iOS 6
Re: iOS 5 Beta
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
- nasoblg95
- Обратна връзка:
jailbreakme.com отново си работи нормално. Просто новия собственик е Саурик (човекът зад Сидия) 

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
nasoblg95 написа:jailbreakme.com отново си работи нормално. Просто новия собственик е Саурик (човекът зад Сидия)
Това добре ли е? Аз вчера си направих безпроблемно JB на iPhone 4, v. 4.3.3 Baseband: 04.10.01.
iPhone 3GS (32GB/FU)
OS Version: 6.0.1 (8C148a)
Firmware: 05.16.07
Model: MC141DN (T-Mobile DE)
iPhone 4 (16GB/FU)
OS Version: 6.1.3 (9B208)
Firmware: 04.10.01
Model: MC603DN (Vodafone DE)
iPhone 6 (64GB/FU)
OS Version: 9.3.3 (13G34)
Firmware: 4.71.00
Model: MG4F2ZD/A (Swisscom CH)
OS Version: 6.0.1 (8C148a)
Firmware: 05.16.07
Model: MC141DN (T-Mobile DE)
iPhone 4 (16GB/FU)
OS Version: 6.1.3 (9B208)
Firmware: 04.10.01
Model: MC603DN (Vodafone DE)
iPhone 6 (64GB/FU)
OS Version: 9.3.3 (13G34)
Firmware: 4.71.00
Model: MG4F2ZD/A (Swisscom CH)
Някой има ли го запазен iOS 5 GM, че са махнали линка за теглене, а много искам да си го сложа. 
Едит: @buddhabar Мерси!

Едит: @buddhabar Мерси!

Последно промяна от Val13V на 09 Окт 2011, 18:24, променено общо 1 път.
iPhone 6 Space Gray 16GB iOS 8.0
http://www.megaupload.com/?d=JU7N19RBVal13V написа:Някой има ли го запасен iOS 5 GM, че са махнали линка за теглене, а много искам да си го сложа.

iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Да това е добре. Сайта отново е в сигурни ръце.sake написа:nasoblg95 написа:jailbreakme.com отново си работи нормално. Просто новия собственик е Саурик (човекът зад Сидия)
Това добре ли е? Аз вчера си направих безпроблемно JB на iPhone 4, v. 4.3.3 Baseband: 04.10.01.

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
На някой излиза ли ми t Safe Mode горе на часа
5GM jailbreak...

MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
ако си инсталирал mobile substrate + някое приложение което го изисква ще ти излиза t save mode и при мене е така. Махни mobile substarte от cydia и ще се оправи след рестарт 

iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
Аз също ще чакам да излезе untethered jailbreak, но от който и да е, никой не знае дали jailbreakme ще работи някога пак или след колко версии на иОС. И като излезе нов ънтетерд, чак тогаз ще ъпгрейдна и ще мина на иОС 5. Т.е. докато не излезе untethered jailbreak, не барам да ъпдейтвам. За мен иФон без джейл е прекалено орязан и постен. И джейлът ми е по-важен от нов иОС. А за джейл признавам само untethered - нямам желание и нерви да се занимавам да дебна всеки път да не си изпусна телефона да му падне батерията и после да трябва да му търся и компютър за да го пусна и да стоя без телефон.sphex написа:Не знам за вас, обаче аз като си инсталирам iOS 5(в сряда) ще чакам да излезе untethered jailbreak от jailbreakme.com и чак тогава ще го джейлна :]

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Защо ти е орязан и постен ? Кое ти дава джейла ?mitku написа:Аз също ще чакам да излезе untethered jailbreak, но от който и да е, никой не знае дали jailbreakme ще работи някога пак или след колко версии на иОС. И като излезе нов ънтетерд, чак тогаз ще ъпгрейдна и ще мина на иОС 5. Т.е. докато не излезе untethered jailbreak, не барам да ъпдейтвам. За мен иФон без джейл е прекалено орязан и постен. И джейлът ми е по-важен от нов иОС. А за джейл признавам само untethered - нямам желание и нерви да се занимавам да дебна всеки път да не си изпусна телефона да му падне батерията и после да трябва да му търся и компютър за да го пусна и да стоя без телефон.sphex написа:Не знам за вас, обаче аз като си инсталирам iOS 5(в сряда) ще чакам да излезе untethered jailbreak от jailbreakme.com и чак тогава ще го джейлна :]
Five Icon Dock, Infinifolders, Five Icon Switcher, Icon renamer, Full Screen for Safari, Copic , Call Delete, Sb Settings и какво ли още неinetsov написа:Защо ти е орязан и постен ? Кое ти дава джейла ?mitku написа:Аз също ще чакам да излезе untethered jailbreak, но от който и да е, никой не знае дали jailbreakme ще работи някога пак или след колко версии на иОС. И като излезе нов ънтетерд, чак тогаз ще ъпгрейдна и ще мина на иОС 5. Т.е. докато не излезе untethered jailbreak, не барам да ъпдейтвам. За мен иФон без джейл е прекалено орязан и постен. И джейлът ми е по-важен от нов иОС. А за джейл признавам само untethered - нямам желание и нерви да се занимавам да дебна всеки път да не си изпусна телефона да му падне батерията и после да трябва да му търся и компютър за да го пусна и да стоя без телефон.sphex написа:Не знам за вас, обаче аз като си инсталирам iOS 5(в сряда) ще чакам да излезе untethered jailbreak от jailbreakme.com и чак тогава ще го джейлна :]

iPhone 5S FW 7.1.2
Ползвам доста бози от Cydia: Backgrounder; SwitcherMod; всякакви unix-команди и неща от сорта на Terminal, SSH, vstpd и какви ли не unix-ки команди (като всеки *nix фен), които няма да изброявам (телефонът си е един малък компютър) и повечето неща си ги правя както си ми е в джоба (през SSH и ftp); Call Counter 3; Data Counter; SMS Counter 3; iBlacklist; iFile; LiveClock; WeatherIcon; Locktopus; MobileLog; QuickDo (аз реално НЕ ползвам копчета - всичко се прави с жестовеinetsov написа:Защо ти е орязан и постен? Кое ти дава джейла?mitku написа:... За мен иФон без джейл е прекалено орязан и постен...

Последно промяна от mitku на 11 Окт 2011, 10:49, променено общо 1 път.
- angelovarna
- Обратна връзка:
Без джейл си е с достатъчно функции телефона. Всичко работи безотказно и можеш да ъпдейтваш на момента, в който бъде пуснато нещо ново.
Имам купени над 40 приложения за последните 2 години откакто ползвам iPhone. Наскоро взех 2 игри за по 1.50 едната (все едно съм слязъл с маршрутка до центъра
. Та чудя ви се... какъв ви е проблема да си плащате за приложенията.
А за "ограниченията" при не-джейлнатия телефон - това са просто оправдания.
Имам купени над 40 приложения за последните 2 години откакто ползвам iPhone. Наскоро взех 2 игри за по 1.50 едната (все едно съм слязъл с маршрутка до центъра

А за "ограниченията" при не-джейлнатия телефон - това са просто оправдания.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
От платените приложения в AppStore, които съм инсталирал хакнати, ползвам най-вече GPS: Sygic Aura. Е, знаеш ли кога ще дам £26.99 поне за Източно Европейската версия. Мне, "благодаря".
Игри и тем-подобни бози не ползвам. Ползвам няколко free само, които съм си заредил от App-store и даже не съм им търсил хакнати версии. Е, ползвам и още няколко хакнати приложения (макар че съм си инсталирал много, но реално наистина почти не ги ползвам, т.е. без проблем бих могъл да мина и без тях). Да - НЕ искам да ги плащам. Сори.
Но разликата в усещането дават именно споменатите по-горе Cydia-бози.
Игри и тем-подобни бози не ползвам. Ползвам няколко free само, които съм си заредил от App-store и даже не съм им търсил хакнати версии. Е, ползвам и още няколко хакнати приложения (макар че съм си инсталирал много, но реално наистина почти не ги ползвам, т.е. без проблем бих могъл да мина и без тях). Да - НЕ искам да ги плащам. Сори.
Но разликата в усещането дават именно споменатите по-горе Cydia-бози.

Ето един сайт, в който всеки ден има безплатни приложения, които за определен период са безплатни, но после пак стават платени.
http://appshopper.com/
п.п Да споделя нещо Sygic Eastern Europe: GPS Navigation е била 9.99$ така че ако следите може и да се сдобиете с 3 пъти по евтина от колкото е сега.
http://appshopper.com/
п.п Да споделя нещо Sygic Eastern Europe: GPS Navigation е била 9.99$ така че ако следите може и да се сдобиете с 3 пъти по евтина от колкото е сега.
- angelovarna
- Обратна връзка:
Точно за GPS-а съм си дръпнал една офлайн карта на Европа (всяка уличка в БГ я има) и като си пусна GPS-a си работи точно. Това да ми казва - "завии наляво след 5 метра"... ами мога да се ориентирам толкова, разбирам да съм жена и да бъркам лявото и дясното (в тоя случай GPS навигацията е повече от задължителна), но не съм 
За фтп-тата ползвам ftp клиент (ftptogo), имам си и редактори за код, но използването им с тези визуални клавиатурки не ми е удобно - нито на айфона, нито на айпада. Затова и се ползват само при нещо спешно ако съм на път.
iBlackList-a я има платена в AppStore-a ако не греша, както има и програми за сваляне на съдържание през мобилното Сафари.
Жестовете съм си ги разрешил през Xcode съвсем легално, а с iOS5 няма да има нужда и от Xcode
Явно щом не ти се плаща не се занимаваш с разработка на сайтове или създаване на каквото и да е интелектуално съдържание.
Това едно приложение да струва колко 1/4 от цената на кутия с цигари и да не си го купиш, а да се занимаваш с теглене на ръка на всяка нова версия на приложението, хаквания, джейлвания, и хиляда още глупости само и само да спестиш 1.50лв си граничи с дебилство/мазохизъм.
Имайте поне минимално уважение към девелопърите на тези приложения.
Ако всички спрат да си плащат за приложенията, разработчиците ще се прехвърлят към друга платформа и ще си увиснете точно с iPhone без приложения, доста по-близък по функции до Нокия-та която mitku цитира.
Сега по темата: До колкото разбрах, преди инсталирането на iOS5 през iTunes ще трябва първо да се направи бекъп. След което вече се инсталира iOS5 и след това да се ресторне през iTunes. Едва при последващи ъпдейти (напр. iOS5.1) и/или при преинсталиране на iOS5 ще може директно да се избира бекъпа от iCloud.
Някой може ли да потвърди това инфо?
(при всеки случай утре вечер ще докладвам как е новата ОС, бекъпите и рестора)

За фтп-тата ползвам ftp клиент (ftptogo), имам си и редактори за код, но използването им с тези визуални клавиатурки не ми е удобно - нито на айфона, нито на айпада. Затова и се ползват само при нещо спешно ако съм на път.
iBlackList-a я има платена в AppStore-a ако не греша, както има и програми за сваляне на съдържание през мобилното Сафари.
Жестовете съм си ги разрешил през Xcode съвсем легално, а с iOS5 няма да има нужда и от Xcode

Явно щом не ти се плаща не се занимаваш с разработка на сайтове или създаване на каквото и да е интелектуално съдържание.
Това едно приложение да струва колко 1/4 от цената на кутия с цигари и да не си го купиш, а да се занимаваш с теглене на ръка на всяка нова версия на приложението, хаквания, джейлвания, и хиляда още глупости само и само да спестиш 1.50лв си граничи с дебилство/мазохизъм.
Имайте поне минимално уважение към девелопърите на тези приложения.
Ако всички спрат да си плащат за приложенията, разработчиците ще се прехвърлят към друга платформа и ще си увиснете точно с iPhone без приложения, доста по-близък по функции до Нокия-та която mitku цитира.
Сега по темата: До колкото разбрах, преди инсталирането на iOS5 през iTunes ще трябва първо да се направи бекъп. След което вече се инсталира iOS5 и след това да се ресторне през iTunes. Едва при последващи ъпдейти (напр. iOS5.1) и/или при преинсталиране на iOS5 ще може директно да се избира бекъпа от iCloud.
Някой може ли да потвърди това инфо?
(при всеки случай утре вечер ще докладвам как е новата ОС, бекъпите и рестора)

Пич кажи къде си да мина да те черпя една бира! Аз одавна обяснявам че проблема да си плащаш за приложенията е никакъв. "Ама аз си тегля 1000 игри и не давам една стотинка" викат - от тях играят 5, има няма, и прекарват по 100 часа на месец да реджейлват, теглят упдейти ръчно и прочие. И след това постват тема след тема какво не им работи и как нещо се скапало. Аз имам айфон 3гс от 2 години вече, не е преинсталиран нито веднъж. Ъпдейта ми е 5-10 мин от време на време. Проблем досега не съм имал. Жена ми е с 3гс и след 3 г замина микрофона, но това си е друго несвързано с джейл.angelovarna написа:
Никога не съм и няма да джейлвам! Ненужно е!
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Кои жестове си пускаш или ще си ги има в иОС 5? Например какъв жест ползваш за да замениш еднократно натискане на "Home", какъв ползваш за друкратно или за продължително натискане на "Home"; а какъв ползваш за подобните действия с "Lock" бутона; с какъв жест извикваш мултитаскинг списъка и т.н. и т.н.? Аз лично бутон НЕ ползвам за друго ОСВЕН за да светна екрана от "заспало" положение или за включване на телефона (все пак с нещо трябва да се събуди за да започне да възприема жестове). Т.е. реално на мен лично ми трябва само един бутон, който да ползвам за включване и събуждане (за изключване, заспиване и всичко останало - не ми трябват бутони).angelovarna написа:... Жестовете съм си ги разрешил през Xcode съвсем легално, а с iOS5 няма да има нужда и от Xcode...
А и все пак - всеки си има лични предпочитания. Туй, че теб (или още някой) те устройва, не значи, че и мен ме устройва.

Не виждам защо спорите със/без джейл. Аз джейлвам само защото не мога да отделя $99 за една от програмите, които ползвам - за GPS-а. На друг човек не му трябва, трети може да си позволи да си купува всичко нужно. Тва е като тъпия спор OS X или Windows или Linux и тн...
Продължавам да хвщам бъгове в GM-а и да ги репортвам. Дано утре излезе версия с коригирани поне част от тях. Чакаме и Lion ъпдейта да видим как ще сработят календари работи хехе интересно ще е утре.

Продължавам да хвщам бъгове в GM-а и да ги репортвам. Дано утре излезе версия с коригирани поне част от тях. Чакаме и Lion ъпдейта да видим как ще сработят календари работи хехе интересно ще е утре.
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
Винаги досега ъпдейтите са излизали в 20:00 наше време или 10:00 по тихоокеанско време.
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
-
Re: iOS 5 yтре!
Да упдатнах итунес ама там ми пише ,че на 18ти ще е наличен иос5 !??!!?
Re: iOS 5 yтре!
Не пише точно това. Изписва ти датата на следващата автоматична проверка за ъпдейти. Нормално е да не проверява всеки ден.
- angelovarna
- Обратна връзка:
Re: iOS 5 Днес!
Прави проверки веднъж седмично. Последната проверка за ъпдейт е била вчера (на 11ти), така че следващата ще е на 18ти (след 7 дни).
ПС. Поздравления за бързото актуализиране на заглавието на темата
ПС. Поздравления за бързото актуализиране на заглавието на темата