Уведомяване за падаща батерия ?
- Metallica81
Уведомяване за падаща батерия ?
Как мога да нарпавя да ме уведомява телефона , когато батерията започне да ми пада ?
IPhone 3Gс 8GB /FW 6.1.6 /jailbrake ФО
Re: Уведомяване за падаща батерия ?
Уведомява те веднъж на 20 процента и веднъж на 10.
- Metallica81
... ако го поглеждаш да видиш тези неща . Няма ли начин да бипка нещо ?
IPhone 3Gс 8GB /FW 6.1.6 /jailbrake ФО
Мне.
Тез неща (като Battery Alert) в АппСтор-а не вършат работа. НЕ издават звукови сигнали при падане на батерията (какъвто е въпросът всъщност). Те всъщност служат да изкарват разни статистики и подобни глупости и евентуално като си включиш телефона да се зарежда, да те предупредят като се зареди батерията - да ти свирнат да изключиш зарядното, което не знам на кой би му потрябвало изобщо. И то естествено САМО ако си пуснал ръчно преди туй програмата да работи (тя няма да се "самосезира"
). За да има някакво звуково предупреждение за батерията, би трябвало някакво приложение на системно ниво - т.е. да е от Cydia. Но и там не съм виждал таквоз приложение. Търсил съм и аз такъв софтуер - да предупреждава със звуков сигнал при изтощаване на батерията (то не може постоянно човек да виси пред екрана на телефона, като го е взел за да му върши работа), но - няма (поне аз НЕ намерих) такъв софтуер. И туй (звуковото предупреждение за падане на батерията) е нещо съвсем елементарно, което го има всеки телефон за 5 лв. (а в иФон го няма). И мен ме дразни, но нейсе... туй да ми е проблемът. 

Тез неща (като Battery Alert) в АппСтор-а не вършат работа. НЕ издават звукови сигнали при падане на батерията (какъвто е въпросът всъщност). Те всъщност служат да изкарват разни статистики и подобни глупости и евентуално като си включиш телефона да се зарежда, да те предупредят като се зареди батерията - да ти свирнат да изключиш зарядното, което не знам на кой би му потрябвало изобщо. И то естествено САМО ако си пуснал ръчно преди туй програмата да работи (тя няма да се "самосезира"

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
еми изтегли - poweralerter
Туй приложение (PowerAlerter) отдавна не работи (и си пише, че не е съвместимо с иОС над 4.01)... но съм го пробвал - наистина не работи. Т.е. инсталира се, настройва се и не дава грешки... само дето НЕ издава никакви предупреждения, т.е. - не работи.
Сега гледах в Cydia, че има още някакво подобно (PowerAlert Vibration 1.5 - poweralert_1.5.deb), което уж би трябвало да свърши работа, но пък нещо не може да се зареди в момента. Ще пробвам пак по-късно (или ще го потърся да го заредя от някъде).
П.П. Заредил съм го "PowerAlert Vibration" - работи... уж. Но ще видим в близките дни като тръгне да ми привършва батерията дали ще върши работа т.е. дали ще ме предупреди (в описанието пише, че било предупреждавало със звук и вибрация).
Сега гледах в Cydia, че има още някакво подобно (PowerAlert Vibration 1.5 - poweralert_1.5.deb), което уж би трябвало да свърши работа, но пък нещо не може да се зареди в момента. Ще пробвам пак по-късно (или ще го потърся да го заредя от някъде).

П.П. Заредил съм го "PowerAlert Vibration" - работи... уж. Но ще видим в близките дни като тръгне да ми привършва батерията дали ще върши работа т.е. дали ще ме предупреди (в описанието пише, че било предупреждавало със звук и вибрация).

интересно що Poweralerter не бачка.... изненадан съм защото аз не ползвам никакво от тези.. но щом си се управил за сега - браво
... пиши кво е станало

Мдаааа... и с туй е същото. Т.е. - не върши никаква полезна работа и не издава предупреждения. Махам го и него.