незнайна иконка?

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
I.V.G.

незнайна иконка?

Мнение от I.V.G. »

Здравейте,излезна ми една иконка до процентите на батерията,представлява катинарче с една стрелка около него(катинара за заключването е друг),от какво може да е излезнало?В упътването на тела никъде не пише за това катинарче.Тела е 3G ,джейлнат,благодаря на всички предварително.
iPhone3G
moloko

Re: незнайна иконка?

Мнение от moloko »

I.V.G. написа:Здравейте,излезна ми една иконка до процентите на батерията,представлява катинарче с една стрелка около него(катинара за заключването е друг),от какво може да е излезнало?В упътването на тела никъде не пише за това катинарче.Тела е 3G ,джейлнат,благодаря на всички предварително.
Катинарчето със стрелка около него означава че си задал "Lock rotation" т.е. да не се завърта екрана. Катинарчето със стрелката излиза когато "цъкнеш" бутона за спиране на звука - нали? . Поне при мен е така.
Иди в "Settings"->"General"-> "Use Side Switch to" и задаи "MUTE" .... Катинарчето би трябвало да изчезне......
iPhone 4 ,6.1, BB 4.12.05 , Jailbreak evasOn 1.2, ФЗ Глобул
Пазаруване от "eBay" , "sportsdirect" и др. контак на лично.
I.V.G.

Мнение от I.V.G. »

Благодаря,но при мен го няма това "Use Side Switch to",снимките наистина не се завъртат.
iPhone3G
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Изображение

Двоен клик на Хоум бутона и слайдваш надясно...ще видиш иконката- кликни на нея.
"Legio Patria Nostra"
I.V.G.

Мнение от I.V.G. »

Благодаря много =D>
iPhone3G
planineca

Мнение от planineca »

благодаря много :)
Публикувай отговор