Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
По принцип доста рядко пиша във форума, основно чета, но не видях никъде тема за това невероятно приложение и реших да го споделя с вас, ако не ви е известно.
Аз лично съм с 3.1.2 и става. Сравнително често крашва за съжаление, но иначе си работи идеално. Като цяло има изписано доста неща за това какви промени можеш да правиш. Специално за "slide to unlock" някои пишат, че можеш да използваш или "lockinfo" или "Un-Unlockable".
chipgirl написа:при мен пък излиза много странно, явно нещо не правя като хората, стои ми черен екрана с един лек облак най-отгоре
Някой да има идея как да го оправя?
явно не се е ъпдейтнало времето-трябва да си нагласиш координатите на gps-а там на иконката където ти се е появила на спрингборда
Quidquid vides, currit cum tempore
iPhone 3G 16GB white iPad 2 32GB WiFi Macbook Pro 13"
след като инсталираш приложението ти се появява най-накрая след другите иконки т.е. както всяка нова икона е последна след дригите икони от преди,които си имаш...ако я няма пробвай пак да инсталираш от сидия
Quidquid vides, currit cum tempore
iPhone 3G 16GB white iPad 2 32GB WiFi Macbook Pro 13"
Проблема с търсенето на данни е всеобщ. Пробвах с преинсталиране, ГПС локация и какво ли не, но само за БГ не може да открие инфо за времето. За всички други държави си работи без проблем.