Уведомяване за падаща батерия ?

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
Metallica81

Уведомяване за падаща батерия ?

Мнение от Metallica81 »

Как мога да нарпавя да ме уведомява телефона , когато батерията започне да ми пада ?
IPhone 3Gс 8GB /FW 6.1.6 /jailbrake ФО
Аватар
housemd70

Re: Уведомяване за падаща батерия ?

Мнение от housemd70 »

Ами той си го прави по принцип...
"Legio Patria Nostra"
Аватар
Laa
Обратна връзка:

Мнение от Laa »

Уведомява те веднъж на 20 процента и веднъж на 10.
Аватар
Metallica81

Мнение от Metallica81 »

... ако го поглеждаш да видиш тези неща . Няма ли начин да бипка нещо ?
IPhone 3Gс 8GB /FW 6.1.6 /jailbrake ФО
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Battery Alert!
"Legio Patria Nostra"
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Мне. :-w
Тез неща (като Battery Alert) в АппСтор-а не вършат работа. НЕ издават звукови сигнали при падане на батерията (какъвто е въпросът всъщност). Те всъщност служат да изкарват разни статистики и подобни глупости и евентуално като си включиш телефона да се зарежда, да те предупредят като се зареди батерията - да ти свирнат да изключиш зарядното, което не знам на кой би му потрябвало изобщо. И то естествено САМО ако си пуснал ръчно преди туй програмата да работи (тя няма да се "самосезира" =)) ). За да има някакво звуково предупреждение за батерията, би трябвало някакво приложение на системно ниво - т.е. да е от Cydia. Но и там не съм виждал таквоз приложение. Търсил съм и аз такъв софтуер - да предупреждава със звуков сигнал при изтощаване на батерията (то не може постоянно човек да виси пред екрана на телефона, като го е взел за да му върши работа), но - няма (поне аз НЕ намерих) такъв софтуер. И туй (звуковото предупреждение за падане на батерията) е нещо съвсем елементарно, което го има всеки телефон за 5 лв. (а в иФон го няма). И мен ме дразни, но нейсе... туй да ми е проблемът. :))
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

еми изтегли - poweralerter
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Туй приложение (PowerAlerter) отдавна не работи (и си пише, че не е съвместимо с иОС над 4.01)... но съм го пробвал - наистина не работи. Т.е. инсталира се, настройва се и не дава грешки... само дето НЕ издава никакви предупреждения, т.е. - не работи.
Сега гледах в Cydia, че има още някакво подобно (PowerAlert Vibration 1.5 - poweralert_1.5.deb), което уж би трябвало да свърши работа, но пък нещо не може да се зареди в момента. Ще пробвам пак по-късно (или ще го потърся да го заредя от някъде). :-/

П.П. Заредил съм го "PowerAlert Vibration" - работи... уж. Но ще видим в близките дни като тръгне да ми привършва батерията дали ще върши работа т.е. дали ще ме предупреди (в описанието пише, че било предупреждавало със звук и вибрация). :-w

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

интересно що Poweralerter не бачка.... изненадан съм защото аз не ползвам никакво от тези.. но щом си се управил за сега - браво :) ... пиши кво е станало
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Мдаааа... и с туй е същото. Т.е. - не върши никаква полезна работа и не издава предупреждения. Махам го и него. :-/

Публикувай отговор