iPhone 4[S]
Re: iPhone 4[S]
ноември месец започват доставките на айфоните от сащ... даже си има и фирма за тая работа http://www.delivery-shop.com/
Като го погледнеш на слънце, се вижда.blackadder написа:Сензор за осветеност. Една от функциите му е при доближаване на телефона до главата, да изключва екрана. Черните също го имат, но не се вижда.

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
iPhone 4 | Gаlaxy S4
Macbook Pro 15"/i5/4GB
Macbook Pro 15"/i5/4GB
-
- Обратна връзка:
Телефона е чудесен,ще се купува...вече все повече и повече хора го наричат 4 Steve.
iPhone 3GS 16GB 5.0 ФЗ(Глобул)
Aз също със сигурност ще си го купя, кога не се знае, но ще !BulgarianSS написа:Телефона е чудесен,ще се купува...вече все повече и повече хора го наричат 4 Steve.

iPhone 4 | Gаlaxy S4
Macbook Pro 15"/i5/4GB
Macbook Pro 15"/i5/4GB
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
На батко новата играчка... само да идва по-бързо...

-
още две седмици и мойта ще дойдеbgdn написа:На батко новата играчка... само да идва по-бързо...

Първо здравейте на всички!
Дълго време се чудих дали да си купя 4-ката и се отказах. Сега вече 4 ес ...няма да ми убягне от количката.
Искам да Ви попитам някои работи:
- заслужава ли си да ми го пратят от Англия фабрично отключен с международка гаранция Ейпъл на цени: 500/600/700 - 16/32/64гб съответно. Тъй като наглеците от щепсел.бг са го пуснали 16гб на цена 2200лв. Та идеята ми е ако несхто стане гаранцията къде? Или препоръчвате да изчакам глобул, тъй като март ми изтича договора и тогава да си го взема?
Поздрави на всички!
Дълго време се чудих дали да си купя 4-ката и се отказах. Сега вече 4 ес ...няма да ми убягне от количката.
Искам да Ви попитам някои работи:
- заслужава ли си да ми го пратят от Англия фабрично отключен с международка гаранция Ейпъл на цени: 500/600/700 - 16/32/64гб съответно. Тъй като наглеците от щепсел.бг са го пуснали 16гб на цена 2200лв. Та идеята ми е ако несхто стане гаранцията къде? Или препоръчвате да изчакам глобул, тъй като март ми изтича договора и тогава да си го взема?
Поздрави на всички!
iPhone 6+
- angelovarna
- Обратна връзка:
Oт Еконт мисля, че вземаха близо 100лв. за доставка от Англия. При поръчката от сайта на епъл просто упоменаваш адреса на Еконт (като преди това звъниш на Еконт да очакват платена стока на твоето име и им даваш адреса си за доставка в БГ). Тъпото е, че айФон-а ти може да се забави докато се натрупат пратки за БГ (изпращат два пъти в седмицата към България).
А за гаранцията - международна е. Не съм сигурен, но мисля, че се обслужва от Криейтив Център в София.
А за гаранцията - международна е. Не съм сигурен, но мисля, че се обслужва от Криейтив Център в София.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4195971 - някой да знае да се предлагат такива в български магазин???
-
а защо да дава 100лв на еконт - нали имаше някаква фирма, която за десетина лв докарваше пратката до България? (имаше линк някъде назад в темата)
-
Еми ... батко , ще ми подариш ли старата си играчкаbgdn написа:На батко новата играчка... само да идва по-бързо...

iPod Touch 4 gen. 8gb White FW 5.0.1
iPhone 3G[S] 8GB Black FW 5.1.1
iPhone 3G[S] 8GB Black FW 5.1.1
За доставката майната му, въпроса е гаранцията къде ще важи и къде ще оправят, все пак толкова технология на едно място, нормално е да се появяват някви проблеми:)
iPhone 6+
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Хаха, на мен лично това коеото написа ми е смешно. Ако не го развалиш сам няма как да се развалиdonpeev написа:За доставката майната му, въпроса е гаранцията къде ще важи и къде ще оправят, все пак толкова технология на едно място, нормално е да се появяват някви проблеми:)

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Ами аз не пиша тук за да питам дали на някой му е смешно. Надявах се да ме насочите и посъветвате, а не да гледам циркаджийски номера. Относно глупостите ти, че няма как да се развали, просто си късметлия, а за другите- има цели теми с хардуерни и софтуерни проблеми.
iPhone 6+
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Питай повечето какво е довело до този хардуерен проблем. А, ако е софтуерен няма как да не се оправи.
И моля те, не се заяждай защото аз нямах такова намереие.

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
- snooperchi
Някой знае ли дали Мтел ще го пускат 4S ?
Разочарование бил новия iPhone 4S, да бяха го кръстили 5 тогава! Аз съм доволен, даже ми е смешно. Явно не искат да ни зарадват все още с най-новата технология, а ни хвърлят трохите. И какво сте се размрънкали за размера на дисплея? Размера си е перфектен. Аз си нося iPhone в джоба, не знам вие къде го носите, явно в багажника на колата, щом искате още по-голям. Аз съм си с iPhone 4 и ще си остана с него понеже не си струва да се дават над хиляда лева за новия. Да бяха цените, както в Америка, веднага щях да си го сменя. Каква е тая надценка, над три пъти?! А за догодина се надявам да изкарат нещо много добро, но пък без гения Стив Джобс . . . не знам, ще почакаме и ще видим!
Ами нямаш такова намерение, но се заяде с мен, а после и с колегата с латиница. Както и да е.
Таа.. някой може ли да ми отговори на въпроса дали тая международна гаранция се покрива някъде из България, ако телефона ми е изпратен от чужбина?
Таа.. някой може ли да ми отговори на въпроса дали тая международна гаранция се покрива някъде из България, ако телефона ми е изпратен от чужбина?
iPhone 6+
Международната гаранция на продуктите на епъл се обслужва от Криейтив център,но не и на айфоните заради глобул и меднател
Редно е техните сервизи да ги приемат, но не е ли купен от тях шанса да ти го приемат за ремонт е минимален. А ако случайно ти го вземат шанса реално да го оправят пук е още по-мизерен. Чувал съм, че в 90% от случайте ти го връжат с надпис " неправилна експлотация" или "намокрен" без изобщо да е така.
Редно е техните сервизи да ги приемат, но не е ли купен от тях шанса да ти го приемат за ремонт е минимален. А ако случайно ти го вземат шанса реално да го оправят пук е още по-мизерен. Чувал съм, че в 90% от случайте ти го връжат с надпис " неправилна експлотация" или "намокрен" без изобщо да е така.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Creative Center, са за iphione.
Има хора, които си сменяха и носеха телефоните там
Има хора, които си сменяха и носеха телефоните там
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
А относно доставка от UK, аз лично съм ползвал много пъти http://www.gabco.org и съм изключително доволен, само трябва да ги предупредите, че е чупливо и да внимават.
Iphone 3GS 16GB OS4.0
Порт на системата за гласови команди Siri и за iPhone 4
http://www.mobilebulgaria.com/news/2093 ... а-iphone-4
http://www.mobilebulgaria.com/news/2093 ... а-iphone-4
Колега,има отделна тема за Сири... 

Новият план на M-tel - "Шизофреник" - говориш със себе си за 0 стотинки на минута неограничено. : D