "като Слънце". Всичко е въпрос на знания, а не на късмет. B-)

Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

Не е до знание и четене, а до това дали ще ти се падне "късметлийски" телефон или не :O) :)] L-)
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Разбрах , че най-добре си е да си взимаш телефон 2-ра ръка от познат, който има магазин за телефони. И нов да си вземеш пак може да има проблеми.
SAMSUNG GALAXY W
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

Други важни предпоставки са дали има слънчеви изригвания и подредбата земя-луна-марс. Бонус а, ако уцелиш пролетното или есенно слънцестоене!
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

Jailbreak iPhone 4S очаквайте скоро!

Изображение Изображение
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
insomnia10

Мнение от insomnia10 »

Стига се палихте бе.. <:-P
кой не разбира на джейл не се спира <):)
 
Публикувай отговор