Прекрасно ясни са, този човек не го портва за сините ни очи. Самия порт не е сложен стига да имаш 4s-ка на разположение, малко идея за какво иде реч и достатъчно време. Решението, което е избрал не е най-доброто, но човека е американче и го е страх да не му чукнат на вратата за cr infringement. Та, не мисля, че ще работи перфектно поради простата причина - както го е направил твоя телефон ще се обръща към неговия сървър, той към епъл, епъл към неговия сървър, той обратно към теб, за да се прави на 4s-ка. И иска пари заради тоя сървър по средата. Само, че утре Apple като му блокнат айпитата кво прайм? Купува други, и тях като ги блокнат кво прайм? И тоя сървър като е в някой американски дейта център аз с уникално бързия 3G на мТел дали няма да има лаг, как мислите?
Следа му два дена туитовете на автора, взел е парички, от един човек от един сайт за да му отразява портването, което е в момента яко viral в интернет и си заслужава само заради това да го прави. Реклама и бъзз около сайта. Ще видим, но по този начин нещата няма да работят добре защото идейно не е направено както трябва. Много по-елегантно е тоя man in the middle да върви на едно daemon-че на самия телефон. Само че за това се иска и малко по-високо ниво на програмиране

Аз така ги виждам нещата, не ангажирам никой с мнението си