Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Възможно ли е да се смени САМО стъклото на iPhone 4?
Стъклото ми е на места почти на сол и се чудех мога ли да мина по-тънко като си взема само предното диджитайзър стъкло без LCD и го сменя само него?
Ако е възможно има ли нещо по-специфично при смяната понеже при старото ми 2G вървят едно цяло и отделянето им е почти невъзможно...
И при 4-ката вървят заедно LCD-то и стъклото. Почти е невъзможно да се разделят,ако някой ти продава само стъклото не се залъгвай да купуваш.Иначе ако решиш да си сменяш целия комплект ,ето едно добро видео с инструкции. Тук.
Точно това и написах, че се продава отделно но е безмислено да се купува.Няма как да се отдели панела от стъклото.Ейпъл ги залепиха едно с друго ,за да не влиза прах, проблем на 3-ките(може и друга - финансова причина да има).
jigita аз знам че се предлага само стъклото точно за това питам дали само то може да се смени и ако може-как? Не намирам видео с инструкции в youtube за смяна само на стъклото.
До колкото знам обаче ако има възможност да се смени САМО стъклото то би трябвало да върви с диджитайзъра а не буквално само стъклото?
jigita написа:Аз не съм , но едва ли щом се продава отделно няма начин да се смени само стъклото.Най добре да звъннеш в няколко сервиза за iphone и ще разбереш.
jigita написа:Аз не съм , но едва ли щом се продава отделно няма начин да се смени само стъклото.Най добре да звъннеш в няколко сервиза за iphone и ще разбереш.
Всяка смяна само на стъкло е несериозна...
И защо да е несериозна.Според теб защо се продават само стъкла и да оставим Бг ами и в още доста сайтове.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
Всяка смяна само на стъкло е несериозна...
И защо да е несериозна.Според теб защо се продават само стъкла и да оставим Бг ами и в още доста сайтове.
Няма какво да ти обяснявам глупости, все едно у вас да се спука стъклопакета и да смениш само едното стъкло...