iOS 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
panteleimonov

Re: iOS 5

Мнение от panteleimonov »

гоги просто ми беше интересно за хостс файла как да се редактира че след време ако исках да кача на да нямам проблеми от сорта на такива грешки няма да качвам на 5 без къстъм изчетах досега постовете ;) иначе мерси за съвета /?)
d3agl3

Мнение от d3agl3 »

бек-ъп прави ли се на НЕ ЖЕЙЛНАТ Айфон 4
Аватар
inetsov

Мнение от inetsov »

Защо ми изчезват коментарите не мога да разбера.
Както и да е.
Имам следния проблем.
Преди да иснталирам новия ОС5 когато съм във фолдър беше необходимо само да мръдна с пръст по дисплея и фолдъра се затваряше. Много бързо и лесно. След ъпдейта вече не е така, сега се затоварят с натискане на хоум бутона.
Някой знае ли как да го оправя?
Благодаря.
Аватар
panteleimonov

Едно въпросчче за евентуален къстъм а петицата?
та когато направя къстъм-а,вкарам телефона в дфу,после шифт и ресторе от туун-са и след като надявам се всичко мине ок нужна ли е активация на телефона,защото нямам сим към оператора или редсноу който надявам се да излезе скоро ще го хактивира?
Мерси. :)
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Заради множеството ви въпроси и вълнения написах това: Как да обновим безпроблемно до iOS5.

Нека се обърне внимание на факта, че не съм писал нищо за джейлове и ънлоквания.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Sovar

Мнение от Sovar »

ако кажеш къде изчезва и памета ще е добре :D
Vesynka

Мнение от Vesynka »

Apps ми се обновяват вече 2 часа ?? Това нормално ли е Restoring Iphone Apps?
victor11

Мнение от victor11 »

Ако са много, нищо чудно.
Аватар
lyubenof

Мнение от lyubenof »

всичко хубаво ама защо така тоя icloud нещо прави чакмаци и неще да прави backup следвах инструкциите от e-mail -а , инсталирах го на пц-то и като дам на тела да направи backup ми изписва icloud backup failed there was a problem enabling icloud backup ... уж it just workes , ама май не е баш така тая работа :))
iliobossa

Мнение от iliobossa »

Някой може ли да обясни как да си направа custom iOS5 с запазване на бб 04.10.01?Или ако някой има такъв направен ако може да го постне.Мисълта ми е да мога да ползвам Gevey sim на iOS5 .
Предварително благодаря!
i7 2600k 4,8Ghz custom water cooling Asrock z68 extreme4 gen3 Sapphire HD7970oc - SSD Corsair Force GT , RAM- 4x4 corsair vengeance C8 LAN- Killer 2100 BigFoot pro PSU- Corsair HX850W CASE- CM Storm Trooper
Magicroom

Мнение от Magicroom »

lyubenof написа:всичко хубаво ама защо така тоя icloud нещо прави чакмаци и неще да прави backup следвах инструкциите от e-mail -а , инсталирах го на пц-то и като дам на тела да направи backup ми изписва icloud backup failed there was a problem enabling icloud backup ... уж it just workes , ама май не е баш така тая работа :))
Туко що ъпдейтнахме един айфон 4-ка който е заключен към Мтел без никакви проблеми (шифт+ресторе и софта) Но излиза същият проблем като на колегата като се опитахме да накараме айКлауд да работи. А този айтюнс Wi-Fi sync как работи? като не е вързан с кабела опцията Sync е сива и неможе да се натисне, може само като е вързан кам айтюнс?
iPhone 4 | Gаlaxy S4
Macbook Pro 15"/i5/4GB
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

iliobossa написа:Някой може ли да обясни как да си направа custom iOS5 с запазване на бб 04.10.01?Или ако някой има такъв направен ако може да го постне.Мисълта ми е да мога да ползвам Gevey sim на iOS5 .
Предварително благодаря!
  • Със redsh0w0.9.9b5 но трябва да си със МАК или sn0wbreeze 2.8b8.
  • Със redsh0w0.9.9b5 не мога да разбера къстъма със активация е ли или без
Defender

Мнение от Defender »

iNewbie написа:
Defender написа:След като при мен мина по вода updata снощи поразгледах ios5 по-внимателно и забелязвам, че някои опции представени във презентацията на Apple ми ги няма.
1. В Mail липсват благинките при писане и форматиране. Това само за ipad ли е предназначено?
2. Imessage гледам, че няма. Имам доста приятели с iphone и бих предпочел да си пиша с тях именно през тази услуга.
3. В Safari опциите, които бяха представени при мен не са активни или просто не съм открил как се прави.

Ако някой има идея какво се прави, моля за съвет. Благодаря
Всичко си го има. И на сафари благините и за писане на мейл ;) Иначе колко приятели имаш с iOS 5 които даполучат подобно съобщение :) iMessage е на практика SMS апа. Мисля, че скоро ще ни се отворят опциите като се понаъпдейтнат хората от контакт листите ни.
Защо да е imessage да е sms app? Като вляза в Settings и отида на Messages ми е чекнато iMessage като On, но отдолу пише "Waiting for activation". Това кой трябва да го активира? Аз ли да си го активирам и от къде или Apple?
Благодаря
Аватар
panteleimonov

gogi71 написа:
iliobossa написа:Някой може ли да обясни как да си направа custom iOS5 с запазване на бб 04.10.01?Или ако някой има такъв направен ако може да го постне.Мисълта ми е да мога да ползвам Gevey sim на iOS5 .
Предварително благодаря!
  • Със redsh0w0.9.9b5 но трябва да си със МАК или sn0wbreeze 2.8b8.
  • Със redsh0w0.9.9b5 не мога да разбера къстъма със активация е ли или без
Това искам да знам и аз :)
ivotobad

Мнение от ivotobad »

Някой може ли да каже дали в Lock screen му мига като получи съобщение. Като Notiffication. Че при мен излиза на цял екран
iliobossa

Мнение от iliobossa »

Сега направих custom с sn0wbreeze-v2.8b8 активиран и се чуда дали да го пробвам.През iBooty-for-5.0 май трябва да го вкарам в DFU? Ако някой има някаква представа моля да сподели. Въпроса ми е може ли да се обърка нещо и да ми ъпдейтне беизбанда?
i7 2600k 4,8Ghz custom water cooling Asrock z68 extreme4 gen3 Sapphire HD7970oc - SSD Corsair Force GT , RAM- 4x4 corsair vengeance C8 LAN- Killer 2100 BigFoot pro PSU- Corsair HX850W CASE- CM Storm Trooper
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
panteleimonov

iliobossa след като направиш къстъма може директно с сноубрийза да го вкараш в дфу :) мисля чче ти го даваше като следваща стъпка но може и с айбуути май пък ако си запазил 4.3.5 ще можеш да се върнеш за 4.3.3 не съм мн сигурен някой друг може да каже.
ps. как активира къстъма ?
iliobossa

Мнение от iliobossa »

какво имаш предвид с "ps. как активира къстъма ?"Дал съм да активира ифона ако това имаш предвид?
Аватар
panteleimonov

послепис ;) ся стана малко офф
""Сега направих custom с sn0wbreeze-v2.8b8 активиран"" по принцип незнам дали сноубрийз активира къстъма та затова те питах как се е активирал къстъма :)
iliobossa

Мнение от iliobossa »

Има го като опция
Аватар
Duh5
Обратна връзка:

Мнение от Duh5 »

Defender написа:
iNewbie написа:
Defender написа:.......
Защо да е imessage да е sms app? Като вляза в Settings и отида на Messages ми е чекнато iMessage като On, но отдолу пише "Waiting for activation". Това кой трябва да го активира? Аз ли да си го активирам и от къде или Apple?
Благодаря
iMessage Е в СМС апа. Автоматично праща iMessage когато пишеш ня някого с iOS5. Облачето със съобщението е синьо, когато е iMessage.
Активацията е СМС съобщение, при мен просто ме предупреди, че ще го прати и всичко тръгна. Същото е като активацията на Facetime.
Аватар
tsb_bg

Мнение от tsb_bg »

Magicroom написа:... А този айтюнс Wi-Fi sync как работи? като не е вързан с кабела опцията Sync е сива и неможе да се натисне, може само като е вързан кам айтюнс?
Every time you connect your iOS device to a power source (say, overnight for charging), it automatically syncs and backs up any new content to iTunes.
Синхронизира се "без шнур" само когато е закачен за зарядното и в същото време iTunes-a е включен на компа (независимо под Мас или Windows)
iPhone 8 256GB ФО iOS 16.3 без JB с NanoSIM на А1
MacBook Air | Intel Core i7 2.2 | 8GB DDR3 | SSD 520 | Mac OS X 12.4.1.
Аватар
panteleimonov

iliobossa написа:Има го като опция
Дам в генерал ->хактивейт и после даваме да направим къстъм-а :) май засега това ще е начина за хактивиране на фз телефони без карти към оператора.Дано новия редсноу да ни предлага тази оферта като излезе :)
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

iliobossa написа:Сега направих custom с sn0wbreeze-v2.8b8 активиран и се чуда дали да го пробвам.През iBooty-for-5.0 май трябва да го вкарам в DFU? Ако някой има някаква представа моля да сподели. Въпроса ми е може ли да се обърка нещо и да ми ъпдейтне беизбанда?
Бейзбанда не би трябвало да ти го ъпдейтва след като си направил custom... ама после как ще го отключиш ? някой по-назад каза, че тря да чакаме ъпдейт на ultrasn0w. Пиши ми на лично плс.
Teamwork makes the dream work!
Публикувай отговор