Братле голяма грешка докато си синхронизираш телефона според мене е нормално да не открива мрежа... излишни пари ще дадеш и при мене стана така и вярвам, че при всички ще е така...sharksfin написа:Аз тази сутрин инсталирах ИОС 5, ресторнах телефона и всичко вървеШЕ прекалено безпроблемно. Като включих телефона (купуван от БГ оператор) и си вкарах пин кода, ми изписа No service. Прекъснах процеса на подкарване, защото не ме допусна в домашната ми wi-fi мрежа. Сега съм го запратил към сервиз на епъл, че да не го огрухам съвсем :/
iOS 6
Re: iOS 5
При мене проблемът е следния: след ъпдейта ми се появи индикаторът за Call forwarding и не иска да се махне при положение, че е изключен от настройките. iPhone 4 към Мтел!
iPhone 5S 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 2012
Macbook Air 13' 2012
при мен проблема е с домашната безжична мрежа. Но иначе всичко си мина що годе добре.jrk написа:Братле голяма грешка докато си синхронизираш телефона според мене е нормално да не открива мрежа... излишни пари ще дадеш и при мене стана така и вярвам, че при всички ще е така...sharksfin написа:Аз тази сутрин инсталирах ИОС 5, ресторнах телефона и всичко вървеШЕ прекалено безпроблемно. Като включих телефона (купуван от БГ оператор) и си вкарах пин кода, ми изписа No service. Прекъснах процеса на подкарване, защото не ме допусна в домашната ми wi-fi мрежа. Сега съм го запратил към сервиз на епъл, че да не го огрухам съвсем :/
Сутринта нямаше "Грешка 3200", отне 20ина минути.
Там където излиза New Iphone, а най долу Ресторе трябва Ресторе да натисна нали ?
-
- Обратна връзка:
05.16.05mikeportnoy написа:Какъв става бейсбенда на 3GS с iOS 5?
iPhone 3GS 16GB 5.0 ФЗ(Глобул)
В Safari не виждам никаква промяна. Каква точно трябва да е?Defender написа:След като при мен мина по вода updata снощи поразгледах ios5 по-внимателно и забелязвам, че някои опции представени във презентацията на Apple ми ги няма.
1. В Mail липсват благинките при писане и форматиране. Това само за ipad ли е предназначено?
2. Imessage гледам, че няма. Имам доста приятели с iphone и бих предпочел да си пиша с тях именно през тази услуга.
3. В Safari опциите, които бяха представени при мен не са активни или просто не съм открил как се прави.
Ако някой има идея какво се прави, моля за съвет. Благодаря
iPhone 3GS
Има Tethered Jailbreak (iPhone,iPod,iPad 1) за Mac Redsn0w-Mac 0.9.9b5
п.п iOS5 трябва да е свалите и да е сложите в папката Pwnage заедно с Redsn0w.
п.п2 Работи се за Windows версията на RedSn0w.
п,п3 След всеки рестарт ще трябва да го свързвате към PC.
п.п iOS5 трябва да е свалите и да е сложите в папката Pwnage заедно с Redsn0w.
п.п2 Работи се за Windows версията на RedSn0w.
п,п3 След всеки рестарт ще трябва да го свързвате към PC.
Последно промяна от lian на 13 Окт 2011, 11:14, променено общо 2 пъти.
колеги с iPhone 4 4.3.5 искам да направя ъпдейт но ми дава грешка 3194 след като започне да си прави бек-ъп.ю
кажете какво да направя
кажете какво да направя
iPhone 4s 16Gb Black Jailbroken iOS v6.1.1
iPhone 5 16GB Black iOS v6.1.2
Промени си hosts файла изтрий и този Umbrella - TinyUmbrella ако имаш такъв.
Хора отговорете ми на горния пост ...
Когато обясниш като хората какво правиш и какво си направил.
Пред gs.apple трябва да има # или??Как точно трябва да изглежда когато правиш ъпдейт?lian написа:Промени си hosts файла изтрий и този Umbrella - TinyUmbrella ако имаш такъв.
Благодаря предварително
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Премахни този тед #74.208.10.249 gs.apple.com
ок махнах отметката и тръгва да прави екстракт на новия фърмуер и до там.. след това грешка 3194...lian написа:Промени си hosts файла изтрий и този Umbrella - TinyUmbrella ако имаш такъв.
- panteleimonov
опитах се да си редактирам хостс файла обаче ми дава че нямам достъп ноу пермишън пък никъде няма рън ес администратор с прозорец 7 съм ?
ако не е тайна как се редактира този хостс файлpanteleimonov написа:опитах се да си редактирам хостс файла обаче ми дава че нямам достъп ноу пермишън пък никъде няма рън ес администратор с прозорец 7 съм ?
- panteleimonov
еми мисля че ноутпад-а незнам аз с него пробвам и с уърдпад-а? и пак нямам достъп.. бай дъ уей има още един файл хостс ъмбрела дали и него трбва да редактираме:)
Последно промяна от panteleimonov на 13 Окт 2011, 11:45, променено общо 1 път.
Ето за iMessage: http://howto.cnet.com/8301-11310_39-201 ... ag=twitter
Другите неща също ги има, просто трябва да поразгледате малко преди да пишете
Другите неща също ги има, просто трябва да поразгледате малко преди да пишете

MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
с коя програма се редактира файла Host.Благодаря
Редактира се с Notepad. http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 17&t=16289
След като го редактирате рестартирайте PC.
След като го редактирате рестартирайте PC.
Някой беше написал, че ако се пусне Wi-Fi Syn. от телефона, ако не бъркам, щяло да изчезнат 500MB.
И един въпрос, пише, че имам 6.22GB свободни, но като влезнах в Settings бяха 5.9GB без да съм слагал нищо, къде изчезнаха и тия MB-ти?
Знам, защо не ми пише 8GB free, а 6.2GB, но защо ми дръпна и от тези 6.2GB, не са ли достатъчни 1.8GB за софт и работа на телефона??
И един въпрос, пише, че имам 6.22GB свободни, но като влезнах в Settings бяха 5.9GB без да съм слагал нищо, къде изчезнаха и тия MB-ти?
Знам, защо не ми пише 8GB free, а 6.2GB, но защо ми дръпна и от тези 6.2GB, не са ли достатъчни 1.8GB за софт и работа на телефона??
И при мене имаше такъв проблем, но след като си изтрих аудиото и синкнах се оправи :С
В safari е огромен напредъка, от към скорост, с 40 000 точки нагоре(browsermark),в сравнение с 4.3.5.Като цяло много добър ъпдейт.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Don't even look at me wrong when I come through the hood!
Дойде ми една мисъл в главата, но като видя, че няма никой и си отиде!
Don't even look at me wrong when I come through the hood!
Дойде ми една мисъл в главата, но като видя, че няма никой и си отиде!
Е да де, но аз го имах този проблем след чистия Restore и даване на Set New ...
panteleimonov написа:опитах се да си редактирам хостс файла обаче ми дава че нямам достъп ноу пермишън пък никъде няма рън ес администратор с прозорец 7 съм ?
- Ти си със Gevey ако качиш 5.0 ВВ ти ще стане 04.11.08,мислиш ли че ще работи телефона ?
- Ако имаш чак такова желание за 5.0 направи си един къстъм