Надали е от нета... от януари ползвам уатсапп, и никога не ми е правил проблеми а тука от един месец е супер бъгнат... аз например получавам съобщенията само като отворя чата... те са ми писали писали, и нито следа, като отворя чата и получавам всичко на веднъж със стари дати.. супер неудобно..filkata88 написа:От нета ти е, слагах вчера на един мой приятел и имах същия проблем. Трябва да е по добър нета
WhatsApp Messenger
Re: WhatsApp Messenger
Това е защото телефонът ти е джейлнат и не му работят push notifications. Аз смених 4 телефона и на последния проработиха при джейл и сега съм с него. Ако имаш приложение за ФБ и всички останали, които ползват "push" също ще правят този проблем. Няма оправяне, освен да намериш тема за "push doctor" или "push fix" и да пробваш. Някой хора казват, че им помага. Аз лично ползвам много whatsapp и това което бях намерил като решение за себе си докато бях с неработещи push-ове е да не затварям програмата. Накратко, като спреш да я ползваш не натискаш Хоум бутона, за да я минимизираш, а оставш програмата на дисплея и само гасиш от power-а. Така тя стои постоянно включена в повечето време и не се дискънектва. Не е много удобно, но все пак е някаква решение. Като се минимизира сама се дискънектва след няколко минути и ако имаш работещ push ти изкача на дисплея съобщението, след което си пускаш whatsapp, който се кънектва и получаваш.Maksim написа:Надали е от нета... от януари ползвам уатсапп, и никога не ми е правил проблеми а тука от един месец е супер бъгнат... аз например получавам съобщенията само като отворя чата... те са ми писали писали, и нито следа, като отворя чата и получавам всичко на веднъж със стари дати.. супер неудобно..filkata88 написа:От нета ти е, слагах вчера на един мой приятел и имах същия проблем. Трябва да е по добър нета
Това със слабия нет го забрави като проблем ...

3gs-a ми също беше джейлнат, но нямаше такива проблеми като при четворката (със geway или как се пишеше там)...
Вярвам ти на 100% защото ситуацията ми е 1:1 със твоята... аз също много го ползвах но сега уви ... значи сега чакаме нов джейл или евентуално някаква програма.. ще ги погледна тези да видя какво става и какво не
Благодаря ти за отговора:)
Вярвам ти на 100% защото ситуацията ми е 1:1 със твоята... аз също много го ползвах но сега уви ... значи сега чакаме нов джейл или евентуално някаква програма.. ще ги погледна тези да видя какво става и какво не

Благодаря ти за отговора:)
-
Download WhatsApp Messenger v2.6.7
Download WhatsApp Messenger v2.6.7
For more Details visit link below:
http://www.crackforiphone.com/2011/09/d ... -v267.html
For more Details visit link below:
http://www.crackforiphone.com/2011/09/d ... -v267.html
whatsapp free for a day
Който е с неджейлнат телефон и иска да си свали whatsapp да побърза, защото днес месинджъра е free в appstore! Апликейшъна е един от най-добрите и най-теглените за смартфоун 

iPhone 3GS, iOS4.3.4 "VIVACOM"
Днес си го инсталирах, работи перфектно дори и на Iphone 3g с 3.1.3! Много яко, до този момент пробвах какви ли не схеми с Пуш доктор и пушфикс но без никакъв резултат на моя джейлнат 3г.
Супер яка програмка, обменям си видео клипчета с приятели от САЩ
дръпнах я докато е free. Побързайте

вече е 0.79 цента 

Ще ги прежалим... Мерси за темата, много е полезна, точно такова си търсихzdravko96 написа:вече е 0.79 цента

Най-готските онлайн забавления в България и света.
Понеже,не можах да се уредя с безплатна програма...ще помоля някой да прати новия ъпдейт
Благодаря!

Благодаря!
3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
В момента е безплатна в App Store.
Apple iPhone 6 64GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
Ураааааа
От кога ми е тъпо, че само ние трябва да плащаме за този messenger.
От кога ми е тъпо, че само ние трябва да плащаме за този messenger.
относно whatsapp
Здравейте, имам питане относно програмата whatsapp?
Ползвам я доста често, като си пращаме снимки и други ауди/видео записи локации и т.н.
Но (другия човек) си е ресетнал телефона и е изтрил всичко.
На моя телефон се пази разговорите и снимките и всичко, но не знам как да ги изтегля, за да ги пратя като архив на другия човек.
(опитах вече с вариянта с емаил чат хистори) хваща само 1/3 от снимките (които са над 300)
чакам други предложения ! ще бъда много благодарен !
Ползвам я доста често, като си пращаме снимки и други ауди/видео записи локации и т.н.
Но (другия човек) си е ресетнал телефона и е изтрил всичко.
На моя телефон се пази разговорите и снимките и всичко, но не знам как да ги изтегля, за да ги пратя като архив на другия човек.
(опитах вече с вариянта с емаил чат хистори) хваща само 1/3 от снимките (които са над 300)
чакам други предложения ! ще бъда много благодарен !
-
Здравейте имам няколко въпроса има Iphone 4 ФЗ и неработи към Бг оператори може ли да ползвам програмата само през WiFi без СИМ карта? Аз си инсталирах програмата но не работи немога да пращам събобщения... Това е защото нямам сим или?
Регистрацията на програми като Whatsapp и Viber, които са сред най-ползваните, искат след инсталация да дадеш актуален мобилен номер, на който да ти изпратят код за потвърждение. След като нямаш сим карта, нямаш номер и няма на какво да ти изпратят security code.
-
Аз имам Сим карта но тя е на друг апарат. От WhatsApp ми пратиха СМС и го потвърдих, но като искам да си добава контакти през 'Tell a Friеnd' via SMS ми дава чи нямам сим карта и немога а като пробвам през 'Tell a Friend' via E-Mail ме изхвърля от програмата!!! Какво мога да направя?

Оправих се, благодаря на Lian!
поне напиши как, да знаят другите ако някой изпадне в подобна ситуацияbloodg написа:![]()
Оправих се, благодаря на Lian!

Аз пък имам следния проблем с програмата, имам си нет на телефона, ползвам програмата постоянно и днес като реших да я пусна ми изписва от горе Connecting постоянно и не се свързва. Накарах да ми пишат съобщение, получавам го като нотификация давам на View да го видя но пак същото, като отворя и не мога да си го видя. От къде може да е проблема, рестаритрах сума ти пъти телефона, нета и т.н. Телефона вярно ми е стар 2Г но това няма значение, фирм-а му е 3.1.3.
Благодаря !
Благодаря !
-
Само при мен ли все още е платена?
- The Shaman
- supporter
Тя никога не е била безплатна, като изключим промоциите 
http://appshopper.com/social-networking/whatsapp

http://appshopper.com/social-networking/whatsapp
Моята, когато съм я теглил отдавна не съм я плащал, дали сега при Реинстал ще си бачка и дали ще се запазят съобщенията ?
Зависи колко ти е стара версията и дали още се поддържа. Съобщенията няма как да се пазят.